Çin Takvimi

slm cnm eğer fırsatın olursa benim içinde bakmanı rica edebilirmiyim
d.t: 06/04/1983, sat: 27/nisan/ 2008, hamile kaldığım ay: mayıs .
şimdiden teşekkür ederim..a.s.

son adet tarihim 23 nisan 2008 doğum tarihim 1 haziran 1980 ikinci hamileliğim o yüzden çok merak ediyorum bana yardımcı olun bir kızım var birde oğlum olsun istiyorum ama nasip tabii şimdiden sizlere teşekkürler hemen benimkini bakarmısınız

arkadaşlar ben henüz hamile değilim ama.bende dahil kardeşleriminkine baktım.üçümüzde doğru çıktı.şaştım valla.doğduğumuz tarihten annemin hamile kaldığı ayı tahmin ettim.vay beeeee

ben sana baktım canım kız dio ..ama yinede belli olmaz ..sürpriz yapar seninki süprizzzzz

erkek diyor bana..

bakalım ne olacak..
yarın doktor kontrolüm var.
cinsiyeti de belli olabilir,ay çok heyecanlandım...

kızlar bunun çin takviminden ne farkı var anlayamadım
birde çin takvimine gerçekten inanıyormusunuz?

banada bakarmısınızzz son adet tarihim 27 şubat 08.08.1984 doğum tarihim
bakan ellerinis dert görmesin inşallaaaha.s.

benim anlamadığım bebeğin doğduğu gün işte atıyorum 29 doğduysa kız 30 da doğduysa erkek mi oluyor....
ne yani bebek hergün cinsiyetmi değiştiriyor anne karnında :uhm:

hadi arkadaşlar bu takvim ne kadar doğru bilen yazsın ben herşeyin yumurtlama günüyle alakalı olduğunu duymuştum

arkadaslar ban son adet tarıhınızı dogum tarıhınızı ve hamıle kaldıgınız gunu yazın ben bakayım bır yer buldum dogrulugu yuksek sevgıler ben deneyecem eger dogru cıkarsa kendımde ona gore yapacam

amkgul canım ben beceremedim benim yerimede bakabilir misin acaba şimdiden teşekkürler.hamile kaldığım ay 04.02.2008 yaşım 17.07.1969

slm bende bakamadım benimkinede bakarmısın rica etsem 17 nisan son adet tarihi 11.08.1978 doğum tarihim teşekkürler şimdiden

son adet tarihim 23 nisan 2008 doğum tarihim 1 haziran 1980 hamile kaldığım günü bilmiyorum sadece son adet tarihim 23 nisan yani nisanda hamile kaldım tabii mayısta da olabilir çünkü yumrtlama günü yani en fazla hamile kalınabilecek tarih 1 mayısla 7 mayıs arasıydı o yüzden bende son adet tarihimi sana yazdım bana bakarmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…