- 30 Aralık 2016
- 2.944
- 10.149
- 128
- Konu Sahibi pinkworld89
-
ay Allah korusun boylelerindenVar var böyle öküzler. 35 yasinda biriyle gorusmustum. 1 bucuk ay falan surdu. Baktim yapamicam sagi solu belli olmayan dengesiz biriydi cunku. Bu okuze mesaj attim duzgunce. Hakaret ustune hakaret etti bana. Bana gorustugumuz sure icinde hep cok guzelsin diye iltifat ederdi. Ben ayrilik mesaji atinca cirkinsin dedi. Burnun buyuk falan dedi(yuzume gore gayet normal bi burnum var) daha neler neler. Namussuz bile dedi. Aptal var bu tipler türemisler bizi buluyorlar
Haha aynen :)) baglanma degil onunki gururu kirildi. Cok gururlu biriydi ondan. Tesekkur ederim. Insallah cikmaz boyleleri. Gercekten insanin ruhunu yoruyorlaray Allah korusun boylelerinden
kendiyle ilgili kompleksleri size yıkmaya çalışmış.
fazla bağlanmış belliki.
geçmiş olsun.
bir daha öyle insanlar çıkmaz umarım karşıniza
Bu tipler yüzünden insanlara dürüst davranmaya korkar olduk. Dediğin çok doğru canım, bazısı hayır lafına gelemiyor. Altında büyük bir kompleks yatıyordur muhakkak. Sanki herkes onu beğenmek zorunda. Keşke biraz kendimizle barışık olabilsek. Ayrıca söylemeden edemiycemkesinlikle
zaten bu kişide boşuna zamanımı aldı kafasıyla yapmış birazda.
bazı insanlara hayır demekte zordur.insanı rezil eder.
tamam deyip yoluna bakmak varken gereksiz triplere giriyorlar.
sanki yıllarını vermiş.
ya fazla anlam yukluyorlar birlikte biseyler içmeye.
yada kendiyle ilgili kompleksleri vardır.
neyi mi beğenmedi? sanki kendi çok matah pehhh diye tavırlara giriyorlar
burda adam konu sahibine kusur bulamamış
harcadığı parayı istemiş
olay " hayal kırıklığının" saçma bir sekilde dışa vurumu bana göre.
böyle adamlar en ufak tartışmada yaptığı herşeyi kafana kafana atar.
hakkında hayırlısı olmuş galiba konu sahibinin
Sende desene senle harcadigim degerli vaktimin faturasini kim ödeyecek diye
Ben hala arkadaştan gelen cevabı merak ediyorum insan aracı olduğu insanın az çok huyunu bilmez mi
Ay şimdi aklıma geldi. TLC'de "Aşırı Pintiler" diye bir program var. Türk versiyonu yapılırsa bu arkadaşı konu alsınlar
Konu sahibi önce şok geçirdim şimdi de istemsizce yarım saattir gülüyorum hakkınızı helal edin
Naylon poşete 5 10 kuruşluk bozuk paraları doldurun ağzını bağlayın arkadaşınız aracılığıyla gönderin
BEncede iyi yaparsın Allahım neyse ki rengini belli etti bi cocugada sadaka ver en güzeli yada o 31 tl git baskasına sadaka ver engüzelikonuştum ya kız da inamamadı, densiz şaka mı yapmaya çalışmış dedi.
parasnı vercem kızlar 31 lirasını alsınnnn da defolsun
Ortak arkadasiniz araciligiyla yollayabilirsiniz parasini. Bence boyle bi adam sizin hesap numaranizi bile bilmesin degmez.
Bu tipler yüzünden insanlara dürüst davranmaya korkar olduk. Dediğin çok doğru canım, bazısı hayır lafına gelemiyor. Altında büyük bir kompleks yatıyordur muhakkak. Sanki herkes onu beğenmek zorunda. Keşke biraz kendimizle barışık olabilsek. Ayrıca söylemeden edemiycempinkworld89 30,5 TL çok azmış kız bişey de yiyip içmemişsin şöyle ağır bir kebapçıya gitseniz evine haciz yollardı bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?