cilve örnekleri verelim...

laaaaaaaa karulaaaaaaaa kızlaaaaa noliylaa burada
bak bir çağıranda varmı :eek:klava: herkeşler toplanmış bize gel diyen yok :dilcikar:

gardrobun içinde sexi deneyen arkadaşlarımız mevcutmu acep? :nazar:

yaf gardropta nasıl oliyküü:uhm:

şişe çevirmeceden bahseden oldi miiiiiii delikafadulden delikafadulden​

:1shok: one kıııııı nasıl çevüryon bide nerede çevüryon :roflol: :roflol: :roflol:

striptizi deneyen varmı :))

delikafadulden delikafadulden delikafadulden heee anacım ben ben ben delikafadulden delikafadulden

birde şey olayı var anam nasıl anlatsammmmm....................................................................ayyyyyyyyyyyyyy uytandım anlatamadım....

anlat litfennn, senden şahane fikirler çıkıyor :jeyyar:

Bu arada dimples, süpersin...Alkol alınca insan arsız olur, rahatçana yapar :jeyyar:

onu ye bunu ye..........:1shok:...ya bu iş yemeden olmazmı yahu...illahi bi şey yiyecekse............
ahanda eşlerini yesinler...........:jeyyar:
hem yiyecekler yiyecekler.....agırlık basıp uyuya kalıcaklar............mirmirmirmir
o zaman sabah olurmu omazmı görürsünüz...........kaydirigubbakcemile3

Kız yemen bırsey... şeyedecek dıye yarım dunya olacaksınız.. delikafadulden

Mum dıyım sıze baska bırsey demiyim... :nazar:

markette nutella alırken kendi kendine gülen bir bayan görürsem kesin kk dan bizim şokoculardan bu derim
tanırım haberiniz olsun:roflol:

Abooooooooooooov zexüm geldiiii anlatmen gayııı -tatlicadiarzu-
şişme herifim daha gelmediiiiiii :çok üzgünüm:

allah seni davul dümbek etsin.......çeneciyim..............:roflol::roflol::roflol:

beni davul dümbelek etsin de yarim çalsın beni :roflol:
kız ama bence süper fikir, ne öyle herşeyi tek tek çıkarıyon, çok banal,
aheste aheste çıkar, haketsin önce :roflol:

heheheheeee :roflol:
ben çok cesaretliyimdir bu konudaaa :jeyyar:

işi bilcen işe gitmicen :lepi:

Yanmaz anam munaıp bolgeye değil.... govdeye yapacaksınız o ısı... gorursunuz o zaman neler oliii...
sengözlerimebaksanab

I]

sen yapmışın galıba kıs betul kaydirigubbakcemile3 çokmu güzeldi deniyimmi bak yanarsam nolcek :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

hahahhaha yok kızzz benim orta sehpa varya büyük giydim salsa eteğimi üstünede sadece siyah dantelli sütyenimi müzik alkol çıktım sehpanın üstüne gerisi özeldelikafadulden

senınkıde ıyımıs hade
yoksam tecavuzcu coskun gıbı mı dans ettın lo??hane heykelle edıodu ya oksaya oksaya..
birde şey olayı var anam nasıl anlatsammmmm....................................................................ayyyyyyyyyyyyyy uytandım anlatamadım....

bu kadar anlattın sımdı cekınıon mu
manyak ettın butun karıları nutella satısları patlıcak aksama..

Kızlar sız baa guvenın yav.. heralde seyıne damlatacak halınız yok delüülerr... delikafadulden :roflol:

Harda giriyi yav easy ler sarmaz bizi... :nazar:

onlarda bıze hard gelirlerse vay halımıze...

X