- 2 Ocak 2018
- 614
- 545
- 23
- 36
Cnm doğum yaşın kimlikte gerçek değil mi?ve tam eylilde gebe kaldın olsun sakın sakın bozma morelini,bak evlat nasıl seviliyor bemde kız iatiyorum çok,ama hayırlı aağlıklı olsun ne fark eder ki napalım.çok çok klasik ama gerçek bak milyonlarcanın hiç olmuyor evladı.onlarda insan .hele ilk yavrunsa sakın aıkma canını nasıl sevecen gör abimin bir kızı var bayılıyorz resmenBak tutmadı işte ah ah keşke dediğin gibi olsaydı doktor kız dedi ama hala umudum var belki erkeğe döner
Canm tarih gerçek.allaha hamdolsun ki bir kız evladım var zaten bu ikinci bebeğim asla isyan etmem neden buda kız demem bu allahın verdiğne isyandır.benim çok zor geçen bir hamilelik sürecim var ben hastanelik oluyorum aylarca yemek su içmedim abartısız gerçekten artık kolumda serum takılacak yer kamadı bn diyordum dua ediyordum buda erkek olsa bir kız bi erkek yeter bana bi daha getirmem gerçi hala da iki yeter diyorum düşünmüyorumfakat etraftakilerin lafları beni ister istemez üzüyor ya çok değişik şeyler söylüyorlar böyle boğasım geliyor onları bana belli olmaz belki erkektir de diyen varCnm doğum yaşın kimlikte gerçek değil mi?ve tam eylilde gebe kaldın olsun sakın sakın bozma morelini,bak evlat nasıl seviliyor bemde kız iatiyorum çok,ama hayırlı aağlıklı olsun ne fark eder ki napalım.çok çok klasik ama gerçek bak milyonlarcanın hiç olmuyor evladı.onlarda insan .hele ilk yavrunsa sakın aıkma canını nasıl sevecen gör abimin bir kızı var bayılıyorz resmen
Cnm bem seni çok iyi anlıyrm ,o kadar var ki o cahiliye devrşnde kalan hadsiZler,halbuki peygamber efendimizin soyu da fatma annemizden yürümedi mi?bnm de kuzen 2. Beneği kız gebe ,gören diyor,üzülme sağlık olsun,şansını bşr daha denersin,belkş 3. Erkek olur,dedi ya beni neden teselli ediyorsunuz bende eşimde büyük kızımızda çok memnunuz, allaha şükğrler olsun.hiiiiç aldırmamak gerek,bana da diyolar inş bu da kızdır ,ya size ne,eli ayağı düz olsun allah ne verirse ,sende bekle cnm,21. Haftada değişen var,4ay dolmadan nanamaka gerek,adaşımCanm tarih gerçek.allaha hamdolsun ki bir kız evladım var zaten bu ikinci bebeğim asla isyan etmem neden buda kız demem bu allahın verdiğne isyandır.benim çok zor geçen bir hamilelik sürecim var ben hastanelik oluyorum aylarca yemek su içmedim abartısız gerçekten artık kolumda serum takılacak yer kamadı bn diyordum dua ediyordum buda erkek olsa bir kız bi erkek yeter bana bi daha getirmem gerçi hala da iki yeter diyorum düşünmüyorumfakat etraftakilerin lafları beni ister istemez üzüyor ya çok değişik şeyler söylüyorlar böyle boğasım geliyor onları bana belli olmaz belki erkektir de diyen var
Canım rabbim saglıklı bir evlat versin sana herşeyden önce sonra gönlüne göre versin galiba seninde ilk çocuğun kız kimsenin ağzunı kapatamazsın ki bazen tanıdıklar arkadailarla konuşuyorum ya diyo bizim hala içimizden erkek diye geçiyo diyorlar ya dedim öyle bişey olsa bn çok gülerim tamm 8 aya kadar kız denip son ayda erkek denileni duydum tanıdık da dedim bnde öyle bir şans olmaz olsa valla çok şaşırırımCnm bem seni çok iyi anlıyrm ,o kadar var ki o cahiliye devrşnde kalan hadsiZler,halbuki peygamber efendimizin soyu da fatma annemizden yürümedi mi?bnm de kuzen 2. Beneği kız gebe ,gören diyor,üzülme sağlık olsun,şansını bşr daha denersin,belkş 3. Erkek olur,dedi ya beni neden teselli ediyorsunuz bende eşimde büyük kızımızda çok memnunuz, allaha şükğrler olsun.hiiiiç aldırmamak gerek,bana da diyolar inş bu da kızdır ,ya size ne,eli ayağı düz olsun allah ne verirse ,sende bekle cnm,21. Haftada değişen var,4ay dolmadan nanamaka gerek,adaşım
Canm tarih gerçek.allaha hamdolsun ki bir kız evladım var zaten bu ikinci bebeğim asla isyan etmem neden buda kız demem bu allahın verdiğne isyandır.benim çok zor geçen bir hamilelik sürecim var ben hastanelik oluyorum aylarca yemek su içmedim abartısız gerçekten artık kolumda serum takılacak yer kamadı bn diyordum dua ediyordum buda erkek olsa bir kız bi erkek yeter bana bi daha getirmem gerçi hala da iki yeter diyorum düşünmüyorumfakat etraftakilerin lafları beni ister istemez üzüyor ya çok değişik şeyler söylüyorlar böyle boğasım geliyor onları bana belli olmaz belki erkektir de diyen var
Cnm bnm anlamadığım şu kafınlar çook daha fazla istiyor erkek annemizin kızıyız.inş bnm 2. Kız olur kimin hayırlı oldupunu allah bilir lütfen üzülme insanı bu laflar sinşr ediyor haklısınSizi çok iyi anlıyorum. Biz de hamilelikten önce arkadaşım arkadaş grubundaki herkese fal bakıyordu. Bizim erkek çıkıyordu. Bizim dışımızdaki herkesin tuttu. Bizim kızımız oldu. Çok şükür sağlıklı. Tabiki göz bebeğimiz. Ama insan bazı konuşmalardan buruluyor. Üzülüyor. Yakın arkadaşlarım da arka arkaya hamile kaldı hepsi erkek. Hani kızımla arkadaşlık edebileceğim bi arkadaşım yok. Çok şükür Allahıma hersey yolunda. İnsanların konuşmaları sinir bozucu. Yok erkek daha iyiymiş yok kız zormuş. Herkes erkek istermiş. Bugün hiç inancı olmayan bi arkadaşım erkek hissettik erkek oldu diyor. Niye diye sorguluyorsun. Engel olamıyorsun. Allsh affetsin ama üzülüyorum.
Aynı benım durumum canım allah kolaylık versin hala benada karnın erkeğe benziyor berki erkekdir diyorlarCanm tarih gerçek.allaha hamdolsun ki bir kız evladım var zaten bu ikinci bebeğim asla isyan etmem neden buda kız demem bu allahın verdiğne isyandır.benim çok zor geçen bir hamilelik sürecim var ben hastanelik oluyorum aylarca yemek su içmedim abartısız gerçekten artık kolumda serum takılacak yer kamadı bn diyordum dua ediyordum buda erkek olsa bir kız bi erkek yeter bana bi daha getirmem gerçi hala da iki yeter diyorum düşünmüyorumfakat etraftakilerin lafları beni ister istemez üzüyor ya çok değişik şeyler söylüyorlar böyle boğasım geliyor onları bana belli olmaz belki erkektir de diyen var
Bugün yine bir arkadaşımın erkek bebeği olacağını öğrendim. Şuan kızı olan hiç arakadaşım yok. 2sene sonra kızımı alıp oynasınlar diye gidebileceğim bir arkadaşım bile yok. Eşi çok sevinmiş erkek bebek olacağı için. Yakınlarına haber vermişler hemen. Biz bunların hiç birini yaşayamadık. Hatta yüzüme kayınpederim erkek istiyordum dedi. Kızım eşimin de benim de ailemin de bütün dünyamız. Hayatımızın anlamı. Etrafımda biri daha olsun böyle istedim sadece. Çok mu şey istedim biliyorum. Arkadaşlarla kahvaltıda toplanmıştık. Çektirdiğimiz fotoya bakıyorum hepsinin çocuğu erkek ben dışında. Görüşmek istemiyorum artık resmen kimseyle. Değiştiremeyeceğin şeylere takılmak çok saçma biliyorum. Niye bebeğim kız da demiyorum. Sadece yakın bir arkadaşımın da kızı olsun istedim. 5 6 hamilelik oldu. Hepsi erkek. Bir de ben de erkek hamileliğindeki pohpohlanmayı yaşamak isterdim. İş arkadaşları özel arkadaşlar hiç mi kızı olan olmaz. Neden bir tek ben. Neden yalnız kalmaya mahkumum. Neden neden.Sizi çok iyi anlıyorum. Biz de hamilelikten önce arkadaşım arkadaş grubundaki herkese fal bakıyordu. Bizim erkek çıkıyordu. Bizim dışımızdaki herkesin tuttu. Bizim kızımız oldu. Çok şükür sağlıklı. Tabiki göz bebeğimiz. Ama insan bazı konuşmalardan buruluyor. Üzülüyor. Yakın arkadaşlarım da arka arkaya hamile kaldı hepsi erkek. Hani kızımla arkadaşlık edebileceğim bi arkadaşım yok. Çok şükür Allahıma hersey yolunda. İnsanların konuşmaları sinir bozucu. Yok erkek daha iyiymiş yok kız zormuş. Herkes erkek istermiş. Bugün hiç inancı olmayan bi arkadaşım erkek hissettik erkek oldu diyor. Niye diye sorguluyorsun. Engel olamıyorsun. Allsh affetsin ama üzülüyorum.
Cnm neden bu kadar üsülüyorsunBugün yine bir arkadaşımın erkek bebeği olacağını öğrendim. Şuan kızı olan hiç arakadaşım yok. 2sene sonra kızımı alıp oynasınlar diye gidebileceğim bir arkadaşım bile yok. Eşi çok sevinmiş erkek bebek olacağı için. Yakınlarına haber vermişler hemen. Biz bunların hiç birini yaşayamadık. Hatta yüzüme kayınpederim erkek istiyordum dedi. Kızım eşimin de benim de ailemin de bütün dünyamız. Hayatımızın anlamı. Etrafımda biri daha olsun böyle istedim sadece. Çok mu şey istedim biliyorum. Arkadaşlarla kahvaltıda toplanmıştık. Çektirdiğimiz fotoya bakıyorum hepsinin çocuğu erkek ben dışında. Görüşmek istemiyorum artık resmen kimseyle. Değiştiremeyeceğin şeylere takılmak çok saçma biliyorum. Niye bebeğim kız da demiyorum. Sadece yakın bir arkadaşımın da kızı olsun istedim. 5 6 hamilelik oldu. Hepsi erkek. Bir de ben de erkek hamileliğindeki pohpohlanmayı yaşamak isterdim. İş arkadaşları özel arkadaşlar hiç mi kızı olan olmaz. Neden bir tek ben. Neden yalnız kalmaya mahkumum. Neden neden.
Bugün yine bir arkadaşımın erkek bebeği olacağını öğrendim. Şuan kızı olan hiç arakadaşım yok. 2sene sonra kızımı alıp oynasınlar diye gidebileceğim bir arkadaşım bile yok. Eşi çok sevinmiş erkek bebek olacağı için. Yakınlarına haber vermişler hemen. Biz bunların hiç birini yaşayamadık. Hatta yüzüme kayınpederim erkek istiyordum dedi. Kızım eşimin de benim de ailemin de bütün dünyamız. Hayatımızın anlamı. Etrafımda biri daha olsun böyle istedim sadece. Çok mu şey istedim biliyorum. Arkadaşlarla kahvaltıda toplanmıştık. Çektirdiğimiz fotoya bakıyorum hepsinin çocuğu erkek ben dışında. Görüşmek istemiyorum artık resmen kimseyle. Değiştiremeyeceğin şeylere takılmak çok saçma biliyorum. Niye bebeğim kız da demiyorum. Sadece yakın bir arkadaşımın da kızı olsun istedim. 5 6 hamilelik oldu. Hepsi erkek. Bir de ben de erkek hamileliğindeki pohpohlanmayı yaşamak isterdim. İş arkadaşları özel arkadaşlar hiç mi kızı olan olmaz. Neden bir tek ben. Neden yalnız kalmaya mahkumum. Neden neden.
bende tutturamadım zaten açıkcası çin takvimine falan pek inanmıyorum :)Mrb.bu çin takvimi bnde hiç tutmadı acaba yanlış mı bakıyoruz anlamadım bi benim için bakarmısın sana zahmet olmasa doğm tarihim 01 12 1987 son adet tarihim 3 eylül.
şimdiden tşk ederim.
Benimki ne olacak bakalım 14 nisan doğum günümdü 33 iken 34 oldumhem doğru olduğunu söyleyen var hemde yalnış.yorumu size kalmış!18yaş:
ocak-kız
şubat erkek
mart-kız
nisan-erkek
mayıs-erkek
haziran-erkek
temmuz-erkek
ağustos-erkek
eylül-erkek
ekim-erkek
kasım-erkek
aralık-erkek
19 yaş:
ocak-erkek
şubat-kız
mart-erkek
nisan-kız
mayıs-kız
haziran-erkek
temmuz-erkek
ağustos-erkek
eylül-erkek
ekim-erkek
kasım-kız
aralık-kız
20yaş:
ocak-kız
şubat-erkek
mart-kız
nisan-erkek
mayıs-erkek
haziran-erkek
temmuz-erkek
ağustos-erkek
eylül-erkek
ekim-kız
kasım-erkek
aralık-erkek
21 yaş:
ocak-erkek
şubat-kız
mart-kız
nisan-kız
mayıs-kız
haziran-kız
temmuz-kız
ağustos-kız
eylül-kız
ekim-kız
kasım-kız
aralık-kız
22 yaş:
ocak-kız
şubat-erkek
mart-erkek
nisan-kız
mayıs-erkek
haziran-kız
temmuz-kız
ağustos-erkek
eylül-kız
ekim-kız
kasım-kız
aralık-kız
23 yaş:
ocak-erkek
şubat-erkek
mart-kız
nisan-erkek
mayıs-erkek
haziran-kız
temmuz-erkek
ağustos-kız
eylül-erkek
ekim-erkek
kasım-erkek
aralık-kız
24 yaş:
ocak-erkek
şubat-kız
mart-erkek
nisan-erkek
mayıs-kız
haziran-erkek
temmuz-erkek
ağustos-kız
eylül-kız
ekim-kız
kasım-kız
aralık-kız
25 yaş:
ocak-kız
şubat-erkek
mart-erkek
nisan-kız
mayıs-kız
haziran-erkek
temmuz-kız
ağustos-erkek
eylül-erkek
ekim-erkek
kasım-erkek
aralık-erkek
26 yaş:
ocak-erkek
şubat-kız
mart-erkek
nisan-kız
mayıs-kız
haziran-erkek
temmuz-kız
ağustos-erkek
eylül-kız
ekim-kız
kasım-kız
aralık-kız
27 yaş:
ocak-kız
şubat-erkek
mart-kız
nisan-erkek
mayıs-kız
haziran-kız
temmuz-erkek
ağustos-erkek
eylül-erkek
ekim-erkek
kasım-kız
aralık-erkek
28 yaş:
ocak-erkek
şubat-kız
mart-erkek
nisan-kız
mayıs-kız
haziran-kız
temmuz-erkek
ağustos-erkek
eylül-erkek
ekim-erkek
kasım-kız
aralık-kız
29 yaş:
ocak-kız
şubat-erkek
mart-kız
nisan-kız
haziran-erkek
temmuz-erkek
ağustos-erkek
eylül-erkek
ekim-kız
kasım-kız
aralık-kız
30 yaş:
ocak-erkek
şubat-kız
mart-kız
nisan-kız
mayıs-kız
haziran-kız
temmuz-kız
ağustos-kız
eylül-kız
ekim-kız
kasım-erkek
aralık-erkek
31 yaş:
ocak-erkek
şubat-kız
mart-erkek
nisan-kız
mayıs-kız
haziran-kız
temmuz-kız
ağustos-kız
eylül-kız
ekim-kız
kasım-kız
aralık-erkek
32 yaş:
ocak-erkek
şubat-kız
mart-erkek
nisan-kız
mayıs-kız
haziran-kız
temmuz-kız
ağustos-kız
eylül-kız
ekim-kız
kasım-kız
aralık-erkek
33 yaş:
ocak-kız
şubat-erkek
mart-erkek
nisan-erkek
mayıs-kız
haziran-kız
temmuz-kız
ağustos-erkek
eylül-kız
ekim-kız
kasım-kız
aralık-erkek
34 yaş:
ocak-erkek
şubat-kız
mart-erkek
nisan-kız
mayıs-kız
haziran-kız
temmuz-kız
ağustos-kız
eylül-kız
ekim-kız
kasım-erkek
aralık-erkek
35 yaş:
ocak-erkek
şubat-erkek
mart-kız
nisan-erkek
mayıs-kız
haziran-kız
temmuz-kız
ağustos-erkek
eylül-kız
ekim-kız
kasım-erkek
aralık-erkek
36 yaş:
ocak-kız
şubat-erkek
mart-erkek
nisan-kız
mayıs-erkek
haziran-kız
temmuz-kız
ağustos-kız
eylül-erkek
ekim-erkek
kasım-erkek
aralık-erkek
37 yaş:
ocak-erkek
şubat-kız
mart-erkek
nisan-erkek
mayıs-kız
haziran-erkek
temmuz-kız
ağustos-erkek
eylül-kız
ekim-erkek
kasım-kız
aralık-erkek
38 yaş:
ocak-kız
şubat-erkek
mart-kız
nisan-erkek
mayıs-erkek
haziran-kız
temmuz-erkek
ağustos-kız
eylül-erkek
ekim-kız
kasım-erkek
aralık-kız
38 yaştan sonrasını isteyen olursa eklerim.yazmak biraz zor geldi. çin takvimini deneyen varmı acaba?doğrumu çıkıyor acaba yalnışmı benim duyduğum bi kaç kişi bu takvime göre yaptılar ve sonuç istedikleri gibi.sadece yaş hesabını doğru yapmak gerekir.yıl ve ay hesabına göre:)cvp bekliyorum((tabiki evvel ALLAH hayırlısıyla ve sağlıklı....... Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?