- 8 Ocak 2009
- 10.923
- 12
-
- Konu Sahibi sevgiliask
- #1.121
Bence bu topic geyiğe taşınsın bizde geyiğimizi edelim rahatca :ecrin_bebek:
Kapancak diye fantezilerimi anlatamaz oldum :çok üzgünüm:
aklıma bi şey geldi nutella ya alternatif...hem akşam yemeği de aradan çıkmış olur....pirinç tanelerinden bir güzergah hazırlasak muhtellif bölgelerimizde nasıl olur acaba...adamın hem ruhu hem karnı doymazmı...kaydirigubbakcemile3
aklıma bi şey geldi nutella ya alternatif...hem akşam yemeği de aradan çıkmış olur....pirinç tanelerinden bir güzergah hazırlasak muhtellif bölgelerimizde nasıl olur acaba...adamın hem ruhu hem karnı doymazmı...kaydirigubbakcemile3
pirinç günah günah
:Saruboceq:
pirinç taneleri ne olcak anlamadım ben..
eğer güzergahın sonu bomb.k biyere çıkarsa alimallah çarpım çarpım çapılırsınız
nimetle şaka olmaz:jeyyar:hihoyyyt
pirinç taneleri ne olcak anlamadım ben..
eğer güzergahın sonu bomb.k biyere çıkarsa alimallah çarpım çarpım çapılırsınız
nimetle şaka olmaz:jeyyar:hihoyyyt
yaw ha nutella ha pirinç tatlı bayiy insanı beyawww:roflol::jeyyar:
ay bırakın nutellayı ,şoko yu ya, yenebilen tangalar varmış onlardan alalımkaydirigubbakcemile3
kapanmaz bence, hep sınırlı konuşuyoruz, sınırı aşmadıktan sonra bişey olmaz a.s
ay bırakın nutellayı ,şoko yu ya, yenebilen tangalar varmış onlardan alalımkaydirigubbakcemile3
o zaman en sevdikleri yemeği yapıp koyalım oraya buraya. ben kendime lahmacundan kıyafet yapcam
o zaman en sevdikleri yemeği yapıp koyalım oraya buraya. ben kendime lahmacundan kıyafet yapcam
Yaaa alın bi topitop, iştahlı iştahlı yiyin, saçınızı da iki yandan örün, ohhhhh mis gibi masum lolita ayağı -tatlicadiarzu-
Yaaa alın bi topitop, iştahlı iştahlı yiyin, saçınızı da iki yandan örün, ohhhhh mis gibi masum lolita ayağı -tatlicadiarzu-
adam mercimek çorbası seviyosa napcaz ben onu düşünüyorummm:1shok:kaydirigubbakcemile3