- 5 Aralık 2022
- 1.840
- 1.463
- Konu Sahibi Aysegullerden
Bazen korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerek var mı teste?Testlerde çıkar varsa. Git test ver ikisi için de bir şey yoksa sorun da yoktur. Ayrıca hivin tedavisi var artık olsan da bir şey olmuyor.
Enfeksiyon tahlilinde?3 yıl geçmiş öyle bir şey olsa kan testlerinde çıkardı zaten hastalık kapıp kapmadigin? Kendin de kabulleniyorsun bence de psikolojik takıntı yapmışsın.
Bu yorumu okuyup rahatlıyorumBacım kendine bu kadar dert edeceğine git doktora yaptır testlerini için rahat etsin.
Eğer ki tam olarak cinsel birliktelik yaşamadıysan açıkta da yaranız neyin de yoktuysa hiv kapmamışsındır zaten rahat ol.
Hiv'den ziyade hpv için endişelen bence çünkü o ten temasıyla geçebiliyor siğil falan varsa.
Ama şimdi böyle dedim diye kafada kurma hemen hpv,hiv kadar ciddi bir hastalık değil sadece bir kaç türü var sıkıntılı,kansere dönebiliyor. O sıkıntılı biraz. Ama bir kaç senede vücut atabiliyor diye biliyorum hpv'yi de. Ki muhtemelen test yaptırsan bir şeyin de çıkmayacak. Ver testini kafan rahat etsin.
Evet yaptirmadiniz mi? Normal kan değerlerim mi iyi dediniz anlamadım? Hastalık kapıp kapmadiginiza dair kan testi vermeliydiniz?Enfeksiyon tahlilinde?
Enfeksiyon crp falan bakıldı normal çıktı enfeksiyon yok dedilerEvet yaptirmadiniz mi? Normal kan değerlerim mi iyi dediniz anlamadım? Hastalık kapıp kapmadiginiza dair kan testi vermeliydiniz?
İyi geceler Ayşegül.
Hayırdır inşallahİyi geceler Ayşegül.
Doktora durumu anlatıp hepsine tam baktirmadiniz mi? HIV için vs? Bilemiyorum bu konuda çok bilgim yok ama olumsuz bir durum varsa kan testinde çıkacağını biliyorum.Enfeksiyon crp falan bakıldı normal çıktı enfeksiyon yok dediler
Bu şekilde risk mi var? Sadece aürtünme ile hiv?
Durumumdan ötürü gerekli olanlara baktı. Kanda sorun yok dediDoktora durumu anlatıp hepsine tam baktirmadiniz mi? HIV için vs? Bilemiyorum bu konuda çok bilgim yok ama olumsuz bir durum varsa kan testinde çıkacağını biliyorum.
Tamam o zaman yoktur neden takıntı yapıyorsun ki :)Durumumdan ötürü gerekli olanlara baktı. Kanda sorun yok dedi
Ne biliyim hiv için bişi yapmamıştırTamam o zaman yoktur neden takıntı yapıyorsun ki :)
Elisa testi adı yapıldıysa enabızda tahlillerimde bile çıkar. Aç bak hiv (-) mi yapılmadıysa gidip hocaya elisa diyip yaptır. İnternet diye bir şey var baksana ne testi diyeNe biliyim hiv için bişi yapmamıştır
Hayır enfeksiyon testi yapıldı crp falan bakıldıElisa testi adı yapıldıysa enabızda tahlillerimde bile çıkar. Aç bak hiv (-) mi yapılmadıysa gidip hocaya elisa diyip yaptır. İnternet diye bir şey var baksana ne testi diye
O zaman elisa ver istiyorsanHayır enfeksiyon testi yapıldı crp falan bakıldı