Çin Takvimi

Yaşım 32 Çin takvimine göre yaşım 34 bebek tuttuğu ay Ocak kız yazıyor:) 1 aylık hamileyim

Oğlumda tutmuştu çin takvimi.. 3 kardeşiz bizde de tutuyordu. Şimdi 2.bebeğimi bekliyorum bakalım tutucak mı ?

marttan sonra doğanlar yaşa arti 1 yaş ekleyjn diyirdu.oyle yaptim ve dogru cıktı kiz bebeğim oluyor ins..ama 1 yas eklemeseydim erkek çıkıyordu takvimde..
o sekilde hesaplayin arkadaşlar

Çin takvimi degilde senin bu takvim tuttu bende şimdi ki gebeligimde diger ikiside tutuyor

Benımde tutmadı. Zaten yüzde 50 sansı var ya kız ya erkek kimnde tutuyor kiminde tutmuyor çok inandırıcı bir şey değil bence

Ben 1995 Mayıs doğumluyum hamile kalmam durumunda Mayıs öncesini 23 sonrasını 24 mü yoksa , mayıs öncesi 24 sonrası 25 olarak mı hesaplamalıyım ?

Kızlar bu cin takviminde yaşımıza 1 ekliyoruz dimi? Bir de hamile kaldığınız ay nasıl hesaplanıyor ben en son 17 şubatta adet gördüm yani hamile kaldırım ay mart mi oluyor şubat mi

Anneler,sizin kendi doğum tarihiniz ocak ve şubat ayıysa yaşınıza 2,mart ve aralık arası ise yaşınıza 1 sayı ekliyorsunuz.Mesela ben 9 mart doğumluyum.Su an 32 yaşındayım ama yaşıma 1 ekleyip bakmam lazım takvime..Yani 33 yaşın karşılığına bakıyorum

Bende tutmadı çin takvimk.
Erkek diyordu kızım olacak Allahin izni ile insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…