- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.846
- 248
Elbette yanılma olur allah bilir zaten de ama bu takvim büyük oranda yüzde 95 doğru bana söyleyin yazarım ben hemde tespit ederiz ama doğru söyleyin lütfen ynlış çıksın diye
Tmm soyliyim bu arada Nisan doğumluyum oğlumda sat 6 Aralık 2011 bunda sat 4 ağustos 2017Cnm satlarını söylemen lazım,gebe kaldığın ay yani ilişki olan ay , satını söyle bakyım cnm 2 bebektede
Cnm şubattan sonra doğduysan 21 yaş ekim de kalmışsındır büyük ihtimal kız görünüyor1997 doğumluyum
Eylülün sonu son adet tarihim
Oğlan canmCnm şubattan sonra doğduysan 21 yaş ekim de kalmışsındır büyük ihtimal kız görünüyor
1989 Nisan1997 doğumluyum
Eylülün sonu son adet tarihim
Cnm hu son 29 yaşında ağustosda gebe kaldıysan adetn 28 de br ise erkek görğnüyor diğerine de bakayım hemenTmm soyliyim bu arada Nisan doğumluyum oğlumda sat 6 Aralık 2011 bunda sat 4 ağustos 2017
Aaa ciddimisin cnm hatttakvime göre 21yaş bir ay hriç hep erkek doğum yIlın filan doru yazmışlr değil miAllah bağışlasın cnmOğlan canm
Evet canım genelde 28 de bir fakat kizim olacağını öğrendim herkeste tutmak zorunda degilki birçok şey de tutmuyor bende zaten :)Cnm hu son 29 yaşında ağustosda gebe kaldıysan adetn 28 de br ise erkek görğnüyor diğerine de bakayım hemen
23 aralık kız görünüyır cnm ama oğlandı değil mi2011 deki 22+1 23görünüyor aralıkta kız dıruyor ama oğlanmışTmm soyliyim bu arada Nisan doğumluyum oğlumda sat 6 Aralık 2011 bunda sat 4 ağustos 2017
Evet canım :)23 aralık kız görünüyır cnm ama oğlandı değil mi2011 deki 22+1 23görünüyor aralıkta kız dıruyor ama oğlanmış
Sevindim ama biliyorsumun ailemde arkadaşlarda kime doğru yaş ile baktıysam inan ki tuttuEvet canım genelde 28 de bir fakat kizim olacağını öğrendim herkeste tutmak zorunda degilki birçok şey de tutmuyor bende zaten :)
Doğrudur canım tutan çok var bende tutmaması iyi oldu boşverSevindim ama biliyorsumun ailemde arkadaşlarda kime doğru yaş ile baktıysam inan ki tuttu
Aynen insanın canı sıkılıyor .sinir boZucu bişi bnm oğşumda da tuttu misal.Doğrudur canım tutan çok var bende tutmaması iyi oldu boşver
Merhaba benim kinide hesaplaya bilirmisiniz ben beceremedim de merak ediyorum tutacakmı ?Sevindim ama biliyorsumun ailemde arkadaşlarda kime doğru yaş ile baktıysam inan ki tuttu
Cnm kasım ilişki ayı değil mi gebe kaldığın ay 27 yaşta erkek görğnğyor öyle miMerhaba benim kinide hesaplaya bilirmisiniz ben beceremedim de merak ediyorum tutacakmı ?
09/10/1991 doğumluyum
Hamile kaldığım ay kadım 2017
Evet ama aslında 26 yaşımdayım onda da kız yazıyor ikilemde kaldım bugün doktordan geldim pozisyonu uygun değil ama erkeğe benziyor dedi kesin demiyorum dedi hayırlısı artıkCnm kasım ilişki ayı değil mi gebe kaldığın ay 27 yaşta erkek görğnğyor öyle mi
Kesinleşnce yaz cnmEvet ama aslında 26 yaşımdayım onda da kız yazıyor ikilemde kaldım bugün doktordan geldim pozisyonu uygun değil ama erkeğe benziyor dedi kesin demiyorum dedi hayırlısı artık
Mrb.bu cin takvimi bnde hiç tutmadı acaba yanlış mı bakıyoruz anlamadım bi benim için bakarmısın sana zahmet olmasa doğm tarihim 01 12 1987 son adet tarihim 3 eylül.Sevindim ama biliyorsumun ailemde arkadaşlarda kime doğru yaş ile baktıysam inan ki tuttu
Cnm eylül gebe kaldığın ay muhtemelen,erkek görünüyor cnm nedir peki söylermisinMrb.bu cin takvimi bnde hiç tutmadı acaba yanlış mı bakıyoruz anlamadım bi benim için bakarmısın sana zahmet olmasa doğm tarihim 01 12 1987 son adet tarihim 3 eylül.
şimdiden tşk ederim.
Bak tutmadı işte ah ah keşke dediğin gibi olsaydı doktor kız dedi ama hala umudum var belki erkeğe dönerCnm eylül gebe kaldığın ay muhtemelen,erkek görünüyor cnm nedir peki söylermisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?