- 5 Aralık 2022
- 1.840
- 1.463
-
- Konu Sahibi Aysegullerden
Yok ama için rahat etmiyorGerek var mı canım??
Tamam yoksa o zaman. Anlsiyete ilacımı içmeye başlayayım en iyisiYok ama için rahat etmiyor
Dalga geçmeyin risk var mıBuradan test yapamiyoruz, keske o ozelligimizde olsaymis. Isi ticarete dokmekte fayda var
Kac yasindasin? Herkes belirtmis burada test vermeden sonucu bilemezsin. Alti ustu elisa testi vereceksin bu kadar zor olmamali. Hiv icin once elisa yapilir, ardindan sonuc yuksek gelirse daha ust testlere basvurulur. Tek bir test ile sonuc alinmaz ancak elisa da sonuc dusuk ise ekstra tahlillere gerek yoktur.Dalga geçmeyin risk var mı
Anlattığım şeylere göre diyorumKac yasindasin? Herkes belirtmis burada test vermeden sonucu bilemezsin. Alti ustu elisa testi vereceksin bu kadar zor olmamali. Hiv icin once elisa yapilir, ardindan sonuc yuksek gelirse daha ust testlere basvurulur. Tek bir test ile sonuc alinmaz ancak elisa da sonuc dusuk ise ekstra tahlillere gerek yoktur.
HayirAnlattığım şeylere göre diyorum
Gerek yok diyosunjz öyle mi
Aslinda var ama yokGerek yok diyosunjz öyle mi
Ne demek istediniz naskl yaniAslinda var ama yok
Tatlim hiv kolay bulasmaz ama supheli temasin varsa yaptirmalisin testi. Hatta cinsel aktif olan herkesin hayatinda en az bi kere yaptirmasi gerekir. Ama israrla gerek var mi diyorsun, bende yok diyorum artik. Istedigin cevap bu degil miNe demek istediniz naskl yani
Ne bileyim canıö, kafam karıştı. Yaptır ama yaptırma diyince allah allah ne demek ki bu dedim. Ben cinsel aktifliği bulunmayan, cinsel birleşme yaşamayan birisiyim.Tatlim hiv kolay bulasmaz ama supheli temasin varsa yaptirmalisin testi. Hatta cinsel aktif olan herkesin hayatinda en az bi kere yaptirmasi gerekir. Ama israrla gerek var mi diyorsun, bende yok diyorum artik. Istedigin cevap bu degil mi
Evet test yapilmali. Neticede gunumuzde artik cogu insan cinsel aktif ve bu virus suan yine yukseliste.Ne bileyim canıö, kafam karıştı. Yaptır ama yaptırma diyince allah allah ne demek ki bu dedim. Ben cinsel aktifliği bulunmayan, cinsel birleşme yaşamayan birisiyim.
Ama dediğiniz gibi bunları yaşayan biri olsam sanırım test yaptırmam gerekirdi değil mi?
Evet öyle.Evet test yapilmali. Neticede gunumuzde artik cogu insan cinsel aktif ve bu virus suan yine yukseliste.
Sence var mı?Evet öyle.
Özellikle çeşitli illerde şu an bu yükselişte.
Ama benim durumumda, bunun bir gerekliliği var mı?
Sence?Sence var mı?
Biz ne desek sizin fikriniz değişmeyecek ki o yüzden sizce gerekli mi?Sence?
Ben sizin fikrinizi merak ettim, bence gereği yok.Biz ne desek sizin fikriniz değişmeyecek ki o yüzden sizce gerekli mi?