Çin Takvimi

Cnm hu son 29 yaşında ağustosda gebe kaldıysan adetn 28 de br ise erkek görğnüyor diğerine de bakayım hemen
Evet canım genelde 28 de bir fakat kizim olacağını öğrendim herkeste tutmak zorunda degilki birçok şey de tutmuyor bende zaten :)

Cnm kasım ilişki ayı değil mi gebe kaldığın ay 27 yaşta erkek görğnğyor öyle mi
Evet ama aslında 26 yaşımdayım onda da kız yazıyor ikilemde kaldım bugün doktordan geldim pozisyonu uygun değil ama erkeğe benziyor dedi kesin demiyorum dedi hayırlısı artık

Sevindim ama biliyorsumun ailemde arkadaşlarda kime doğru yaş ile baktıysam inan ki tuttu
Mrb.bu cin takvimi bnde hiç tutmadı acaba yanlış mı bakıyoruz anlamadım bi benim için bakarmısın sana zahmet olmasa doğm tarihim 01 12 1987 son adet tarihim 3 eylül.
şimdiden tşk ederim.

Mrb.bu cin takvimi bnde hiç tutmadı acaba yanlış mı bakıyoruz anlamadım bi benim için bakarmısın sana zahmet olmasa doğm tarihim 01 12 1987 son adet tarihim 3 eylül.
şimdiden tşk ederim.
Cnm eylül gebe kaldığın ay muhtemelen,erkek görünüyor cnm nedir peki söylermisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…