cilve örnekleri verelim...

şu konu sahibi arkadaşın en önemli utana sıkıla söyleyemediği fantazisini alamadık ama hala:1ninca:
hadi utanmayı bırak gariii....konuşmadık ne kaldı allah aşkına-tatlicadiarzu-

kızlar bu topik cilveyi çoktan aşmış başka yerlere gelmiş:nazar::eek::jeyyar:

aman allahım kitlenmişiz konuya kaydirigubbakcemile3

aLiNyAziMsIn, *KurabiYe*, aycaaaaaaa, bktbb, brcncvk86, buselik_06, C@dI, ceyda_26, chablisss, CiciliBicili, cloudy, croiselle, delibalik, DenizcininPrensesi, DENİZKOYDUMADIMI, dkb, doublebump, ebru1987, edda1985, eminebora, evlibarkli, forga, gulkurusuu, h@y@t, janet, KHENA, lotus_, makber_21, mihrak, mmmf27, narcoleptic, ndk, nisandahazan, niyall, Pashmina, pembeinci, pembelipembe, purplem, reyhan85, sakine77, sene, SES2005, simay_, sinay21, SivriBiber, svda, sütlü gayfe, tontişim, toprak_0782, yaGmurluk, ylmzhatice, _HaYaTiM_

aman allahım kitlenmişiz konuya kaydirigubbakcemile3

aLiNyAziMsIn, *KurabiYe*, aycaaaaaaa, bktbb, brcncvk86, buselik_06, C@dI, ceyda_26, chablisss, CiciliBicili, cloudy, croiselle, delibalik, DenizcininPrensesi, DENİZKOYDUMADIMI, dkb, doublebump, ebru1987, edda1985, eminebora, evlibarkli, forga, gulkurusuu, h@y@t, janet, KHENA, lotus_, makber_21, mihrak, mmmf27, narcoleptic, ndk, nisandahazan, niyall, Pashmina, pembeinci, pembelipembe, purplem, reyhan85, sakine77, sene, SES2005, simay_, sinay21, SivriBiber, svda, sütlü gayfe, tontişim, toprak_0782, yaGmurluk, ylmzhatice, _HaYaTiM_

allam allam niye deşifre ediyonuz benüüüüü delikafaduldendelikafadulden
diçekleri bu kız hep burda hiç gitmiyi her yerde adım çıkıyiii
yapmayın bacularrr :1ninca:

gelmiş bile
9 misafir vardı misafir olmuş 4
demekli 5 tane cilveli hatunlara aldanıp üye olmuş taptaze yeni
üyelerimiz var :jeyyar:

milletde zannetcek hep böle şeyler konuşuluo burda valla ben yapmadım bunların hepsi edepsiz hatunlar :nazar::dilcikar::teytey:

Allahtan sevgilim işkembe çorbası sevmiyo onu kafamdan aşağa dökmek zorunda kalacaktım...hahahahahhakaydirigubbakcemile3

soylecene mum alin gullerin yapralarini koyun yataga, dizin yani ondan sonra, adamin ceketinden bilmem neresine kadar not koyun, sonra odaya gel diye bi not olsun

milletde zannetcek hep böle şeyler konuşuluo burda valla ben yapmadım bunların hepsi edepsiz hatunlar :nazar::dilcikar::teytey:

yeni üyeler pratiklerini bir derdim varda yapsınlar bence
ağlamaktan içileri şişsin sonra buraya gelsinler direk bu konuya dalarlarsa
kk'nın itibari yerleri süpürür ben diyim size:jeyyar:

kızlar bu kadar menüden sonra ağşama iyi fikirler verdiniz bana bende orataya karışık salata yapar çıkarım:roflol::roflol:

anam bunlar ne güzel taktikler valla bayıldım yaratıcılığınızaa ben çok acamiyim yaw bu konularda :eek:evleneli 1 yıl oldu ama icraat yok kaydirigubbakcemile3

o zaman sana mutluluklar dılerız:) Hiltonda güzel yer demek kı maddı durum yerınde:) benım kuzende orda yaptı yaklasık aynı ucretı ödedi,yanı her sey kafada bitiyor düzgün biriyle evlenırsen hayatını yasarsın

X