Lekeler, Çiller Ciltteki lekelerin giderilmesi

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
K

konukman2727

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi konukman2727
valla kızlar dün oturdum internetin başına cilt lekeleri nasıl giderilir diye baya araştırdır en sonunda SUNA DUMANKAYANIN sitesinde çok kolay bir maske yapımı buldum ve bugün uyguladım bayada faydasını gördüm sizlerede tavsiye ederim bir yemek kaşığı yoğurdun içine bir çay kaşığı kabartma tozunu koyup iyice karıştırın bu karışımı yüzünüze sürüp 15 dakika bekletin ve bol su ile yıkayın değişikliği hemen farkedeceksiniz benim eşim hemen farketti bence deneyin hadi kolay gelsina.sa.sa.s

evet bunu bende denemistim bi kac sefer yaptim,ilk yaptigimda cok memnun kaldim.ama sonra cildimi yakmaya basladi.kizarmaya basladi cildim ve biraktim.
cildim hassas oldugundan sanirim...

evet bunu bende denemistim bi kac sefer yaptim,ilk yaptigimda cok memnun kaldim.ama sonra cildimi yakmaya basladi.kizarmaya basladi cildim ve biraktim.
cildim hassas oldugundan sanirim...

bende çok yaptım bunu ama lekelere bi faydası olmadı:1closedeyes:

ne lekesine arkadaslar? gunes lekelerine falan mi iyi geliyor?

sitede daha once yazmisti bir arkadas bu maskeyi lekelere degil beyazlamak icin yapiyormus o cildi fazla acildigi icin birakmis

denemekte fayda var o zaman bende hamilelik lekelerinden şikayetçiyim acaba faydası olurmuCADIARZU

arkadaşlar yanlış mı okudum gerçekten bu tarifle renginiz açılıyomu ozaman deneyelim nasıl olsa doğal ve ucuz kullanan baska kişiler de fikrini yazabilirmi teşekkürler

cnm burun üstündeki siyah noktalarada i gelirmi bu karsım yani siyah noktaları yok edermi:uhm:bide benim yüüsmde ALLAH tan fazla leke yok tekli tüklü derlerya o sekilde yüzümün tamamına değilde leke olan yerlere sürsem bu karsımı olur demiCADIARZU

bende bir kere yaptım lekelerin rengini açıyor baya.. belki devamlı yaparsak etkisini görebilirz..

ne kadar sıklıkta yapılacak peki???

evet arkadaşlar bende denedim bunu.. hatta yoğurda kabartma tozunu karıştırınca hafif kabarıyormuş gibi oluyor :) 20 dk beklettim cildim çok güzel oldu.. fakat benim okuduğum sitede ovarak çıkarın diyordu. peeling etkisi yapması için harhalde...

ben bacağımdaki batık lekesine uyguladım
ovarak cıkarttım önce inanamdım rengi acıldı fan
ama sonra baktım ki leke aynı leke
bir kaç kez daha tekrarlasam mı diyorum

Ben bu yöntemi iki haftadir uyguluyorum..
Ama baya bi yakiyor yüzümü,kasinti yapiyor.. Acaba bana göre degil mi ki?
Lekelere gelince; simdilik bir fark falan yok, ya da ben göremiyorum

ben bunu babaannemin ısrarı üzerine denemiştim ve cildimi bu kadar yakan bişey daha hatırlamıyorum:çok üzgünüm:
tabi o sıralar kullandığım bir bir ilaç cildimi iyice hassaslaştırmıştı büyük ihtimalle yıkadıktan sonra kıpkırmızı kesilmemin nedeni odur

evet bunu bende denedim bikaç kez baya ii oluyor ama hangi sıklıkta kullanacaz onu bilmiyorum.sonrasında bıraktım neyse bundan sonra devam ederim

bende yaptım bunu ama yaktı kızardı fln birde daha cok leke olur diye bıraaktım :S her cilde fark tesir yapıyo olabilir

bayanlar verdiğim bu cilt bakımı haftada 1 kere uygulanacak

yaa kızlar o kabartma tozu degil karbonat..

Evet o kabartma tozu değil bende karbonat diye biliyorum.1 tatlı kaşığı yoğurt ile 1 çay kaşığı karbonat.Bende yüzüme yaptım unu bi çok defa.Öyle lekeleri yok ettiği falan yok.Ama cilde bi aydınlık geliyo gibi oluyor.Yoğurt temizliyor karbonatta pürüzsüşleştirmeye yardım ediyor.Ama benden tavsiye sakın 15 dk dan fazla bırakmayın sonra yüzünüz benek benek olur (bende olduğu gibi)

evet arkadaşalr 10 dk ,ben 1 çay kaşığı yoğurt 1 çay kaşığı limon suyu bir çay kaşığı karbonat diye biliyorum denemedim bir kaç kere ama karbonat ve limon suyu etkili olailir diye düşünmekteyim10 dk sonra ılık suyla yıkanacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…