Çin Takvimi

Cine gore 1 oğlum 2 kızım olmalı ama 3 oğlum var hamdolsun.
Forumdan bir arkadaş başka bir cin takvimi paylaşmıştı. Orda döllenme gününe göre bakılıyor. Az çok döllenme gününü tahmin edebiliriz gerçi. Rica etsem bir de ona bakabikir misin? Ona göre 3 çocugunub cinsiyetini biliyor mu? Benim 2 oğlum var bir de düşük. Oğullarım tuttu düşük bebeğe kız dedi.

6 ŞUBAT SON ADET TARIHIM , 18 VE 19 ŞUBATTA YUMURTLAMA TARIHLERIM..DÖLLENMEYI NERDEN BILECEGIM Kİ

Takvime göre erkek çıkıyor bende erkek hissediyorum. Şuan 10 haftalığız belli olduğunda yazacagım bakalım doğru mu takvim

Takvime göre erkekti ama kızım olacak.
Bence doğru değil bu takvim

türk sitelerinde ve yabancı sitelerde farklı takvimler..çinlerin kendi sitelerindeki çin takvimiyle bizimkisi uyuşmuyor. hangisini doğru kabul edelim? tutanlar yabancı kaynaklardan mı baktı yoksa çin takvimi gen.tr den mi baktı

Yabancı sitedeki tablolardan link paylaşabilir misiniz?

ilk cocuk bu arada. Zaten her iki sitede ayni sonucu veriyor ama yerli sitelerdeki hesaplamalarda anne adaylari belli kurallara gore yaslarina eklemede bulunmali. Bunu atladiklari icin iki tavimden cikan sonuclar farkli oluyor.

Çin takvimi bende ikinci kezde tutmadı. Kızımda erkek çıktı simdim ikinciye hamileyim takvimde kız diyor benim oğlum olacak.
yani pek inanmayın bu takvime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…