Çimstone temizliği...

.ILGAZ.

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2009
518
4
96
Diğer
Kızlar mutfak tezgahı için çimstone yaptıranınız var mı? Ben 2 aylık evliyim mutfağımıza çimstone yaptırdık. Midye kabuklu krem rengi. Fakat temizliği hakkında pek bir bilgim yok. Günlük temizliğini bulaşık deterjanıyla yapıyorum ama özel bir deterjanı var mı acaba ya da parlatacak bir şey biliyor musunuz çimstoneyi. Siz kullanıyorsanız neyle temizliyorsunuz. Çünkü her türlü deterjanla temizlenmiyormuş. Yapan adam pek bir bilgi vermedi bize.

benımde cımston canm ben domestosla temızlıyorum tertemız oluyor her bulaşık yıkamada ssılıyorum :hulya::hulya:

benim evimde de çimstone tezgah var. temizlenmesi aslında çok kolay. satın aldığım esnada bana söyledikleri deniz kabuklu tezgahların detarjan ile temizlenmemesi gerektiği şeklindeydi. özellikle çamaşır suyu içeren deterjanlardan uzak durmamı söylediler. Su ve en fazla bulaşık deterjanı kullanarak temizlik yapabiliyorum. zaten fazlasına da gerek olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…