- 14 Nisan 2009
- 129
- 0
- 43
- Konu Sahibi sevgiliask
millet başka bşka aklıma gelen.... hımmm. o pc de oyun oynarken yada tv izlerken gidin arkasından kulağına bbelli belirsiz bişeyler fısıldayın sonra öpün onu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allah nere geldim ben bütün kk burda valla çenebaz link vermişin geldim
noliyi burda de bahammm
Nutella'ya napılıyor ki??? :uhm::uhm::uhm: Lady iyi misin sen? :icecream::icecream:
benimde 28 nisan 2 yıla giriyok sositososito
koli bandı yapıştırcamözel bölgelerime :roflol:
Ne gülüyonusss yaaaa nerden biliyimmm ben.
Sizler yetiştireceksiniz beni. :roflol::roflol::roflol:
Konuyu Toplam 26 Kullanıcı okuyor. (23 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
Kömür Prenses+, ankadiyar, asgd, beyaz tavsan, cemre110, Çenebaz, cingaane, cubuk_kraker, deliturku, DENİZKOYDUMADIMI, from6234, kolonya, lady34+, mc2704, nix, nnilüfern+, ozlempau, PasakliMinikTanrica+, prenses006, sardunya140, sevgiliask, sonce, Stella
maşallah topigin bereketine
ohaaa harbiden yazdım şoko partisi çıktı yuhaaaaaaaaaaaaaa
millet başka bşka aklıma gelen.... hımmm. o pc de oyun oynarken yada tv izlerken gidin arkasından kulağına bbelli belirsiz bişeyler fısıldayın sonra öpün onu...
al bi tane daha made in burcums :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
tebi tebi boydan boya yapıştır daha uygunn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
öğrenirsin guzuuum öğrenirsinnn
nutellayı önce sen yee sonra öğrenirsinnn
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
yarıldım gülmekten yaaaa
kız ismimizi ulu orta yazma, irezil olduk cümle aleme :roflol:
he işte o haftalardır anlatamadığımız :roflol:
taytınızı giyin kocanız tv seyrederken önüne yatın ve jimnastik yapmaya başlayın.gerisini hatırlamıyorum...-tatlicadiarzu-
zuhahahhahhahahah ay bayılazam kaydirigubbakcemile3
yaz google amcaya şoko partisi diye... gerisi kendi banına kalmış :roflol:
aynen :roflol: :roflol:
al bi tane daha made in burcums :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
tebi tebi boydan boya yapıştır daha uygunn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
öğrenirsin guzuuum öğrenirsinnn
nutellayı önce sen yee sonra öğrenirsinnn
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
yarıldım gülmekten yaaaa
taytınızı giyin kocanız tv seyrederken önüne yatın ve jimnastik yapmaya başlayın.gerisini hatırlamıyorum...-tatlicadiarzu-
anam bak ya beni susuturdular kendileri konuşuyolar:)))) kızlar heyooooo
çabık söleyin nutellaylan napılıyo :mymeka:
şoko şoko bu muydu laaa
püüüü:1ninca:
Ayyyy ne tirbiyesizsiniz siz yaaaaa.
O değilde ben hiç öyle şeyler yapamam komik gelir gülerim. delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden