cilve örnekleri verelim...

öğğğğğ midem kaktı -tatlicadiarzu-
nimetle şaka olmaz ulaa :mymeka:

pirinç taneleri ne olcak anlamadım ben..
eğer güzergahın sonu bomb.k biyere çıkarsa alimallah çarpım çarpım çapılırsınız
nimetle şaka olmaz:jeyyar:hihoyyyt

ay bırakın nutellayı ,şoko yu ya, yenebilen tangalar varmış onlardan alalımkaydirigubbakcemile3

pirinç taneleri ne olcak anlamadım ben..
eğer güzergahın sonu bomb.k biyere çıkarsa alimallah çarpım çarpım çapılırsınız
nimetle şaka olmaz:jeyyar:hihoyyyt

canım her yere değil tabi ki en az çarpılma ihtimaliz olan yerlerekaydirigubbakcemile3

Yaaa alın bi topitop, iştahlı iştahlı yiyin, saçınızı da iki yandan örün, ohhhhh mis gibi masum lolita ayağı -tatlicadiarzu-

anammmm kızım noluo burda bu nası konu neler olmuş öle dün akşam kaçırdım geyiği yaa. bende de var taktikler konuyu kapatmazlarsa yavaş yavaş dökülürüm bende sositososito bende genelde kocama gündüz mesaj atarım mesela iç gıcıklayıcı akşamı iple çeker kapıdan zor atar kendini. bide duştan çıkarım mesela odaya gitceğime salona geçer havluyu atar kremlenmeye başlarım sanki çok doğal havalarda. zaten o şekilde kremlenmeyi bitiremedim daha bugüne kadar hemen der aşkım sen gel bakiim böle bi yanıma diye delikafadulden:jeyyar::jeyyar:kaydirigubbakcemile3 daha var tüyolar bende bekleyin anacımmmm :)

Yaaa alın bi topitop, iştahlı iştahlı yiyin, saçınızı da iki yandan örün, ohhhhh mis gibi masum lolita ayağı -tatlicadiarzu-

o var ya nası işe yarıo kızım dalga geç sen :) ben bikerem giydim öle gömlekle ekose etek saçımı da ördüm düz duvara tırmandı adam hahahahha:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…