Çin Takvimi

zeynocum bunlara bakma bence canımm hayırlısı neyse o olur zaten kızmış erkekmiş sağlıklı olsunlarda belki denersin gene kız olurr sen istediğin zaman yap ne olursaa artıkk:))

zeynocum bunlara bakma bence canımm hayırlısı neyse o olur zaten kızmış erkekmiş sağlıklı olsunlarda belki denersin gene kız olurr sen istediğin zaman yap ne olursaa artıkk:))

bencede dogru diyorsun iyice sersem oldum.cin takviminde icinde oldugun yasa bak deniliyor burdakindede 9 ay konuluyormus yasa anlayamadim hangisi gercek,bir arkadasim icin bakilmisdi burda dogru ciktida ondan ne bileyim.en iyisi hic kurcalamamakcok saol canim beni niraz olsun rahatlattin

daha önce SMKGUL bakmıştı erkek çıkmıştı sen bakmışsın kız çıkmış ben en iyisi 22 nisanı bekliyim zinedila :uhm:çin takviminde erkek çıkıyor yorumcuda kız AAAAAAAAAA
kafayı yiyeceğim artık tatlicadiarzu

banada bi bakarmisiniz,benim baslangic regl tarihim17 mart,gelecek olan tarih 15 yada16 .nisan,ben hunuz hamis deilim ama,bellimi olur Allahdan umit kesilmez .

allah hayırlı evlatlar versin inşallah önemli olanı o zaten kız erkek hiç farketmezz bu çin takviminide inanmıyorum ben yoksa herkes buna bakarak çocuk yapar kısmetinde ne warsa o olur...

Linki açamıyorum.banada bakarmısınız
ilk regl tarihi 2 eylül
Doğum tarihim 27.11.1977
teşekürler

anlam veremedim.sitede iki takvim var ve birbirini tutmuyor.hangisine inansak acaba?artık ultroson sonucunu bekleyecegiz..

çin takviminde kız diyor ama benim oğlum olacak!!! oyüzden pek de güvenilir değil gibi :)

bende tutmamıştı ilkinde kız çıkıyodu erkek oldu şimdide erkek çıkıyo bakalım ne olacak hayırlısı ters çıktı bende yani

Benmki tutuyor... çok inanmıyorum bunlara ama fal gibi ne demişler fala inanma falsız kalma :teytey:

galiba benimki tuttu..ben hamile haberini ocak 98de aldım ozamanda 25 yaşındaydım ve kızım oldu

banada bakarmısınız çok merak ediyorum ikinci hamileliğim bir kızım var bunuda oğlum olsun istiyorum doğum tarihim 1haziran 1980 son adet tarihim 23 nisan 2008

banane bende istiyorum..bende linki açamadım..biri banada baksın...9 hazirann doldurulmuş yaş soruluyosa 23 :dance: :dance:

eğer doğum temmuz olursa kız, ağustosa denk gelirse erkek görünüyo. adetiniz ay sonu olduğu için doğum belki ağustosa denk gelebilir. hayırlısı olsun.

canım ya benimkinede bakabilirmisin?üç kızım var dördüncüyü bekliyorum bir ay sonra cinsiyetini öğrencez.bi bak bakalım kızları dörtlücezmi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…