Çin Takvimi

bebnim bebişim eylülde oluyo eylül de ne çıkıyo cnm tekrar bakarsan çok sevinirim
son adet tarihim 28 kasım 2007
doğum tarihim 15 02 1986
şimdiden teşekkür edrim hayatım

Canım ßenim ßen baktım bebeğin kız çıkıyor a.s.

ßenimde 11ağustos tahmini doğumum

Testte kız çıktı doktorumda kız dedi ßende tuttu umarım sende de tutar..

smkgul öncelikle arkadaşım sana kolay gelsin başlattığın şeyi takip ediyorsun ama işin zor be canım herkesin merak ettiği bi konu bu ve bunun sonu gelmez bende indirdim takvimi niye kimse indiremmeiş anlayamadım ama sana tekrara kolay gelsin bu arada arkadaşlar kendinizi arkadaşımızında yerine koyun lütfen

ben avukataı filan değilim yanlış anlaşılmasın elbetteki merak ediyorsunuz ama allah herkese hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin önce

Banada Yardim Edin 25 Yaşinda Hamile Kaldim Ve 2 Kasim Son Adet Tarihim.bende Açamiyorum.lütfen Bakip Banada Cinsiyeti Söylermisiniz???

çok teşekkür ederim beni anladığınız için. takvimi koyduğum için pişmanlık duydum ama fayda etmiyo. çünkü bazen bazı arkadaşlar sonuç karşısında hayal kırıklığı yaşıyorlar. o yüzden pişmanlık duydum bu takvimi buraya koyduğum için...

ama herşey nasip kısmet. Allahın dediği olur. bunlar aslında çok da gerçekçi değil... bazılarında tutuyo bazıların da tutmuyo. onun için fazla kapılmamak gerekiyo. yine de faydalı oluyosa ne mutlu...

"bade" arkadaşım, msjına tekrar tekrar cevap yazmışız ama halen msj yazıyosunuz ya görmüyo musunuz acaba msjı. yoksa ben mi yanlışlıkla tekrar yazdım...

lütfen zaman kaybına uğratmayın beni. yakında zaten bu konu kilitlenecek bana öyle geliyo. bukadar meraklı anne adayları olursa :)))

ben size eylül ayının sonucunu sormuştum siz bana ağustosu yazmışsınız yine benim bebeğim eylülde olacak ağustosta değil ısrarla ben eylülü istiyorum siz de ısrarla ağustosu yazıyosunuz neyse yinede sağolun............

ya ben ay hesabıyla hesap yaptım, yani kasımdan sonra 9 ay hesaplanınca ağustos çıkıyo. nerden bileyim eylülde olacak, diğer msjlarında da üst yazıyı dikkate almamışım. kusura bakma......

mrb arkadaslar benim en yakin arkadasim bugün ögrendik hamile ve kendisi neyi olcagini ögrenmek istiyor dogum tarigi 18 haziran 1984 en son adet dönemi 18 aralik acaba ne cikiyor bir bakarmisiniz lütfen

arkadaşlar bende bu takvime göre kız çıkıyor.Hayırlısı tabi ama ben erkek istiyodum... Doğum tarihim 27.01.1985 SAT:12.11.2007 ağustos annesi olucam ALLAH'IN İZNİYLE:) 4 hafta sonrada bebeğimin cinsiyeti belli olucak. Eğer doğru çıkarsa size söylerim. Ben bu takvimin % 90 doğru sonuc verdiğini duymuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…