• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çin Takvimi

Hanımlar Çin Takvimi'ni netten araştırırsanız göreceksiniz Çinlilerin yaş hesaplaması bizimkiyle aynı değil kendi yaşınızın 2 yaş üstüne bakacaksınız.Örneğin şu anda 20 yaşındasınız ve içinde bulunduğumuz bu Eylül ayında hamile kaldınız,takvime bakarken 22 yaşın eylülüne bakacaksınız Kız çıkıyor.Bunun gibi hesaplama yapılması gerekiyomuş.Bilgilerinize arz olunur hatunlar.... :olmaz:

slm bende oğlum olsun istiyodum çin takvimine bakmadan hamile kaldım 22 yaşımdayım mart ayında hamile kaldım çin takvimine göre erkek doktorda erkek dedi bakalım hayırlısı olsun....

merhaba bende yeni katıldım.doğum tarihim 09-03-1980 önümüzdeki 4-5 ay ne olacak bakarmisınız çok teşekkürler
:CüvCüv:
canım 5 ay şöyle
ekim =erkek
kasım aralık=kız
ocak şubat erkek yazıyor ama sen arama motoruna çin takvimi yaz ordan bi tablo çıkıyo ordan yaşına göre bak :emir_bebek:

ard arda ayların aynı cinsiyette olması şansı arttırıyormu?09-03-1980 doğumluyum.ocak şubat erkek demişsiniz.mart nisan mayısa bakarmısınız bir kızımvar.sağlıklı bir oğlum olmasını istiyorumda çok teşekkürler

ben 80 doğumluyum
kızıma kasım 2007de hamiş kaldım.
2 yaş eklersem çıkmıyo
doldurduğum yaşa bakarsam çıkmıyo
mesela 2007de 27 yaşıma bakarsam çıkmıyo
ama 28e bakarsam çıkıyo...
yani 2 yaş değil 1 yaş fazlasına bakcaz.zaten ben 9 ay ekleniyo diye biliyodum..

Son düzenleme:
ben bu çin takvimine gıcık oldum hatta sinir oldum :kızgın: şimdi ben ekimde hamiş kalmak isteyenlerdenim 4 senenin dördüde ekim ayı için 23 24 25 26 yaş hep erkeksenağlama deli olucam yaa kasımımı beklesem acaba? tövbe tövbe rabbimin işine karışıyoruz gibi oluyorum..özellikle ekim düşünüyorum ki yengeç olsun gerçi aslan olsada olur ben aslan burcuyum ama ...kafamı karıştırdı.bidaha bakmayacağım..

ben 80 doğumluyum
kızıma kasım 2007de hamiş kaldım.
2 yaş eklersem çıkmıyo
doldurduğum yaşa bakarsam çıkmıyo
mesela 2007de 27 yaşıma bakarsam çıkmıyo
ama 28e bakarsam çıkıyo...
yani 2 yaş değil 1 yaş fazlasına bakcaz.zaten ben 9 ay ekleniyo diye biliyodum..

Yaaa şimdi 9 aymı ekleniyor 2 yılmı?Hangisine bakacağız?

:emir_bebek: hem doğru olduğunu söyleyen var hemde yalnış.yorumu size kalmış!18yaş:
ocak-kız
şubat erkek
mart-kız
nisan-erkek
mayıs-erkek
haziran-erkek
temmuz-erkek
ağustos-erkek
eylül-erkek
ekim-erkek
kasım-erkek
aralık-erkek
19 yaş:
ocak-erkek
şubat-kız
mart-erkek
nisan-kız
mayıs-kız
haziran-erkek
temmuz-erkek
ağustos-erkek
eylül-erkek
ekim-erkek
kasım-kız
aralık-kız
20yaş:
ocak-kız
şubat-erkek
mart-kız
nisan-erkek
mayıs-erkek
haziran-erkek
temmuz-erkek
ağustos-erkek
eylül-erkek
ekim-kız
kasım-erkek
aralık-erkek
21 yaş:
ocak-erkek
şubat-kız
mart-kız
nisan-kız
mayıs-kız
haziran-kız
temmuz-kız
ağustos-kız
eylül-kız
ekim-kız
kasım-kız
aralık-kız
22 yaş:
ocak-kız
şubat-erkek
mart-erkek
nisan-kız
mayıs-erkek
haziran-kız
temmuz-kız
ağustos-erkek
eylül-kız
ekim-kız
kasım-kız
aralık-kız
23 yaş:
ocak-erkek
şubat-erkek
mart-kız
nisan-erkek
mayıs-erkek
haziran-kız
temmuz-erkek
ağustos-kız
eylül-erkek
ekim-erkek
kasım-erkek
aralık-kız
24 yaş:
ocak-erkek
şubat-kız
mart-erkek
nisan-erkek
mayıs-kız
haziran-erkek
temmuz-erkek
ağustos-kız
eylül-kız
ekim-kız
kasım-kız
aralık-kız
25 yaş:
ocak-kız
şubat-erkek
mart-erkek
nisan-kız
mayıs-kız
haziran-erkek
temmuz-kız
ağustos-erkek
eylül-erkek
ekim-erkek
kasım-erkek
aralık-erkek
26 yaş:
ocak-erkek
şubat-kız
mart-erkek
nisan-kız
mayıs-kız
haziran-erkek
temmuz-kız
ağustos-erkek
eylül-kız
ekim-kız
kasım-kız
aralık-kız
27 yaş:
ocak-kız
şubat-erkek
mart-kız
nisan-erkek
mayıs-kız
haziran-kız
temmuz-erkek
ağustos-erkek
eylül-erkek
ekim-erkek
kasım-kız
aralık-erkek
28 yaş:
ocak-erkek
şubat-kız
mart-erkek
nisan-kız
mayıs-kız
haziran-kız
temmuz-erkek
ağustos-erkek
eylül-erkek
ekim-erkek
kasım-kız
aralık-kız
29 yaş:
ocak-kız
şubat-erkek
mart-kız
nisan-kız
haziran-erkek
temmuz-erkek
ağustos-erkek
eylül-erkek
ekim-kız
kasım-kız
aralık-kız
30 yaş:
ocak-erkek
şubat-kız
mart-kız
nisan-kız
mayıs-kız
haziran-kız
temmuz-kız
ağustos-kız
eylül-kız
ekim-kız
kasım-erkek
aralık-erkek
31 yaş:
ocak-erkek
şubat-kız
mart-erkek
nisan-kız
mayıs-kız
haziran-kız
temmuz-kız
ağustos-kız
eylül-kız
ekim-kız
kasım-kız
aralık-erkek
32 yaş:
ocak-erkek
şubat-kız
mart-erkek
nisan-kız
mayıs-kız
haziran-kız
temmuz-kız
ağustos-kız
eylül-kız
ekim-kız
kasım-kız
aralık-erkek
33 yaş:
ocak-kız
şubat-erkek
mart-erkek
nisan-erkek
mayıs-kız
haziran-kız
temmuz-kız
ağustos-erkek
eylül-kız
ekim-kız
kasım-kız
aralık-erkek
34 yaş:
ocak-erkek
şubat-kız
mart-erkek
nisan-kız
mayıs-kız
haziran-kız
temmuz-kız
ağustos-kız
eylül-kız
ekim-kız
kasım-erkek
aralık-erkek
35 yaş:
ocak-erkek
şubat-erkek
mart-kız
nisan-erkek
mayıs-kız
haziran-kız
temmuz-kız
ağustos-erkek
eylül-kız
ekim-kız
kasım-erkek
aralık-erkek
36 yaş:
ocak-kız
şubat-erkek
mart-erkek
nisan-kız
mayıs-erkek
haziran-kız
temmuz-kız
ağustos-kız
eylül-erkek
ekim-erkek
kasım-erkek
aralık-erkek
37 yaş:
ocak-erkek
şubat-kız
mart-erkek
nisan-erkek
mayıs-kız
haziran-erkek
temmuz-kız
ağustos-erkek
eylül-kız
ekim-erkek
kasım-kız
aralık-erkek
38 yaş:
ocak-kız
şubat-erkek
mart-kız
nisan-erkek
mayıs-erkek
haziran-kız
temmuz-erkek
ağustos-kız
eylül-erkek
ekim-kız
kasım-erkek
aralık-kız
38 yaştan sonrasını isteyen olursa eklerim.yazmak biraz zor geldi. çin takvimini deneyen varmı acaba?doğrumu çıkıyor acaba yalnışmı benim duyduğum bi kaç kişi bu takvime göre yaptılar ve sonuç istedikleri gibi.sadece yaş hesabını doğru yapmak gerekir.yıl ve ay hesabına göre:)cvp bekliyorum:(((tabiki evvel ALLAH hayırlısıyla ve sağlıklı.......
resim001fv1.jpg

Allah Allah diğer çin takvimlerinde tam tutuyor 26 yaş haziran ayına bakıyorum diğerlerinde kız çıkıyor.Ama sizinkinde 26 yaş hazirana bakıyorum erkek çıkıyor.Hangisi doğru?

megcim şimdi alıntı yaptığın takvimle ilk sayfadaki aynı değil

Canım ilk konulanlar tutuyor ama bu takvim tutmadı ikiside çin takvimi değilmi? Ayrıca 83 şubat doğumluyum s.a.t : 7 haziran 2009 hangi yaşa ve hangi takvime bakacağım peki?

Canım benim kafam iyice karıştı en üstteki mavi takvime baktım 83 şubat doğumluyum s.a.t : 7 haziran 2009 ve 26 yaşa haziran ayına bakınca doğru veriyor kız diyor.Ama 27 yaşa bakınca erkek veriyor.Hangi takvim doğru?Mavi tablo olanmı?Pembe tablo olanmı?Verdiğim yaşa göre 26 yaşamı bakacağım 27 yaşamı?

Gerçi takvimi geçtim ultrason bile şaştı bende maaşallah.Önce erkek sonra kız dedi.Takvimlerde bile bir kız bir erkek çıkıyor.Doğunca iyice emin olurum tutup tutmadığından takvimlerin :)

kızın olucaktı galiba..ilk takvimde tutmuyo son verdiğinde tutuyo..bence ikiside fasa fisooo:kafamçokkarıştı:roflol:

kızın olucaktı galiba..ilk takvimde tutmuyo son verdiğinde tutuyo..bence ikiside fasa fisooo:kafamçokkarıştı:roflol:

Bak seninde kafan karıştı. :) iki takvim değişik ama üstteki maviye bakayım en iyisi hem daha çok tabloya benziyor o :)

arkadaşlar bende çin takvimi uygulamak istiyorum benim 3 yaşında bir oğlum var birde kız olsun istiyoruz öncelikle rabbim hangisi hayırlısıysa onu nasip eylesin 18.11 1980 benim içinde çin takvimine bakarmısınız hangi aylarda kız oluyo

kıslar benım d tarıhım 04.06.1980 sanırım ağustos sonu yada eylül başında hamıle kalmısım
neyım olucak şimdi

Back