cilve örnekleri verelim...

hanımlar ben konu açtım mı böyle eğlenrsinzi. kendimi methetmejk için sölemiyorumama. öyleyimdir yani....

bu arada konuşmak da çok etkilii... meseala kaba taslşak anlatıyorum.. öle kalabalık biyerde bişeyler yaşanması ile ilgili bi hikaye yazın....:roflol:
evet açın siz arada konu iyi oluyo da şu kırmızılı yeri düzeltsen diyorum aklım başka şeylere kayıyirr -tatlicadiarzu-

hanımlar ben konu açtım mı böyle eğlenrsinzi. kendimi methetmejk için sölemiyorumama. öyleyimdir yani....

bu arada konuşmak da çok etkilii... meseala kaba taslşak anlatıyorum.. öle kalabalık biyerde bişeyler yaşanması ile ilgili bi hikaye yazın....:roflol:

sen kaba taslak anlatsan

konuşmak derken nasıl konuşmak
havuçcu annenin hıyarcı babaya dediği gibi
(gerizekalııı de bana ) gibimi :roflol:

oooo nutella cok ıse yarıyorrrrr
:asigim:-tatlicadiarzu-
ay demii :asigim:
şoko dışında krem şanti de olabilir.... ayrıca neyse.:)
:jeyyar:
-tatlicadiarzu-sütyeninizi başınıza geçirin -tatlicadiarzu-
ooo öpüşmeden öğrendiğin şeye bak :nazar:
oh maşallah ne fanteziler varmış kk hatunlarında dökülün dökülün şakkıdı

kazen görüyon demi bu foruma cinsellik bölümü gerek reyting burda :nazar:
kazene hemen bilgi geç sırnaşık şey
nütella çok katı bi kere çikelata sosunu tavsiye ederim :nazar:
aslında evet de o sosu yapana kadar bizim iş biter -tatlicadiarzu-
:1shok::1shok::1shok::1shok:

Bu başlık kapanmasın lütfennn yepyeni şeyler öğreniyorum.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol:

Konuyu Toplam 32 Kullanıcı okuyor. (29 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
Kömür Prenses+, ankadiyar, asgd, asya_nur, aysemoon, badatta, bennusu_tu, cemre110, Çenebaz, deliturku, Desibel, dileksen, forga, from6234, gülşen71, ilona+, kolonya, kuzum, nix, ozlempau, rabia_ufuk, Sevgi Kelebeği+, sevvalcik, TheShe, unattainable, wonder_fuls, _AsO__, _aysu_, şeker-leblebi

rekora koşuyikk

Ay burhanın aslıların evini basıp yaptığı espri aklıma geldi, "eski türk filimlerindeki dejenere şoko partilerinden yapıyonuz sandımdı"-tatlicadiarzu-

X