cilve örnekleri verelim...

KUZUM biz topiğe hep gelelim artık bak evli olduğumuz halde bi halttan çakmıyoz
ufkumuz açıldı burda :lepi:

canım merak edenler gogıl amcadan öğrensin
benimde mesaim bitti brazdan çıkıcam
kocecimin toplantısı varmış akşam evde yalnızım noolcek şimdi
planlar suya düştü :roflol: :roflol: :roflol:

yyenı evlıyken esınızden önce kalkın kahvaltıyı hazırlayın ve esınıze msj atın aşkım kahvaltı hazır kahvaltımı yapmak ıstersın benımı yemek ıstersın mutfaktaym senı beklıyorum dıyın ayrıca gecelıkle bekleyın

bunu tuttum ben...unutmayayım bari..:eek:

canım merak edenler gogıl amcadan öğrensin
benimde mesaim bitti brazdan çıkıcam
kocecimin toplantısı varmış akşam evde yalnızım noolcek şimdi
planlar suya düştü :roflol: :roflol: :roflol:

al bi kavanoz yi garii
nimete denüşük anlamlar yükleme munafık garı tövbe bismillah:dilcikar:

ıyyyy hakkatten ne olduğunu anlamadım, öğrenecek şelerim var die geldim, biride ağzını açıp demiyo çokella şu diye. yidik sanki çokellanızı :1closedeyes:

kızlar kağıt kalemle bekliyorum bu bilgileri çeyizime koyucamkaydirigubbakcemile3evlenince kullanrırm diye

kızlar kağıt kalemle bekliyorum bu bilgileri çeyizime koyucamkaydirigubbakcemile3evlenince kullanrırm diye
yok anam yok heç uğraşma hiç bişi çıkmıyo bunların agzından. bi tek nutella diyip duruyolla onunda ne olduğunu hala anlamış değilim :1ninca:

valla herkesin yorumlarını okurken gülmekten kendimi alamadım...valla baya geyik olmuş..kıslaaaaar harikasınız..:enbuyukkk:

lady yazık kocana onu çıkarana kadar helak olur zavallı
sonra yapış yapış kalır :roflol:

yok kıs altına şoko sürecekya çıkar hemen..delikafadulden
seninde aklında bulunsun.:eek:
odun gibi durma az cilve öğren burdan şoko ile hayat geçmez anam.:icecream::nazar:.

yok anam yok heç uğraşma hiç bişi çıkmıyo bunların agzından. bi tek nutella diyip duruyolla onunda ne olduğunu hala anlamış değilim :1ninca:

gider ayak kovulucam siteden senin yüzünden sel yaaa kaydirigubbakcemile
bak kıymetimi bil mesaim bitti ben senin için bunu yazıyorum öle çıkıcam
şimdi nutella tabir ettiğimiz şokellamızı alıp istediğimiz yerlerimize boca ediyoruz sonra kocenle beraber yemek suretiylen silip süpürüyoruz
ne anlarlar bilmem ama fantaziymiş işte peeeeh bu da fantaziyse :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

google şoko partisi yaz çıkan videoyu izle anlarsın... benden bu kadar gerisi +18 e giriyo
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

yok kıs altına şoko sürecekya çıkar hemen..delikafadulden
seninde aklında bulunsun.:eek:
odun gibi durma az cilve öğren burdan şoko ile hayat geçmez anam.:icecream::nazar:.

dettt +18 e çevirdiniz topiği
az kaldı ya geyiğe taşınacaz yada kilitt -tatlicadiarzu-

X