- 21 Eylül 2009
- 3.907
- 1.249
- 333
Forumdan bir arkadaş başka bir cin takvimi paylaşmıştı. Orda döllenme gününe göre bakılıyor. Az çok döllenme gününü tahmin edebiliriz gerçi. Rica etsem bir de ona bakabikir misin? Ona göre 3 çocugunub cinsiyetini biliyor mu? Benim 2 oğlum var bir de düşük. Oğullarım tuttu düşük bebeğe kız dedi.Cine gore 1 oğlum 2 kızım olmalı ama 3 oğlum var hamdolsun.
6 ŞUBAT SON ADET TARIHIM , 18 VE 19 ŞUBATTA YUMURTLAMA TARIHLERIM..DÖLLENMEYI NERDEN BILECEGIM KİForumdan bir arkadaş başka bir cin takvimi paylaşmıştı. Orda döllenme gününe göre bakılıyor. Az çok döllenme gününü tahmin edebiliriz gerçi. Rica etsem bir de ona bakabikir misin? Ona göre 3 çocugunub cinsiyetini biliyor mu? Benim 2 oğlum var bir de düşük. Oğullarım tuttu düşük bebeğe kız dedi.
Predict the gender of your baby
Predict the gender of your baby with the Chinese and Mayan calendar.www.baby-gender-predictor.com
19 veya 20 Şubat yazarak bakabilirsin6 ŞUBAT SON ADET TARIHIM , 18 VE 19 ŞUBATTA YUMURTLAMA TARIHLERIM..DÖLLENMEYI NERDEN BILECEGIM Kİ
hamile kaldığın ay şubat olarak gircen canımKızlar bu cin takviminde yaşımıza 1 ekliyoruz dimi? Bir de hamile kaldığınız ay nasıl hesaplanıyor ben en son 17 şubatta adet gördüm yani hamile kaldırım ay mart mi oluyor şubat mi
Tutmadı:) erkek bebeğimYaşım 32 Çin takvimine göre yaşım 34 bebek tuttuğu ay Ocak kız yazıyor:) 1 aylık hamileyim
Yabancı sitedeki tablolardan link paylaşabilir misiniz?türk sitelerinde ve yabancı sitelerde farklı takvimler..çinlerin kendi sitelerindeki çin takvimiyle bizimkisi uyuşmuyor. hangisini doğru kabul edelim? tutanlar yabancı kaynaklardan mı baktı yoksa çin takvimi gen.tr den mi baktı
Yabancı sitedeki tablolardan link paylaşabilir misiniz?
İlk cocuk mu , mesela benim ilk kızım bizim türk sitelerindeki çin takviminde tutuyordu, teyit edebileceğin birileri var mıTakvime gore kizim olacak. Bu not burda kalsin. En gec 7 haftaya kadar guncellerim.
Benim hem yerli hem de paylasilan linkteki yabanci sitedeki takvime gore kiz cikiyor.İlk cocuk mu , mesela benim ilk kızım bizim türk sitelerindeki çin takviminde tutuyordu, teyit edebileceğin birileri var mı
31 yaş:
doğru tuttumart-erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?