• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cimri adamla bir ömür....

• Konu Sahibi Konu Sahibi mahjo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu adamı cidden akşamları yatağına alıyor musun ? bunun gibisini koca diye yanında taşımaya devam edersen o çocuğuna yazık sen zaten boşanmadığın için razısın bu olanlara heralde ama o çocukcağız da maddi şiddet görecek ilerde babasından

Ben de aynı şeyi dedim sana eş de lazım değilmiş cocuk da dedim neden evlendin ki benimle dedim başka ile sürükledin beni dedim peşinden yani e neymiş çalışan es olunca hayatımız daha rahat olur diye düşünmüş muş
E bu adam ressmen mantık evliliği yapmış. Kendime ortak almış iş kurmuş. Aşk sevgi duygu yok ki…
Hiç çekilmez böylesi ayrılın geçin bence

Hayatta enn katlanamayacağım insan cimri insandır. Allah denk getirmesin. Boğarım her halde yaw.

Yeni bitirdigim bir roman var. Ojeni grandet, balzak a ait bir roman. Mösyö grandeti anımsattı eşiniz. Adam multimilyoner ama karisi evdeki hizmetçiyle aynı hayati yasiyor çünkü adam cimri ve evi de o yönetiyor. Hatta hizmetçi yaşam kalitesi bakimindan bunları geçiyor sonra. : ) Adam parasıyla yatağa girecek neredeyse. O kadar paraperest bir adam. Kızı var ojeni, zavalli ojeni de babasının varyemezliginden muzdarip, babasının zengin koca baskısıyla basetmeye çalışıyor falan filan.

Yani demem o ki, roman karakteri gibi eşiniz var.

Bu adama hiç birsey yok gibi davranacaksın , ertesi gün gidip avukatla görüşüp evlere , arabaya , banka hesaplarına şerh koyduracaksın . Ondan sonra da Çatır çatır boşayıp malların yarısını alıp, cocuga da iyi bir nafaka bağlatıp bay bay diyeceksin . Böyle adamların ancak malını alırsan canı yanar.

Çocuk için bir şey deneyim. Hem cimri hem asabi hem dengesiz. Böyle babaya gerek yok. Çalışıyormuşsunuz da aamann inceldiği yerden kopsun.

Ya bir de hem cimri hem de 3 çeşit yemek ister çorba sulu kati yemek yani ben de bundan sonra tek çeşit yapacağım bana diyor ya hani icimdn gelse bir ayda alırım robotu diye gıcıklığına ben de içimde n böyle gelir diyece5
Tek çeşit bile yapmak zorunda değilsin? Biliyorsun değil mi?

Gerçekten mide bulandırıcı bir sebep zaten ev arkadaşı gibi takılıyoruz kimse birbirne para vermiyor çocuğun ihtiyaçları full bende extra bir şey almaz
Yani bencede ev fln varsa al hakkını cekıl ınsan en axından kafasını dınler ne zor oldu ya her sey .Edkıler dahamı ıyıydı yoksa onların dilimi yoktu bılemıyorum .Bence baska carelerı yoktu .Susuolardı.Bız susmuoruz.Gıderek daha da zorlasıo her sey

Yani bencede ev fln varsa al hakkını cekıl ınsan en axından kafasını dınler ne zor oldu ya her sey .Edkıler dahamı ıyıydı yoksa onların dilimi yoktu bılemıyorum .Bence baska carelerı yoktu .Susuolardı.Bız susmuoruz.Gıderek daha da zorlasıo her sey
Eskiler iyi değildi çaresizdi. Ekonomik özgürlükleri yoktu kadınların iş alanı azdı simdi kadınlar her alanda .eski ozguvensiz kadınlar yok artık. Eşim beni sindirmeye çalıştı maaş kartımı almaya harcalamalarimi kısıtlamaya çalıştı ki çok lux yaşayan da biri değilim yani .ama beni somurmesine izin vermedim. İşte çalıştığım için dilim uzunmuş da bilmem ne çalışmasam ona posta koyamazmiism ev işleri ortak olamazmış ozaman bla bla Bi sürü şey. Yani istiyordu ki hem çalışayım hem evin bütün işini ben yapayım. Hem ona para vereyim.acikcasi umduğunu bulamadı ben de....

Tek çeşit bile yapmak zorunda değilsin? Biliyorsun değil mi?
Evet ıspanak yaptım bugün nefret eder bide kızımla kendime çorba.
Yani sormdadi bunu niye yaptın diye sadece börek mi yapacaksin dedi yo dedim yemeğini bu saatte ne böreği. Bundan sonra da öyle üç dört çeşit yapamam bilgin olsun .Hani senin bana askin kalmamş sadece değer veriyormuş ya dedim içinden supriz yapmak gelmiyormuş istesen robot süpürge alırmış Bi ay kenara para koymayın ama haketmiyor musm dedim Bundan sonra böyle dedim
E o zaman söyledi tabldot cuya yazilayim ger gün ona giderim dedi yani .kahkaha ile

Yani sormdadi bunu niye yaptın diye sadece börek mi yapacaksin dedi yo dedim yemeğini bu saatte ne böreği. Bundan sonra da öyle üç dört çeşit yapamam bilgin olsun .Hani senin bana askin kalmamş sadece değer veriyormuş ya dedim içinden supriz yapmak gelmiyormuş istesen robot süpürge alırmış Bi ay kenara para koymayın ama haketmiyor musm dedim Bundan sonra böyle dedim
E o zaman söyledi tabldot cuya yazilayim ger gün ona giderim dedi yani .kahkaha ile
hah kavga etmeden aynen böyle devam edinn.kendi bildiğinizi okuyun.yavaş yavaş alıştırın ezilmeye niyetiniz olmadığını anlasın

Ispanağı bulmuş şükür okusun. Kalkıp hazırlayan var, adam olana çok bile.

Bu adam banyoda geçirilen saate bile karışır, elektrik ve doğalgaz faturasını kendisi ödüyorsa kalpten gidebilir.
Adamın sizi sevmediğini söylüyorsunuz, kendi evladına bile kısan adam sizi mi düşünecek.

İmkanım var ise kaliteli yaşamadıktan sonra ne anlamı var ki yaşamanın ?

hah kavga etmeden aynen böyle devam edinn.kendi bildiğinizi okuyun.yavaş yavaş alıştırın ezilmeye niyetiniz olmadığını anlasın
Ispanağı bulmuş şükür okusun. Kalkıp hazırlayan var, adam olana çok bile.
Evet hep eşimin sevdiklerini yapmaya çalışırdım onun sevmedigi ama.kendi sevdiğim şeyleri de yemez olmuştum es olmak böyle bir şeydi
Taki adam aşk yok sadece değer var sana supriz yapmak içimden gelmiyor. Yani hak ettiği gibi davranacagim artık salk yerine konulmusum hep .aman kocama yaranayim acaba para biriktirip ordan burdan kasıp versem.mi dedim ne büyük ahmaklık olurmuş.ayda bir kere gittiğimiz kahvaltıya bile lux dedi adam.ya .baban seni çok mu bolluk içinde yetiştirdi dedi babamın kazancı azdı işçi idi ama dedim markete gidince istediğimizi alırdı dedim

Bu adam banyoda geçirilen saate bile karışır, elektrik ve doğalgaz faturasını kendisi ödüyorsa kalpten gidebilir.
Adamın sizi sevmediğini söylüyorsunuz, kendi evladına bile kısan adam sizi mi düşünecek.

İmkanım var ise kaliteli yaşamadıktan sonra ne anlamı var ki yaşamanın ?
Bazen karisiyor .evet ikimiz de memuruz ama Bi restoranta gitsek herseyin fiyatını soruyor yerin dibine giriyorum

Evet hep eşimin sevdiklerini yapmaya çalışırdım onun sevmedigi ama.kendi sevdiğim şeyleri de yemez olmuştum es olmak böyle bir şeydi
Taki adam aşk yok sadece değer var sana supriz yapmak içimden gelmiyor. Yani hak ettiği gibi davranacagim artık salk yerine konulmusum hep .aman kocama yaranayim acaba para biriktirip ordan burdan kasıp versem.mi dedim ne büyük ahmaklık olurmuş.ayda bir kere gittiğimiz kahvaltıya bile lux dedi adam.ya .baban seni çok mu bolluk içinde yetiştirdi dedi babamın kazancı azdı işçi idi ama dedim markete gidince istediğimizi alırdı dedim
Hazırlayıp önüne koyman bile fazla, donunu yıkayıp ütülemen bile fazla. Onu koca sıfatında tutman bile fazla, ona evli çocuklu adam sıfatında tutman bile fazla. Daha Allah'tan belasını istemesin.

Bazen karisiyor .evet ikimiz de memuruz ama Bi restoranta gitsek herseyin fiyatını soruyor yerin dibine giriyorum
Biran önce delillerini topla, def et adamı. Ama sakın evi terkeden sen olma. Avukatınla da konus, şerh koydur hesaplarına. Haftalardır diyorum ben sana bunu. Allem eder kallem eder yok eder paraları.

Yemekten yedi mi yoksa kendine bir şeyler mi hazırladı ?
Restorana gidince zaten doymak için masadaki ekmeği yer bir de bol su içer herhalde 😂
Gülüyorum ama böyle bir adamla evlilik gerçekten çok zor. Cimrilik boşanma sebebi diye biliyorum.

Back
X