Cin 1-2-3 leep sürecim

Hayır beni bülent hocaya özge hanım yönlendirmedi daha önce bülent hocaya dermoid kist olmuştum o yüzden direk bülent hocaya gittim aşıları eczaneden aldım sağlık ocağında oldum ahcc yi internetten aldım time health kendi sayfasından 6 ay düzenli kullandım hpv negatifmi bilmiyorum baktırmadım ama bülent hoca dediki hpv nin en yoğun olduğu bölgeyi kazıdığımız için yüksek oranda negatife döner dedi şuanda baktırma imkanım var ama nedense baktırmak istemiyorum türünü bilsem nolcakki sonuçlar temiz zaten gebeliğime odaklanıyorum şuan kötü olsa bile doğum yapamana kadar hiçbirşey yapamayız ama zaten sonuçlar temizdi

Bu arada ben özge hocama hastalık öykümü anlatırken dedim bülent hocama yaptırdım diye özge hocam evet bu konunun piri o dedi onkolojik cerrah olduğu için

ben burdan yaptırım,hemşireler evime kadar gelip her hafta seansımı gerçekleştiriyorlar,sizlere önerebilirim

Son düzenleyen: Moderatör:
Ahcc yi dr mu onerdi? Birde sekeri kestinizmi? Bende kefir, brokoli, propolis aliyorum fakat sekeri tatliyi birakamadim

Ahcc yi dr mu onerdi? Birde sekeri kestinizmi? Bende kefir, brokoli, propolis aliyorum fakat sekeri tatliyi birakamadim
Merhaba, ben de hpv 18, 52 pozitif ve kolposkopi sonucum cin 1 dr hiçbir şey önermedi.. Sadece 6 ay sonra kontrol.. 40 lı yaşlarımdayım, düzenli smear veririm 20 senedir.. İlk kez başıma böyle bişi geldi.. Şekeri kesmedim, Yeşilçay içiyorum , ev yoğurdu, Duobalance Bv adında bir probiyotiğe başlıycam.. Siz nasılsınız?

Cin 1 de birşey önerilmez zaten takip gerekir benim leepten sonra 2 smearim temiz geldi ama hpv vücuttan atıldımı hala bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…