- 17 Kasım 2007
- 3.960
- 3
-
- Konu Sahibi sevgiliask
Depünerekten gülücem gari:roflol::roflol::roflol::roflol:
uyyyy yarıldım.-tatlicadiarzu-
ayyy yarıldım sevgi keleboşum yaa
son kullanım tarihi geçer
al şimdi uygula bitsin -tatlicadiarzu-
:roflol: :roflol:
:roflol: :roflol: adam demiştir a benim saf kızım :roflol: :roflol:
bende istiyom o banttan malum düğün yaklaşıyo, nerde satılıyormuş :roflol:
:roflol: :roflol: adam demiştir a benim saf kızım :roflol: :roflol:
hemen dalmam lazım yemeği yerse karnı şişer ağırlık çöker randımanı iyi olmuyo o zaman:CüvCüv::CüvCüv:
gene mi nutella muhabbeti :roflol: kimin başının altından kalkıo u biliom ben sanırsaam CADIARZU
benim çeyizimde kamçı kırbaç seti var ananem verdiydi aile geleneği işte naparsın -tatlicadiarzu-
geldim kelebiim, ama bu nutella ne işe yarıyormuş ben anlamadım :uhm:
geldim kelebiim, ama bu nutella ne işe yarıyormuş ben anlamadım :uhm:
öğrenmee geldim işte lan ne vuruyon, anlat o zaman, bilmemek ayıp değil ayrıca hatırlatayım öğrenmemek ayıp :1closedeyes:get gözüm görmesin seni :dilcikar:
ne gadda cahelsin :mymeka:
yarın da gelin anlatın bari :icecream:
sen de kendine sür, o daha zevkli olur kanımca
bence koca yesin şokoyu, daha eyy şutarafagitti
(39 Kayıtlı kullanıcı ve 7 Misafir)
lady34, *Kus-Yuvasi*, ankadiyar, asgd, BULUTOLSAM, Burcums+, candy_, cemre110, Çenebaz+, cubuk_kraker, damlasu, divine_time, EcinniliBarones, frambuazz, from6234, gulpembe1984, gönülyarası, hot chocolate, kuzum, Kömür Prenses+, nisandahazan, nix, oge, perlin, rabia_ufuk, sblue, Sensi, Sevgi Kelebeği+, sevgili, sevgiliask, sevvalcik, Stella+, Sumak, T&S kılıç, uğur böcüğü+, unattainable, yalnizligim, yemyeshill, yiğitimmm
kalabalığı bırakıp gidiyorum mesai bitti :çok üzgünüm:
ya ne işe yaradığını bize de anlatında öle kapansınbare topic delikafaduldenBencddeee bu arada kızlar topıgı kapatcakalr smdı sokocular ve nutellacılar karsı karsıyaaa:)))aksama herkes soko partısınde yrn yorumları merak edıorum dgrusuuuuu:lepi::içelim:
ya ne işe yaradığını bize de anlatında öle kapansınbare topic delikafadulden
Konuyu Toplam 46 Kullanıcı okuyor. (40 Kayıtlı kullanıcı ve 6 Misafir)
Stella, *Kus-Yuvasi*, ankadiyar, asgd, BULUTOLSAM, Burcums, candy_, cemre110, Çenebaz, cubuk_kraker, damlasu, divine_time, EcinniliBarones, frambuazz, from6234, gulpembe1984, gönülyarası, hot chocolate, kuzum, Kömür Prenses, lady34+, nisandahazan, nix, oge, perlin, rabia_ufuk, sblue, Sensi, Sevgi Kelebeği, sevgili, sevgiliask, sevvalcik, Sumak, T&S kılıç, uğur böcüğü, unattainable, yalnizligim, yemyeshill, yiğitimmm, _AsO__
oyyyy burası böyle bırakılmazdı ama
mesai bitmiş
bol şokolu akşamlar bayanlar kaydirigubbakcemile3
zuhahhahha kaydirigubbakcemile3
buzluğa atsam olarmı benneyaptımki
artık her nutella aldığımda gülme krizine gircem kesin kaydirigubbakcemile3
heh gel selim gel öğrenceğin çok şey sengözlerimebaksanab
Rezil olduk desene :bbo::bbo::bbo:
Bir kerede prezervatif kutusunu sakız sanıp aşkıma aaa ne güzel rengarenk bir sakız alalım mı bunu demiştim.Sözlümün bakışını unutamıyorum ya....
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Yalnız değilmişim... Lady, çenebaz hadi cevap verin. naniknaniknaniknanik
Annat çenebaz hade bekliyok meraklan heycanlan delikafaduldendelikafaduldençenebaz güzel anlatıyo o anlatsın
Annat çenebaz hade bekliyok meraklan heycanlan delikafaduldendelikafadulden