SMKGUL merhaba canım ben 23.12.1980 doğumluyum SAT tarihim 21 ocak 2008 bu ay hamile kalırsam ne acaba eğer hamile değilsem şubat ayının sonunda hamile kalırsam yani (16-20 arasında regl olmama lazım )cinsiyet ne olur yardımcı olursan sevinirim şimdiden teşekkürler.Ayrıca doğacak aya mı bakacağız hamile kaldığımız aya mı ve ben 28 olarak mı bakacağım.
mrb arkadaslar beende kist var eger kistim giderse hamile kalmak istiyorum bir kizim var birde oglum olsun istiyorum dogum tarigim 09.09.1984 hangi aylarda erkek cikiyor acaba bakarmisiniz lütfena.s.a.s.
Selam Banada Bakarmisiniz 17-04-1983 En Son Adetim Ocak 4 Suan Bir Aylik Hamileyim Cinsiyetini çok Merak Ediyorum
Kızlar bana da bakarmısınız.Ben de iş yerinden giremiyorum buraya.
Son adet: 12Aralık2007
Doğum tarihim: 15.07.81
Tahmini doğum :19.09.08 dedi doktor...
Sağolun..
SMKGUL merhaba canım ben 23.12.1980 doğumluyum SAT tarihim 21 ocak 2008 bu ay hamile kalırsam ne acaba eğer hamile değilsem şubat ayının sonunda hamile kalırsam yani (16-20 arasında regl olmama lazım )cinsiyet ne olur yardımcı olursan sevinirim şimdiden teşekkürler.Ayrıca doğacak aya mı bakacağız hamile kaldığımız aya mı ve ben 28 olarak mı bakacağım.
ZEYNOCUM HEMEN KALIRSAN ERKEK GELECEK AY KIZ.HAYIRLISI.Şeniza.s.
mrb arkadaslar beende kist var eger kistim giderse hamile kalmak istiyorum bir kizim var birde oglum olsun istiyorum dogum tarigim 09.09.1984 hangi aylarda erkek cikiyor acaba bakarmisiniz lütfena.s.a.s.
hemen mi hamile kalmak istiyorsunuz? onu belirtmemişsiniz... bir de bu yılın sonunda aralık ayında hamile kalırsanız istediğiniz olabilir. yaşınız erkek için çok iyi. çünkü 25 yaşında doğum yapanlar genelde erkek oluyo bebekleri. bu yılın sonu aralık veya 2009un başında ocak şubat mart nisan gibi hamiel kalırsanız bu aylar erkek bebeğe tekabül ediyor. bu arada yumurtlama zamanını unutmayın. yumurtlama günlerinde ilişki gerçekleşmeli erkek bebek için..
RÜYACIM KIZ GÖRÜNÜYO CANIM.SAĞLIKLI BİR GEBELİK GEÇİR İNŞALLAH.
sey canim ben yazdim sen görmedin heralde son adetimi yazdim 14.02.2008 diye bakarsan sevinirim evet hemen isitiyorum bir oglum olsun diye.
merhaba kızlar banada bakarmısınız bende açamıyorum
son adet tarihim:17 aralık 2007
doğum tarihim : 5 mart 1983
tahmini doğum :21 eylül 2008
çok teşşekkürler şimdiden....
cok tesekkür ederim ihsallah bu ay olurda kalirim cünkü kistim gitmis deyince sevindim simdi adetimde bir ilac daha kullancam allagin izniyle olur diye dua ediyorum.
takvimde erkek görünüyo. öğrenince paylaşır mısınız rica etsem... iyi günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?