- 19 Mart 2007
- 3.207
- 24
- Konu Sahibi sevgiliask
- #1.141
adam mercimek çorbası seviyosa napcaz ben onu düşünüyorummm:1shok:kaydirigubbakcemile3
mercimiği boca edecen baŞINDAN aşağı sonrada tupkı nutella gibi başlayacan bacuumkaydirigubbakcemile5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adam mercimek çorbası seviyosa napcaz ben onu düşünüyorummm:1shok:kaydirigubbakcemile3
Benımkı de sevmez oyle cok tatlı seylerı... ben sıze mum deyım baska bırsey demeyım..benim koca sevmez ki nutellayi nedek acabaaaaa gelince ?
bir küçük bant sadece senin adamı değil burdaki herkesi peşinden çekmiş be güzelimsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
kızlar bu topik cilveyi çoktan aşmış başka yerlere gelmiş:jeyyar:
kazen kapatırmı hiç bu konuyu onunda işine gelir
kaydirigubbakcemile3
aman allahım kitlenmişiz konuya kaydirigubbakcemile3
aLiNyAziMsIn, *KurabiYe*, aycaaaaaaa, bktbb, brcncvk86, buselik_06, C@dI, ceyda_26, chablisss, CiciliBicili, cloudy, croiselle, delibalik, DenizcininPrensesi, DENİZKOYDUMADIMI, dkb, doublebump, ebru1987, edda1985, eminebora, evlibarkli, forga, gulkurusuu, h@y@t, janet, KHENA, lotus_, makber_21, mihrak, mmmf27, narcoleptic, ndk, nisandahazan, niyall, Pashmina, pembeinci, pembelipembe, purplem, reyhan85, sakine77, sene, SES2005, simay_, sinay21, SivriBiber, svda, sütlü gayfe, tontişim, toprak_0782, yaGmurluk, ylmzhatice, _HaYaTiM_
gelmiş bile
9 misafir vardı misafir olmuş 4
demekli 5 tane cilveli hatunlara aldanıp üye olmuş taptaze yeni
üyelerimiz var :jeyyar:
milletde zannetcek hep böle şeyler konuşuluo burda valla ben yapmadım bunların hepsi edepsiz hatunlar :dilcikar::teytey: