cilve örnekleri verelim...

kızlar bu fantezi ve cilvenin sonu hamileliktir bu hızla giderseniz ayvayı hepten yirsiz sonra ben çocuk istemiyodum topiği patlarrr valla :roflol:

kızlar bu fantezi ve cilvenin sonu hamileliktir bu hızla giderseniz ayvayı hepten yirsiz sonra ben çocuk istemiyodum topiği patlarrr valla :roflol:

heeeeeeeeeç bişiiiii olmazkaydirigubbakcemile2
lady34 ne gösel korunma yöntemlerini anlatıyo baasana-tatlicadiarzu-

kızlar ben çıkcam birazdan kocacım gelcek beni almaya yeni fikirler verin bakem akşam için bana ehehhe

oo geyiğe tasınmışsınız kaydirigubbakcemile3
Ayy neler yazıdınız hiç okuyamadım bi günde 179 sayfa yazınca anca 79a kadar okumuşumdur :roflol::roflol:

oo geyiğe tasınmışsınız kaydirigubbakcemile3
Ayy neler yazıdınız hiç okuyamadım bi günde 179 sayfa yazınca anca 79a kadar okumuşumdur :roflol::roflol:

çok şe kaçırdın ozaman fıstıkım....ama oku sen en nihayetinde sende bekarsın lasım olcak tabii:roflol:

kıslar benimde mesaim doldu..kocişim gelio şimdi beni almaya..çıkımda az ıslanım yağmurda pek bi severim bu havaları....hepinizi çok çok öpüom hadi beni yolcu edin gidiom ben..

kısçeler kocem geldi ben gidiyiiiiiim efime
oooff misafir de var akşama yaaa
neyyyse ona da çözüm bulduk kısçelerle
herkese iyi akşamlaaaaaaaaaarrr

abowww kızlarr.....konu daha dün akşam açılmış ve bu akşam 180 küsür sayfa olmuş...amma ragbet görmüş bu konu...180 sayfayı birden nasıl okuyum be hatunlar...kısa yoldan en begendiklerinizi yazsanızda herkes faydalansa :lepi:

valla dün bıraktım gittim kaç sayfa olmuş :)))))))

çoşmuş topik anlycagınız :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…