- 18 Nisan 2007
- 6.852
- 16
- 37
- Konu Sahibi sevgiliask
- #1.001
benim herif bi aydir yokkkkkkkkk, nedek acaba :roflol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hatunlar olay aslında su..... bu da bi nevi nutella olayı gibi... ama anlatırsam valla topiği kapatırlardiye korkuyom sonra anlatayım gece falan:)
kazen varya şşimdi bunları nasıl okuyordur
:1shok:
benim herif bi aydir yokkkkkkkkk, nedek acaba :roflol:
kız gece anlatınca etkisi azalacak mıhatunlar olay aslında su..... bu da bi nevi nutella olayı gibi... ama anlatırsam valla topiği kapatırlardiye korkuyom sonra anlatayım gece falan:)
eeeeeeee başka niler warrr
soyle evillier adam gibim anlatsın yawwwww:jeyyar:
öğrenek iyice:jeyyar:
eeeeeeee başka niler warrr
soyle evillier adam gibim anlatsın yawwwww:jeyyar:
öğrenek iyice:jeyyar:
yardım eli miiii, puhahahhaha
az kaldı kapanmaya
kız sordu cevap yazdım, napamkaydirigubbakcemile3
naptın kız adamı??
aycaaaaaaa, aysegul42, ayşel, aZeLYa55, baberko, bembeyazsiyah, bktbb, Burcums, CatladaPatla, Çenebaz, Ceylan, chablisss, cloudy, cubuk_kraker, DenizcininPrensesi, DENİZKOYDUMADIMI, deryainci, dimples, duyguçıkmazı, ebru1987, efftelya, essmeralda, evlibarkli, forga, füsfüs, GLCNNN, GoSSiP_GiRL, h@y@t, hülyalı, janet, kardalina, kardelen_78, kuskonmaz, lahanabebek, lonely_33, lotus_, LİLLYUM, mihrak, MmehtapM, ndk, NEFERTARİ, NILUFERSAHH, nisandahazan, nnilüfern, offff, oktar, ozlempau, parpalm, pembelipembe, purplem, p_nr, reyca, reyhan85, selin_as, sene, SES2005, sevedail, sevgiliask, sevvalcik+, sinay21, sinyora, SivriBiber, SuRqRiSe, sütlü gayfe, toprak_0782, tuce, uğur böcüğü, waterlily, yaGmurluk, ylmzhatice
+ 9 misafir :1shok:
kes len biz balkonda filan deniyoz :roflol:lan lady ne daracığı onun tadı apayrı....
tavsiye ederim.... :roflol:
ay okuyomudur :1ninca: ağva bululşmasına gidememkazen varya şşimdi bunları nasıl okuyordur
:1shok:
hatunlar olay aslında su..... bu da bi nevi nutella olayı gibi... ama anlatırsam valla topiği kapatırlardiye korkuyom sonra anlatayım gece falan:)