cilve örnekleri verelim...

Depünerekten gülücem gari:roflol::roflol::roflol::roflol:

uyyyy yarıldım.-tatlicadiarzu-

zuhahhahha kaydirigubbakcemile3

ayyy yarıldım sevgi keleboşum yaa
son kullanım tarihi geçer
al şimdi uygula bitsin -tatlicadiarzu-

buzluğa atsam olarmı benneyaptımki
:roflol: :roflol:

:roflol: :roflol: adam demiştir a benim saf kızım :roflol: :roflol:

artık her nutella aldığımda gülme krizine gircem kesin kaydirigubbakcemile3

bende istiyom o banttan malum düğün yaklaşıyo, nerde satılıyormuş :roflol:

heh gel selim gel öğrenceğin çok şey sengözlerimebaksanab

:roflol: :roflol: adam demiştir a benim saf kızım :roflol: :roflol:

Rezil olduk desene :bbo::bbo::bbo:

Bir kerede prezervatif kutusunu sakız sanıp aşkıma aaa ne güzel rengarenk bir sakız alalım mı bunu demiştim. :eek::eek: Sözlümün bakışını unutamıyorum ya.... :eek::eek::eek:

geldim kelebiim, ama bu nutella ne işe yarıyormuş ben anlamadım :uhm:

(39 Kayıtlı kullanıcı ve 7 Misafir)
lady34, *Kus-Yuvasi*, ankadiyar, asgd, BULUTOLSAM, Burcums+, candy_, cemre110, Çenebaz+, cubuk_kraker, damlasu, divine_time, EcinniliBarones, frambuazz, from6234, gulpembe1984, gönülyarası, hot chocolate, kuzum, Kömür Prenses+, nisandahazan, nix, oge, perlin, rabia_ufuk, sblue, Sensi, Sevgi Kelebeği+, sevgili, sevgiliask, sevvalcik, Stella+, Sumak, T&S kılıç, uğur böcüğü+, unattainable, yalnizligim, yemyeshill, yiğitimmm

kalabalığı bırakıp gidiyorum mesai bitti :çok üzgünüm:

yarın da gelin anlatın bari :icecream:

sen de kendine sür, o daha zevkli olur kanımca :eek:

bence koca yesin şokoyu, daha eyy şutarafagitti

Bencddeee bu arada kızlar topıgı kapatcakalr smdı sokocular ve nutellacılar karsı karsıyaaa:)))aksama herkes soko partısınde yrn yorumları merak edıorum dgrusuuuuu:lepi::içelim:

(39 Kayıtlı kullanıcı ve 7 Misafir)
lady34, *Kus-Yuvasi*, ankadiyar, asgd, BULUTOLSAM, Burcums+, candy_, cemre110, Çenebaz+, cubuk_kraker, damlasu, divine_time, EcinniliBarones, frambuazz, from6234, gulpembe1984, gönülyarası, hot chocolate, kuzum, Kömür Prenses+, nisandahazan, nix, oge, perlin, rabia_ufuk, sblue, Sensi, Sevgi Kelebeği+, sevgili, sevgiliask, sevvalcik, Stella+, Sumak, T&S kılıç, uğur böcüğü+, unattainable, yalnizligim, yemyeshill, yiğitimmm

kalabalığı bırakıp gidiyorum mesai bitti :çok üzgünüm:

hadi gitte şokoya başla
anca olur :lepi:

Bencddeee bu arada kızlar topıgı kapatcakalr smdı sokocular ve nutellacılar karsı karsıyaaa:)))aksama herkes soko partısınde yrn yorumları merak edıorum dgrusuuuuu:lepi::içelim:
ya ne işe yaradığını bize de anlatında öle kapansınbare topic delikafadulden

sblue, *Kus-Yuvasi*, ankadiyar, asgd, begümcükk, BULUTOLSAM, Burcums, cancu, candy_, cemre110, cloudy, cubuk_kraker, damlasu, divine_time, EcinniliBarones, fibula, frambuazz, from6234, gonulll, gül_endam06, hot chocolate, kardelen_78, kuzum, nisandahazan, nix, oezlem06, oge, perlin, rabia_ufuk, sel, Sevgi Kelebeği, sevgili, sevgiliask, Stella, Sumak, T&S kılıç, unattainable, yalnizligim, yemyeshill, yiğitimmm, şeker-leblebi :1shok: :1shok: :1shok:

Konuyu Toplam 46 Kullanıcı okuyor. (40 Kayıtlı kullanıcı ve 6 Misafir)
Stella, *Kus-Yuvasi*, ankadiyar, asgd, BULUTOLSAM, Burcums, candy_, cemre110, Çenebaz, cubuk_kraker, damlasu, divine_time, EcinniliBarones, frambuazz, from6234, gulpembe1984, gönülyarası, hot chocolate, kuzum, Kömür Prenses, lady34+, nisandahazan, nix, oge, perlin, rabia_ufuk, sblue, Sensi, Sevgi Kelebeği, sevgili, sevgiliask, sevvalcik, Sumak, T&S kılıç, uğur böcüğü, unattainable, yalnizligim, yemyeshill, yiğitimmm, _AsO__

oyyyy burası böyle bırakılmazdı ama
mesai bitmiş
bol şokolu akşamlar bayanlar kaydirigubbakcemile3

aynen....

zuhahhahha kaydirigubbakcemile3

buzluğa atsam olarmı benneyaptımki

artık her nutella aldığımda gülme krizine gircem kesin kaydirigubbakcemile3

heh gel selim gel öğrenceğin çok şey sengözlerimebaksanab

ben yarılıyorum zaten.....

Rezil olduk desene :bbo::bbo::bbo:

Bir kerede prezervatif kutusunu sakız sanıp aşkıma aaa ne güzel rengarenk bir sakız alalım mı bunu demiştim. :eek::eek: Sözlümün bakışını unutamıyorum ya.... :eek::eek::eek:

annem senn öğrenceğin çok şey varmış yaa :1hug:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Yalnız değilmişim... Lady, çenebaz hadi cevap verin. naniknaniknaniknanik

mesaim bitti, bilenler bilmeyenlere anlatsın :roflol:

hdi çıktım ben, haksızlık siz gidin şokoya, biz kös kös evmize :roflol:

yyenı evlıyken esınızden önce kalkın kahvaltıyı hazırlayın ve esınıze msj atın aşkım kahvaltı hazır kahvaltımı yapmak ıstersın benımı yemek ıstersın mutfaktaym senı beklıyorum dıyın ayrıca gecelıkle bekleyın

X