• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çin Takvimi

peki ben şimdi 24 yaşıma girdim temmuzda eekim gibi çoçuk düşünüyorum neyim olur acaba ???kendim baktım erkek gibi gördüm hamile kalınan aya mı? bakılıyor? doğum yapacağın aya mı? orayı anlayamadımda kaydirigubbakcemile3???.....hayırlısı sağlıklı olsunlarda bilen biri cevaplarsa sevinirim canlarım..:emir_bebek:.

canım hamile kaldığın aya bakıyosun. benim ablam geçen yıl çin takvimine göre yaptı bebeğini ve erkek istiyodu erkek oldu. inş. seninde istediğin olur. bende kız istiyorum ama 2 sene sonra allah nasip ederse

bu takvim tam bir fiyasko..
3 çocuktadamı yanılırsın takvim
ha biri doğru çıksın..
kızları erkek erkegi kız gösteriyo..:olmaz:

benim doğru çıktı çevremde merak edip bakanlardanda yanılan olmadı hiç yine herseyin eniyisi allah bilir hepimizin gönlüne göre sağlıklı bebekler verir insallah

benimde doğru çıkıyor, ablamında doğru,

şimdi kızım olacak, bundan sonra Allah'ın izniyle bi erkek evlat istiyorum, çin takvimine göre yapmayı düşünüyorum, inşallah ondada tutar

benim oğulumvar.takvin kız gösteriyo:olmaz:inanmayın böyle palavralara.allah bilir arkadaşlar...

takvim erkek gösteriyo ama doktorum kesın kız dedı 18 haftalık hamıleyım yanı bende de foss cıktı:emir_bebek:

bu takvimler hep yanlis cikioo.. birinci cocugumu erkek gösterdi kiz oldu... ikinciyi kiz gösterdi erkek olduu kisacasi tutmadi bende...:ecrin_bebek:

lütfen bi yardım edin ben hesaplayamadımda şimdi benim doğum tarihim 22-08-1984 ve sat tarihim 26-06-2009 şimdi ben 24 yaşamı bakmalıyım yoksa 25 yaşamı bakmalıyım çünkü yaş dolmuş olmuyor bi yardım lütfen kafamçokkarıştı

cnm hayirli olsun ... 18 haftada kesindirrr cinsiyet tahmini dr na guven ..yerimseniben

sağolasın canım,evet haklısın ben de güveniyorum doktoruma,şuan 20 haftalık bir hafta sonra detaylı ultrasona gönderdi orda tasdiklenir zaten kız olduğu zemuszemus

Kızlar yaa bilen biri bana da bakıversin, bu çin takvimi işi çok karışık, kimi 2 yaş ekliyor, kimi 9 ay ekliyor. Hepsinde de başka şey çıkıyor. Ben de yaşım dolmadan hamile kaldım, hangi yaşa bakacağımı da bilemedim.
Doğum tarihim :28.10.1981 sat: 02.06.2009

arkadaslar bilen birisi banada bakabilir mi?? ben 27. kasim.1977 dogumluyum hangi yasa bakacagim 32 mi yoksa 33 e mi yardimci olabilirmisiniz.kizim olmasini cok istiyorum.:ecrin_bebek:

merhaba bende yeni katıldım.doğum tarihim 09-03-1980 önümüzdeki 4-5 ay ne olacak bakarmisınız çok teşekkürler

Back