bence yanlış bakmışsınız nasıl baktıysanız... 25 yaşında ocak ayında hamile kalınırsa doğum eylüle gelir ve erkek görünüyo. ekim olursa da erkek....
27 OLARAK BAKACAKSIN BİTANEM EĞER ŞUBATTA KALIRSAN KIZ MARTTA LALIRSAN ERKEK GÖZÜKÜYOR.İNŞ HEMEN HAMİŞ KALIRSIN.
ahmile kalınan ay bulunduktan sonra 9 ay sayılacak. o aya ne tekabül ediyosa odur. sizinki, eğer şubatta hamile kalırsanız doğum da kasım da olursa kız görünüyo.
hamile arkadaşlar... bir yeni yöntem daha öğrendim. hamile olanların denemelerini tavsiye ediyorum. bilenler bilir ama yeni birşey değil, ama ben yeni duydum...
nikah yüzüğünüzü saçınızın bir telini koparıp alyansa geçirin, elinizde karnınızın üstüne tutun o kendiliğinden ileri geri hareket edecek (bu durumda kız bebek), bir de yuvarlak daireler çizecek (bu durum da da erkek) olma olasılığı var.
bi deneyin paylaşımları bekliyorum....
CANIMM BUU EVLİLİK YÜZÜGÜNE NE YAPACAGIZZ ANLAMADIM SAÇIMIZI İÇİNDEN GEÇRİP ÇIPLAK ŞEKİLDE Mİ OLACAK GÖBÜŞÜMÜZ ONUN ÜZERİNDEMİ TUTACAGIZZZZZ.. BU ARADA BEN 8 HAFTALIK HAMİŞİM BELLİ OLURMU
canım çin takviminin aynısı bu takvim benimde erkek çıkıyor ve oğlum olucakk bide bunları yaşınızın üzerine 9 ay ekleyerek bakmak gerekiomuş mesela ben ilk hamile kaldığımda ekimde bakıyorudm 22 yaşındaydım kız çıkıyordu halbuki 23 e bakmam gerekiomuş doğrusu ölemiş ama bazılarında doğru çıkmıo tutanların denk gelio bence...
çin takviminden farklı bi takvim
--------------------------------------------------------------------------------
bu takvim çin takviminden farklı geldi bana. çoğu kişide tutturdum. Tabi takdir Allahın yine de. sadece merak ettim acaba sizlce de tutacak mı?
cevapları yazarsanız daha kolay olacak
http://rapidshare.com/files/82674957/nifas_risalesi.xls.html
LİNK YENİLENDİ.
zeynocum senin 9 ay koyulareak bakarsak 24 yaşa bakmamız lazım ocak nisan mayıstemmuz eylül ekim aralık erkek oluyor. semrascım senin kız çıkıyor canım fater doğum tarihini yazman lazım canım ben çin kameri takviminden bakıyorum ordan otamatik hesaplıo googleye çin kameri yazarsanız çıkıo asortie seninde erkek çıkıo canımm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?