CİMRİLİKTE NİRVANA

allahini seversen telefonun ekran resmini bir atsana :) bu arada sen ne yapmayi dusunuyorsun ? yollayacakmisin parasini ?

Vallahi böyle d
Vallahi gulsem mi ağlasam mı bilemedim sizi tanıştıran arkadaşa 31 buçuk para verin deyin ki ustu de benden bana attığın mesajların TL parası deyin kapak

35 yolla canim sonunada basimin gozumun sadakasi olsun de

Bi aklim 5 kurus verme bundan sonra adim atarken dusunsun lan param gidiyo yapsam mi yapmasam mi diye diyor ama diger aklim da 50 tl gonder ustu de senden kurtuldugum icin sadakam olsun de gec git diyor. Sanirim ikinciyi yapardim o benim hakkimda istedim de parami da vermedi ben ona pasta ismarladim diye konusacagina ben onu rezil ederim daha keyifli.

Her önümüze çıkan Manyağa para mı kaptıracağız
Fazlasını ödeme
Bir kere onun yol parasını ödeyecek değilsin beğenilmeyeceğini göze alıp gelmiş olmalı iş görülmesinde alınmayınca yol parası mı alıyoruz
İçtiğin çayı ve pastayı öde gitsin beğenmediysen bir soda içseydin keşke

işte sizi sinir etmek istemiş.
kızmış..
sizi beğenmiş aslında, siz bir şey hissetmedim deyince bozulmuş.
ya da ters iletişim kuruyor..

gerçi paralı espriler, paralı geyikler benim nefret ettiğim şeyler ama..
yine de böyle bir cimrilik yoktur diye düşünüyorum.
eğer ciddiyse kendi yediğinizi içtiğinizi ödeyin :)

şaka yapmıştır aklınca. öyle düşündüm. hesap no ver göndereyim deseydin esprili bi şekilde ne cevap verecekti.
eğer gerçekten gönderirse de 50 tl SADAKA PARASI notuyla gönderirdin.

Ben olsam iyi bir rezil ederdim. Parayida vermezdim
boyle sunepe ezik kisiyle iyikide olmamis simdi gozumde canlandirrdm. Ama bu msjlari atan kisinin tipinden de pek bisi beklenmez. Kuzum watsapta durum paylas ekran goruntusunu alda yada sosyal medya hesaplarinda paylas onu etiketleyerek ki arkadaslarida gorsun. Hic olmadi kiz erkek farketmez onu arayin gizliden boylemi yaptin sen eziiiiiiik diyin

+10000000

Benimde yıllar evvel nişanlandığım adam böyleydi aylık 10 bin geliri vardı ama bi lira için çirkefleşirdi bende tiksindim nişan attım bana ve anneme size gidip gelirken şu kadar yol parası verdim ben beni zarara soktunuz demişti iğrenç

Bence paranın tamamını 5 kuruş yap bir poşetle gönder. Bir daha biriyle tanışmaya gitmeden önce kendine bu parayla karakter satın alırsın de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…