How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Çin Takvimi

SMKGUL merhaba canım ben 23.12.1980 doğumluyum SAT tarihim 21 ocak 2008 bu ay hamile kalırsam ne acaba eğer hamile değilsem şubat ayının sonunda hamile kalırsam yani (16-20 arasında regl olmama lazım )cinsiyet ne olur yardımcı olursan sevinirim şimdiden teşekkürler.Ayrıca doğacak aya mı bakacağız hamile kaldığımız aya mı ve ben 28 olarak mı bakacağım.

27 OLARAK BAKACAKSIN BİTANEM EĞER ŞUBATTA KALIRSAN KIZ MARTTA LALIRSAN ERKEK GÖZÜKÜYOR.İNŞ HEMEN HAMİŞ KALIRSIN.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Kızlar bana da bakarmısınız.Ben de iş yerinden giremiyorum buraya.
Son adet: 12Aralık2007
Doğum tarihim: 15.07.81
Tahmini doğum :19.09.08 dedi doktor...

Sağolun..:nazar:

Kızlar bana da bakarmısınız.Ben de iş yerinden giremiyorum buraya.
Son adet: 12Aralık2007
Doğum tarihim: 15.07.81
Tahmini doğum :19.09.08 dedi doktor...

Sağolun..:nazar:

NUNUCUM KIZ GÖRÜNÜYO.CİNSİYETİNİ ÖĞRENİNCE YAZARSANIZ SEVİNİRİM.ÇÜNKÜ DOĞRULUĞUNU MERAK EDİYORUM.SAĞLIKLA DOĞUR İNŞALLAH BİTANEM.:emir_bebek::nazar:

SMKGUL merhaba canım ben 23.12.1980 doğumluyum SAT tarihim 21 ocak 2008 bu ay hamile kalırsam ne acaba eğer hamile değilsem şubat ayının sonunda hamile kalırsam yani (16-20 arasında regl olmama lazım )cinsiyet ne olur yardımcı olursan sevinirim şimdiden teşekkürler.Ayrıca doğacak aya mı bakacağız hamile kaldığımız aya mı ve ben 28 olarak mı bakacağım.

ahmile kalınan ay bulunduktan sonra 9 ay sayılacak. o aya ne tekabül ediyosa odur. sizinki, eğer şubatta hamile kalırsanız doğum da kasım da olursa kız görünüyo.

ZEYNOCUM HEMEN KALIRSAN ERKEK GELECEK AY KIZ.HAYIRLISI.Şeniza.s.

tesekkür ederim canim bu gün doktora gittim kistim yok dedi bu gün adetim 2 ci günü yani 14.02.2008. simdi benim esim pazar türkiyeye 1 haftaligina gidiyor.dönüsüde 25.02.2008 de geliyor ozaman ben ne zaman kalicamki???birde zaten martta ögrensem bile hamile kaldigimi ozaman kizmi cikar ben anliyamadim lütfen yardimci olurmusunuz????????:sm_confused::sm_confused:

mrb arkadaslar beende kist var eger kistim giderse hamile kalmak istiyorum bir kizim var birde oglum olsun istiyorum dogum tarigim 09.09.1984 hangi aylarda erkek cikiyor acaba bakarmisiniz lütfena.s.a.s.

hemen mi hamile kalmak istiyorsunuz? onu belirtmemişsiniz... bir de bu yılın sonunda aralık ayında hamile kalırsanız istediğiniz olabilir. yaşınız erkek için çok iyi. çünkü 25 yaşında doğum yapanlar genelde erkek oluyo bebekleri. bu yılın sonu aralık veya 2009un başında ocak şubat mart nisan gibi hamiel kalırsanız bu aylar erkek bebeğe tekabül ediyor. bu arada yumurtlama zamanını unutmayın. yumurtlama günlerinde ilişki gerçekleşmeli erkek bebek için..

merhaba kızlar banada bakarmısınız bende açamıyorum
son adet tarihim:17 aralık 2007
doğum tarihim : 5 mart 1983
tahmini doğum :21 eylül 2008
çok teşşekkürler şimdiden....

hemen mi hamile kalmak istiyorsunuz? onu belirtmemişsiniz... bir de bu yılın sonunda aralık ayında hamile kalırsanız istediğiniz olabilir. yaşınız erkek için çok iyi. çünkü 25 yaşında doğum yapanlar genelde erkek oluyo bebekleri. bu yılın sonu aralık veya 2009un başında ocak şubat mart nisan gibi hamiel kalırsanız bu aylar erkek bebeğe tekabül ediyor. bu arada yumurtlama zamanını unutmayın. yumurtlama günlerinde ilişki gerçekleşmeli erkek bebek için..

sey canim ben yazdim sen görmedin heralde son adetimi yazdim 14.02.2008 diye bakarsan sevinirim evet hemen isitiyorum bir oglum olsun diye.

sey canim ben yazdim sen görmedin heralde son adetimi yazdim 14.02.2008 diye bakarsan sevinirim evet hemen isitiyorum bir oglum olsun diye.

ha evet hemen kalırsanız erkek görünüyo. mart ve nisan da kalırsanız da erkek görünüyo. yine de hayırlısı olsun... Allah gönlünüze göre versin...

cok tesekkür ederim ihsallah bu ay olurda kalirim cünkü kistim gitmis deyince sevindim simdi adetimde bir ilac daha kullancam allagin izniyle olur diye dua ediyorum.

cok tesekkür ederim ihsallah bu ay olurda kalirim cünkü kistim gitmis deyince sevindim simdi adetimde bir ilac daha kullancam allagin izniyle olur diye dua ediyorum.

İnşallah... ben üç aydır bekliyorum, şu an bir şey yok. aynı yaştayız benim de bi kızım var ben de nasipse erkek olsun istiyorum. Tabi takdir Allahın. Allahın dediği olur. hayırlısı olsun inşallah....

allah seninde gönlünden geceni nasip eder ihsallah sende bende bizimigibi hamile kalamayanlarin hepsi bir an önce hepimiz hamile kaliriz birbirimize dua edelim valla olsun diye

Back