cilve örnekleri verelim...

evli bayanlarrr benim merak ettiğim bişi var bi de ilk gecenin sıradan olmasını istemiyorum
onun içinde bi fikrim var :jeyyar:
sizcew ilk gece fantezi olur mu

aay fındıkım allah iyiliğini versin e mi :roflol: :roflol: :roflol: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
senin kocan askerde, sen not al gelince lazım olur kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

][/B]

geçmişi okumadım en güzel cilveyi bulup bana gösterirmisin delikafadulden delikafadulden merak ettim fikirleri

mum olayını bi dizide görmüştümm
kocanızı yüz üstü yatırıp ilkbaşta romantizm amaçlı yaktığınız mumu o görmeden sırtına damlatıyorsunuzz
gerisi size kalmış

ayyy yakacak herifi kız film dizi onlar inanma sen onlara annem.
ama mum ışığında önünde soyunabilirsiniz mum ışığı fazladan erotizm katar olaya ve vücudunuzu da süper gösterir :jeyyar:yerimsenibensositososito

ula beni burda öldürdünüz... kendi kendime gülüyorum is yerinde gören deli sanacak
eve gideyim bastan baslicam rahat rahat bütün sayfalari okumak istiyorum... cok yasayin emiiiiii kizlar
bu topigi göz gezdirkmekle olmuyor incelemek gerek :-)

evli bayanlarrr benim merak ettiğim bişi var bi de ilk gecenin sıradan olmasını istemiyorum

İLk gecenin stresinde fantezi yapmak biraz zor canım yerimseniben

Sonraki zamanlara sakla derim ben fantezileri :eek:

minnoşum benim fikrimce ilk gecede fantazi yaparsan yanlış anlar gibi geliyo ama evlenmeden ona uygun bi şekilde söyle sıradan olmasın diye ozaman olabilir ne bilim türk erkekleri biraz yanlış anlamaya meyilli şakkıdı

minnoşum benim fikrimce ilk gecede fantazi yaparsan yanlış anlar gibi geliyo ama evlenmeden ona uygun bi şekilde söyle sıradan olmasın diye ozaman olabilir ne bilim türk erkekleri biraz yanlış anlamaya meyilli şakkıdı

cok dogru soylemissin, ilk geceden kuduruk kari demesin adam gamyoncuiremsuhihoyyyt

o da doğru kaş yapalım derken göz çıkarmayalım :roflol: :roflol:

gerçi benim aklımda olanı önceden düşündüğümü hayatta anlamaz çok masumane bişi :ecrin_bebek:

Ben, *fındık*, ankadiyar, Betuly+, bktbb, burcuözge, CatladaPatla, chablisss, chantyclarie, CORUMMLUcadi, croiselle, deliturku, evlibarkli, fatunuz, gonulll, hot chocolate, huuulya, Juliet+, lotus_, MasalPrensesi, nezihemmm, NILUFERSAHH, Ocean, oveg, PasakliMinikTanrica+, pembelipembe, SaNeM..+, SES2005, sevvalcik, svda, tatlicik+, TheShe, yaGmurluk, yasnur, zemus, _minik_ dün bıle böle tavan yapmadı bu topik hey yawrum...ger.i bız patlıcan kollu kezbanım ama neyse..

X