• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çin Takvimi

ilk sayfadaki takvime göre 30 yaşa bakınca ğlun 48. sayfadaki takvime görede kızın olacak.
bu ik,i takvim birinin kız dediğine erkek diyo.aca birinde tutmazsa nasıl olsa bunda tutar mantığıylamı uydurulmuş...:)))))))))))

ilk sayfadaki takvime göre 30 yaşa bakınca ğlun 48. sayfadaki takvime görede kızın olacak.
bu ik,i takvim birinin kız dediğine erkek diyo.aca birinde tutmazsa nasıl olsa bunda tutar mantığıylamı uydurulmuş...:)))))))))))

Çok alemsin mimoza kaydirigubbakcemile3 aynen dediğin gibi olmuş %50 durumu çin takviminde bile yaşanıyor :;)

arkadaşlar ben önceki hamile kaldığım yaşım ve aylarımı denedim tutmadı oğlum var kız çıkıyo.2.ci kızım var oğlan çıkıyo belki tam tersi mi oluyo ne.delikafaduldenşimdi 3.ye hamileyi takvime göre erkek ama dr kıza benziyo diyo:uhm:

ben annemın adına baktım ama yasını gun ay olarak hesapladım annemın 3 cocugu var ucumuzde tutuyoruz:)

benim de tutmuyor, takvime göre kız olmalı bebeğim. ama erkeğim olacak yakında.

kıslar rica etsem bana da bakar mısınız
09.10.1980 doğumluyum sat 11.08.2009

şimdiden teşekkürler

Benim de takvime göre oğlan görünüyor, gerçekten de oğlan bekliyorum. Çevremdeki pek çok insanın bu takvime göre tutuyor. Ben takvime göre planlayıp yapmadım ama ikinciyi düşünürsem takvime göre deneyeceğim :))))

Selamm benim 6yaşında bir oğlum var suan 2.yi bekliyorum minikimde oğlann,bebek yapmayı düsündüğümüzde baktım çin takvimine uyguladım ama kısmet erkek ayında hamile kalmışım neyapalım hayırlısı nezaman hamile kalacağını bilemiyorsun çünkü

gerçekten bu takvimin ne kadar doğruluğu var.ki? veya doğruluğu kanıtlanmış mı?bence takdir allahın verende o... alanda o...benım takvime göre erkek gözüküyor bakalım 1 hafta sonra görücez kontrole gıdıcem o zaman doğrulunu yerimseniben

içinde olduğum yaşa bakarsan iki çocuğumda doğru çıkıyor.
ben şu an 83 doğumluyum.26 yaşıma bakarsan yanlış 27 yaşıma bakarsan doğru çıkıyor.

bende mayisda hamile kaldim kizima dogru çıkmadı erkek çıkıyor
ikinci bebekde erkek çıkıyor bakalım ogrenince yazarim

2 cocugum var 3. yolda hic biri tutmadi .....zaten cin takvimi hesaplarken baska yontemler yazan yerde var yok yasina bir yas eklicen falan filan :))) yahu zaten ya kiz ya erkek olacak baska kacarimi var

ben artik inanmiyorum hic bir teste allahin bilecegi is bence

2 cocugum var 3. yolda hic biri tutmadi .....zaten cin takvimi hesaplarken baska yontemler yazan yerde var yok yasina bir yas eklicen falan filan :))) yahu zaten ya kiz ya erkek olacak baska kacarimi var

ben artik inanmiyorum hic bir teste allahin bilecegi is bence

Evet canım bendede 1 yaş ekleyince yanlış çıkıyor :) Kendi yaşıma bakınca doğru çıkıyor.Dediğin gibi zaten ya kızdır ya erkek.%50 oran var sonuçta :)

ilkinde bakmıştım erkekti gerçekten oğlum oldu şimdi 2. ye hamileyim bu sefer kız gösteriyor umarım doğru çıkar:))

Back