CİMRİLİKTE NİRVANA

ay Allah korusun boylelerinden
kendiyle ilgili kompleksleri size yıkmaya çalışmış.
fazla bağlanmış belliki.
geçmiş olsun.
bir daha öyle insanlar çıkmaz umarım karşıniza

Ay hanımlar siz cok yaşayın, verdiginiz potansiyel cevaplara kahkaha attim.
Burda bir uye anlatmisti, arkadasi 1-2 senelik sevgilisinden ayrılınca, çocuk o zamana kadar yaptıkları her seyin faturasini cikarmis ve kızdan para istemis. Gittikleri sinema, ictikleri kahveye kadar. O geldi aklima.
Yine ucuz yirtmissiniz konu sahibecigim. Somut anlamda ucuz.

ay Allah korusun boylelerinden
kendiyle ilgili kompleksleri size yıkmaya çalışmış.
fazla bağlanmış belliki.
geçmiş olsun.
bir daha öyle insanlar çıkmaz umarım karşıniza
Haha aynen :)) baglanma degil onunki gururu kirildi. Cok gururlu biriydi ondan. Tesekkur ederim. Insallah cikmaz boyleleri. Gercekten insanin ruhunu yoruyorlar

Ver parasını defolsun gitsin arkandan da konuşur o cimri falan da değil başka bişey bu adını ben bulamadım.

Bu tipler yüzünden insanlara dürüst davranmaya korkar olduk. Dediğin çok doğru canım, bazısı hayır lafına gelemiyor. Altında büyük bir kompleks yatıyordur muhakkak. Sanki herkes onu beğenmek zorunda. Keşke biraz kendimizle barışık olabilsek. Ayrıca söylemeden edemiycem pinkworld89 30,5 TL çok azmış kız bişey de yiyip içmemişsin şöyle ağır bir kebapçıya gitseniz evine haciz yollardı bu

Ortak arkadasiniz araciligiyla yollayabilirsiniz parasini. Bence boyle bi adam sizin hesap numaranizi bile bilmesin degmez.

Başlığı okuduğumda nasıl abartı bir konu bekliyor beni acaba dedim ama gerçekten nirvana kelimesini dibine kadar haketmiş.
Ben olsam bu kadar ince hesaplayan birine para falan yollamam, engelle geç, iyice içine otursun ruh hastasının.

Konu sahibi önce şok geçirdim şimdi de istemsizce yarım saattir gülüyorum hakkınızı helal edin
Naylon poşete 5 10 kuruşluk bozuk paraları doldurun ağzını bağlayın arkadaşınız aracılığıyla gönderin

Ay şimdi aklıma geldi. TLC'de "Aşırı Pintiler" diye bir program var. Türk versiyonu yapılırsa bu arkadaşı konu alsınlar

ay biliyorum, adam cafeye gidiyor bir iki şişe su alıyor bi de görevliden limon istiyor.. orda kendine limonata yapıp içiyolar ailecek
bu da cebinde küp şeker , çeşme suyuyla gelirdi bi dahaki buluşmayaaaa

Verilmiş sadakan varmis da ucuz atlatmışsin der ya büyükler...
Senin olayda tam o şekil olmuş. Allah affetsin adama güldüm ya

valla kahkaha attım bence o zamana kadar kalmazdı direkt kalp krizi geçirirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…