- 4 Kasım 2008
- 7.058
- 21
- 40
-
- Konu Sahibi sevgiliask
- #1.061
bende hep derdım mutfakta yemek yaparken arkamdan sarılsın neyım ama benımkı pek masum kaldı bee
kızlar süpersiniz yaa :) bide şunu deneyin; sizi iş yerinden alsın kocişiniz. içinizde de çamaşır olmasın mesela we bunu hissettirin ona. arabada oynaşmaya başlayın onla. ewe ulaştığınızda olacaklara siz bile inanamayacaksınız...
nan kımın gelcektı şiişme adamı geldı mı:roflol:
corumluma yapmayın bunu herifde yokmus yanında
:1shok: one kıııııı nasıl çevüryon bide nerede çevüryon :roflol: :roflol: :roflol:
markette nutella alırken kendi kendine gülen bir bayan görürsem kesin kk dan bizim şokoculardan bu derim
tanırım haberiniz olsun:roflol:
ulan oku oku milletde ne falıyetler var bitmiyor
bizde karıyız diye dolanuıyoz:roflol::roflol::roflol:
eeeeeeee başka niler warrr
soyle evillier adam gibim anlatsın yawwwww:jeyyar:
öğrenek iyice:jeyyar:
Kısssslarr tavşan kız fantezisini anlatmıyım isterseniisss çok ateşliiii deee :jeyyar:
Herifleri işte olanlara yasık olarrrr delikafadulden
heeeeeeeee garddolap tepişme sırasında düşer yere kapanırsa..içinde kalırsak ne halt edicez onuda düşündünümü acep.........
mısafrlere nutella versek:roflol:
gamze:jeyyar:
gamze yazım bunları aklıma ama hala dırek nasıl olcak onu dımedın
nan kımın gelcektı şiişme adamı geldı mı:roflol:
muhahahahahaha :roflol::roflol::roflol: yarıldım
ooo çatlak patlak anımda burdalarmış:1closedeyes:
asıl fenteziyi siz ondan örenin -tatlicadiarzu-
lahanam yavrumm hoşgeldin bacımmmmm
topikten başak kimleri görüyorum burdaa
davidofff sende burdasın bacım ama heçç yazmeyon...
evliyim ben hemide 39 günlükkkk geçen nutellayı aldım mutfaktan yanına oturdum başladım nutellayı parmaklamaya parmağımıda yalıorum sonra biraz onun dudağına sürdüm öpüştük bi parmak aldım vücuduna sürdüm oda bana sürmeye başladı süper bi geceydi TAVSİYEEEEEE EDERİMMM
sevgılıask anlt nan adamı hasta etme ,işim var beklıyom hade
ne direği kız ben orta sehpaya çıktımhihoyyyt
oldu olacak video koyalım hiçç yorulmayız anlatmakla:içelim:kaydirigubbakcemile3