- 14 Ağustos 2007
- 331
- 1
-
- Konu Sahibi sevgiliask
- #1.041
bak bak bende ceyıse gecelık neyım alcaktım vazgectım okadr masrafa gerenk yoknutella yeter
O benim şahsi fantazim :1closedeyes:
Evlendiğim gece hemen uygulamayı düşünüyorum şakkıdı
Zamanı gelince sizlere de anlatırım fakat önce evlenip bir deneme yapmam lazım
bak bak bende ceyıse gecelık neyım alcaktım vazgectım okadr masrafa gerenk yoknutella yeter
geçiyordum,uğradım,.aslında bu tip şeylere meraklı değilimdir..delikafaduldendelikafadulden
kızlar süpersiniz yaa :) bide şunu deneyin; sizi iş yerinden alsın kocişiniz. içinizde de çamaşır olmasın mesela we bunu hissettirin ona. arabada oynaşmaya başlayın onla. ewe ulaştığınızda olacaklara siz bile inanamayacaksınız...
seni azgın bacısevgılıask anlt nan adamı hasta etme ,işim var beklıyom hade
yedin ayvayıay adam cuma gunu geliooooooooooo
:1shok: süperevliyim ben hemide 39 günlükkkk geçen nutellayı aldım mutfaktan yanına oturdum başladım nutellayı parmaklamaya parmağımıda yalıorum sonra biraz onun dudağına sürdüm öpüştük bi parmak aldım vücuduna sürdüm oda bana sürmeye başladı süper bi geceydi TAVSİYEEEEEE EDERİMMM
azdın bası seniisevgiliask anlat hadiiii bak bekliyom hee
daracık ne daracığı anlaamdım ben
kızlar süpersiniz yaa :) bide şunu deneyin; sizi iş yerinden alsın kocişiniz. içinizde de çamaşır olmasın mesela we bunu hissettirin ona. arabada oynaşmaya başlayın onla. ewe ulaştığınızda olacaklara siz bile inanamayacaksınız...