• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çin Takvimi

mrb kizlar bugün gelinimizin hamile oldugunu ögrendik.cok kutluyuz acaba bakarmisiniz acaba neyi olucak??? 27 temmuz 1983 son adet tarigi 5 temmu 08.cevap verirseniz sevinirim

ben bugun ögrendim hamis oldugumu lutfen banada bakin,son adet tarihim temmuzun,12 si,nisan 10 ,1977dogum tarihim ,,,

merhaba foruma yeni uye oldum.siteyi inceledigimde cok onemli konulara deginildigini gordum.2aylik hamileyim ve yurtdisinda yasiyorum.cin takvimini bende heyecanla inceledikten sonra merak ettigim bir soruyu paylasmak istiyorum.simdi ben 07.10.1983 dogumluyum yani 24 yasimi doldurdum 25ime bu sene ekimde basacagim.acaba doldurdugumuz yasami bakmamiz gerekiyor bu bende soru isareti yaratti tabi once allah bilir saglikli sihattli olsunda ama yinede insan merak etmeden duramiyor:1rolleyes:
sevgiler:)

benim oglum icin cin takvimi tuttu. simdi yine hamileyim ve kizim olacak cikiyor, icime de oyle doguyor acikcasi.. burada dikkat edilmesi gereken nokta, son reglin oldugu aya degil hamile kaldiginiz aya bakin ve tabii doldurdugunuz yasi esas aliniz kizlar ;)

Ben bu konuyu actigimi unutmusum simdi tekrar gördüm :))) 2008 e niyetlenmistim ama bosgebelik oldu neyseki simdi 16 haftalik hamileyim saglikli gidiyor . Önce saglikli olsun ama bir de kiz olsun deniyor takvime göre kiz ama hala göremedik cinsiyetini.icimden bir histe erkek diyor artik hayirlisi.

arkadaslar ben 2007 yilinda kiz bebek istedigim icin özellikle kiz ayinda hamile kaldim malesef ki erkek oldu yani evdeki hesap carsiya uymadi anliycaniz.ben su an 6 haftalik hamileyim takvime göre gene kiz ayi insallah bu sefer tutar su takvim.allah herkesin gönlüne göre versin bana da bir kiz nasip etsin insallah..:ecrin_bebek:

erkek ise cinsiyeti daha cabuk belli oluyormus meltem, heyecanli bekleyis :)
genellikle annenin icine dogan dogru cikiyor, dene bakalim ;)

bende anlamadım gitti bu işi kime aksam doğru çıkıyor baktığım insanlar çevresindekilere bakıyor onlardada doğru.şöylede bir şey var yabancı bir sitede çin takvimi ben 28 yaşında olduğum halde yaşımı 29 sayıyor orada yazıyor bu da ilginç.benim kızımdada tutuyor ayrıca.allahım herkesin gönlüne göre versin.

MERHABA KIZLAR, CIN TAKVIMINE BAKARKEN DIKKAT ETMENIZ GEREKEN NOKTA ( INTERNETTEN ARASTIRDIM BENDE) CIN TAKVIMI OLDUGU ICIN YASINIZI CIN YILINA GORE HESAPLAMANIZMIS. O DA SOYLE OLUYOR YASINIZIN UZERINE 2 EKLEYIP SON ADET OLDUGUNUZ AYA BAKIYORSUNUZ. SOYLE Kİ BEN 27 YASINDAYIM VE SON ADET GORDUGUM TARIH 17 HAZIRAN, 29 YAS VE HAZIRAN AYINA BAKMAM GEREKIYOR , BUNA GORE KIZ CIKIYOR zemuszemus

Herkese selam yorumcu diye bir site varmış üye oldum ama şimdi de gold üye olun diyor
gold olamdan bakamıyormuyuz? Cevaplarsanız sevinirim...

ben takvime göre erkek bekliyorum ama,doktorum 15 haftalıkken yatışı kıza benziyo demişti gelecek ay netleşir ozaman yazarım bende size arkasdaşlar:CüvCüv::CüvCüv::ecrin_bebek:.

selam kızlar.bende 15+5 günlük hamileyim bebeğimizin cinsiyetini tam anlamıyla öğrenmek için 2 haftamız vardı.ama 1 haftadır devam eden kahverengi akıntım vardı ve dr'umu aradım, hemen gel dedi.gittik baktı bebişim de herşey normal içerde kıpır kıpır oynuyor kereta.bebeğin eşi rahimağzına yakın olduğu için böyle akıntıların olması normalmiş 4-5 gün yat dinlen geçer dedii.
bu arada babamız merak ediyo tabi, cinsiyeti ne dedi dr'umuz erkek diye cevap verdi ayy dedim yanlış görüyosunuzdur çin takvimine göre kız olması lazım kafamçokkarıştı bakalım 2 hafta sonrada dr erkek derse takvim fiyasko çıkmış olacak.28 yaşında ve mayıs ayında hamile kaldımki bilerek kız olsun diye. diğer aylarda eşimden köşe bucak kaçtım aman bu ay yapmayalım erkek olur dedim.ama allah senmisin benim işime karışan dedi heralde.şimdi diyorumki hergece allahım biz senden kız istedik ama hayırlıysa ver dedik sende bize erkeği layık ve hayırlı gördün sen herşeyi doğru bilensin beni bağışla diye dua ediyorum.sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin başka bişey istemem.
sizlerde benim gibi çok takılmayın cinsiyete arkadaşlar.:olmaz:

Herkese selam yorumcu diye bir site varmış üye oldum ama şimdi de gold üye olun diyor
gold olamdan bakamıyormuyuz? Cevaplarsanız sevinirim...

evet bana da aynı sekılde belırttı
bı de benım hala anlamadıgım bı arkadas demıs asıl olan yasınıza 2 eklıyorsunuz pekı hangı yasa doldurgumuz yas mı, mesela ben ekım 83 luyum suan 25 ı doldurcam yanı 26 olmadım 25 e mı 2 ekleyecem yoksa yıl olarak 26 ya mı 2 eklenecek anlamadım ve ıyıce karıstı bu ıs ben seneye yaza dogru dusunuyorum ve kız olmasını ıstıyorum 26 yasımı dolduruyorum o zaman hazıran ve agustos gozukuyor ama boyle olursa çok karısacak bu ısı netıceye kavusturmam lazım ona gore hareket ederız...

Back