cilve örnekleri verelim...

haaaaaaaaaa bumuydu
bende başka bişicik sandıydım:smiley-cool:

he yaaaa annemin el emeği çarşaflarıda batmamış olur :jeyyar: :jeyyar:

tabi..ama ben sonradan görürüm seni bakalım annenin o el emeği çarşaflar depinmekten yerinde duruomu.....:roflol::roflol: hem zaten haftada 1 değiştirirsin çarşafları ee pasaklı işler bunlar birass..anladın sen onuuu:roflol::roflol:

anladım anladımm :jeyyar:..
burda yazanları uygularsak iki kat fazla batar nutellalar filan :roflol: :roflol:

kız minik evlendiğin gece oluyomu öle gör bakem sitresten heycandan uyuya kalmayın sonra kaydirigubbakcemile3

e yaaani her yer yapış yapış..buda varda başka bişide var..şu doğal korunmayla alakalı..ama direk açıklayamam..ee tikat etmemiz gerekii..sengözlerimebaksanab

valla akşam oldu ya dışarda bi fırtına yağmur sormayınn kıslarr sizin oralar nasıl yağmurlumu

kız minik evlendiğin gece oluyomu öle gör bakem sitresten heycandan uyuya kalmayın sonra kaydirigubbakcemile3

bende ya böle olur yada hiç olmaz diyorum zaten ben zaten miniciğim
o günün yorgunluğuyla hemen uyuyabilirimde :roflol: :roflol:

Nası yaniiiii ???? Hiç bişi anlamadım...
CADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZU

ben çıktım kızçeler a.s.

süper açıklamış ama lady...tam isabet ettirmiş:jeyyar:
-tatlicadiarzu-
haaaaaaaaaa bumuydu
bende başka bişicik sandıydım:smiley-cool:
yazdıma pişman ettirme la şakkıdı
eee insanız işte heran kontrol edemiyoz kendimizi baya bi detaylı oldu seninki ama olsun kadın kadınayız :teselli:
kaydirigubbakcemile5
lady kız sen varya yeminle az değilsinn heee :))) açıksözlü arkadaşım benimmm:)))
aboww kime yakalandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…