cilve örnekleri verelim...

Öhömm öhömmm sengözlerimebaksanab Ben de bir cilve sölim yavrularım...
Koçanıs otururkene, siz tiril tiril uçuşan günlük eteğinizi giyin, bir kovaya su doldurup köpürtün, içine yer bezini koyun...
Sonracıııma dizlerinizin üstünde yer silmeye başlayın...Koçanız görsün ama sizi :jeyyar:
Popuşunuzu bir sağa bir sola sallayarak silin anacım yerleri...
Hem eviniz temiz olsun, hem kocanızın ruhu doysun :dance:sositosositosositososito

ÖNEMLİ DİPNOT: eteğinizin altına don giymeyin :jeyyar:

eeeeeeeeee kimsecikler yok muu
ben çıkarken kalabalıktı burası
eve geldim yalnız kaldım bu akşam kocemin toplantısı var
ama bu topicte de kimsecikler yukk kaldım yine bi başıma

Öhömm öhömmm sengözlerimebaksanab Ben de bir cilve sölim yavrularım...
Koçanıs otururkene, siz tiril tiril uçuşan günlük eteğinizi giyin, bir kovaya su doldurup köpürtün, içine yer bezini koyun...
Sonracıııma dizlerinizin üstünde yer silmeye başlayın...Koçanız görsün ama sizi :jeyyar:
Popuşunuzu bir sağa bir sola sallayarak silin anacım yerleri...
Hem eviniz temiz olsun, hem kocanızın ruhu doysun :dance:sositosositosositososito

ÖNEMLİ DİPNOT: eteğinizin altına don giymeyin :jeyyar:

:dance::teytey::roflol::roflol::roflol:

vay canına ne cevherler ne cevherler bunları kara kaplı deftere not etmeli.benim de şimdi aklıma bir şey geldi.
mesela kocanız geldi gelecek mutfakta bekleyin.kapıyı siz açmayacaksanız tabi kendisi açacak.neyse efendim adam içeri girince alın bir sandalye çıkın üstüne bi bacağınız da mutfak tezgahında olsun (tencere almaya çalışıyorum ayağı) tabi mini bir etek olacak üzerinizde."kocacığım tencereyi alamıyorum" diye seslenin.adam gelsin mutfağa,tencereyi alsın...siz de yemek pişirin...afiyet olsun
:jeyyar:hihoyyyt

vay canına ne cevherler ne cevherler bunları kara kaplı deftere not etmeli.benim de şimdi aklıma bir şey geldi.
mesela kocanız geldi gelecek mutfakta bekleyin.kapıyı siz açmayacaksanız tabi kendisi açacak.neyse efendim adam içeri girince alın bir sandalye çıkın üstüne bi bacağınız da mutfak tezgahında olsun (tencere almaya çalışıyorum ayağı) tabi mini bir etek olacak üzerinizde."kocacığım tencereyi alamıyorum" diye seslenin.adam gelsin mutfağa,tencereyi alsın...siz de yemek pişirin...afiyet olsun
:jeyyar:hihoyyyt

:roflol::roflol: ayyy sen bunu anlatınca aklıma Hülya Avşar'ın sekreter filmi geldi kaydirigubbakcemile3

Bunu da hafızama kaydettim :jeyyar:

hmm.güsel bi konuuukaydirigubbakcemile3
kocisiniz yemek masasinda otururken,kalktiginiz zaman bilerek arkasindan gecin amaaaa püf noktaa ona degerek-degdirerek gecmenizkaydirigubbakcemile3
kalabalik ortam falan farketmiyo,hatta daha iyi sonuclar veriyo,eve erkenden dönmek icin saate bakip duruyo:jeyyar:
aklima geldikce,test edip onayladigim durumlari yazarim sekerlerrra.s.

:roflol::roflol: ayyy sen bunu anlatınca aklıma Hülya Avşar'ın sekreter filmi geldi kaydirigubbakcemile3

Bunu da hafızama kaydettim :jeyyar:

aaaaa doğru diyosunnn...ya da şey yapıcan aynı o filmdeki gibi yatakodasının yanındaki odaya bi delik orda giyincen soyuncan adam da izlicek izlicek.....iştee:jeyyar::eek::roflol:

hmm.güsel bi konuuukaydirigubbakcemile3
kocisiniz yemek masasinda otururken,kalktiginiz zaman bilerek arkasindan gecin amaaaa püf noktaa ona degerek-degdirerek gecmenizkaydirigubbakcemile3
kalabalik ortam falan farketmiyo,hatta daha iyi sonuclar veriyo,eve erkenden dönmek icin saate bakip duruyo:jeyyar:
aklima geldikce,test edip onayladigim durumlari yazarim sekerlerrra.s.

çok iyi bı yontem miş

dışarıdayken yalnızca birbirinizin anlayacağı çapkın bakışlar atın birbirinizee
kalabalıksa yanından geçerken falan bi şekilde yolunu bulup çapkın bişiler fısıldayın eve gitmek için can atsın :roflol:

nix kullanıcısından alıntı
taytınızı giyin kocanız tv seyrederken önüne yatın ve jimnastik yapmaya başlayın.gerisini hatırlamıyorum...

Çek lan koca mıcını onumden tv yı goremıyom dermıs... :roflol:

aaaa aaaaaa esım 1.5 aydır görevdeydı görusemedık tam bızlık bunlar emme adam 2. gunde nöbete gıttı
sabahı beklemek lazım

X