Lekeler, Çiller Ciltteki lekelerin giderilmesi

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
  • Konu Sahibi konukman2727
merhaba hanımlar sizin yazdıklarınızı okuduktan sonra bakın nette bunu buldum.

Merhaba Suna Hanım, yüzümde oluşun güneş lekelerini nasıl yok edebilirim? Sizin önerinizi bekliyorum. Teşekkürler…

Bir çorba kaşığı süzme yoğurt, bir tatlı kaşığı karbonat tozu karıştın, bir saat bekletin. Haftada bir gün uygulayın ve 8 hafta devam edin.

yoğurt karbonat karışımını bende uyguladım ama bir faydasını görmedim cildimde kızarıklar oluştu

bunu ben de denedim sanirim ordaki br tatli kasigi bir cay kasigi olacakmis. karbonat cok fazla geldi ve derimi yakti. ayrica daha once de bahsetmistim lekeleri acmak icin Yves Saint Laurent'in Blanc Absolu adli urunu birebir, tabi duzenli kullanildiginda

cnm bu dediğin krem Türkiyede var mı ?:sm_confused:

Bunu yaptığımda yara olan yerler kabarmıştı. bomba gibiydim :/ cok üzülmüştüm hatta bi sürü küfrettim...

cnm bu dediğin krem Türkiyede var mı ?:sm_confused:

canim ben Fransa'dan almistim, Turkiye'de hiç gormedim. Belki vardir iyice sormak lazim. Ismini tam olarak yaziyorum umarim biryerde rastlarsin. Bir de bu krem degil ayni su gibi icerigi, seffaf ve akiskan. Yves Saint Laurent "WHITE MODE- Active Whitening Lotion "

dün buldun bugüne sonuç aldın memnun kaldın çoook ilginç arkadaşım biz aylardır neler yapıyoruz da hemen fayda alamıyoruz

ben de deniyorum... 1 yemek kaşığı yoğurt 1 yemek kaşığı karbonat diye yazıyordu bir yerde ama bu çok fazla oluyor... o yüzünden 1 er tatlı kaşığı ; bikaç damla da limon damlatıyorum... 15 dk bekletiyorum... 3 kez denedim... haftada 2 kere yapıyorum... çok sık yapmamak gerek... henüz bir gelişme göremedim...
madem 8 hafta deneyelim... ama cildi yumuşattığı kesin... gelişmeleri bildiririm...
ben kokusunu beğenmiyorum ama ...

ev arkadasım karbonat yogurt maskesi yaptı yüzü kızardı bozardı gereksiz bi olay bence... sadece yogurt ve limon yeterli eger yapaılacaksa ki faydası ne olur bilemem... karbonat bana gereksiz gelio cildi tahriş edebilio

merhaba
ben yeni katıldım aranıza benim sorunum cilt lekeleri hamilelikte çıktı ortaya yaklaşık 3 sene oldu.geçen kış fraxel lazer diye bir uygulama yapıldı.lekelerim açıldı ama bu sefer lazer in yanıkları kaldı yüzümde.ne yapacağımı bilimiyorum.en iyisi diye gittim hemde türkiye nin en iyi merkezi burası ama sonuç böyle işte.aranızda böyle bir sorun yaşıyan varmı ve bu lekelerin geçmesi için yapabilirim paylaşırsanız sevinirim.

bend eyaptım fakat cıldımdekı sıvılceler kızardı yandı yanı pek memun kalmadım:S

arkadaşlar benim ablamında yüzünde güneş lekeleri vardı zaman ilerledikçe karardılar yayıldılar morali çok bozuluyordu gitmedi cilt doktoru kalmadı pahalı ilaççar kozmetik ürünleri verdiler yüz bu tabii ablam çok üzülüyordu aldı ve kullandı ama sonuç hüsranher sene yazları daha kötüye gitti doktorlar güneş lekelerinin kesin birçözümü yok dediler ama en sonunda buldu... şimdi yüzünde lekeden eser yok tertemiz... birinden duyduğu bir karışımı getirtti ben de inanmıyordum ama yine hayal kırıkığı olacak dedim sonuama daha bir ay olmadı yüzünde leke kalmadı şimdi kendine güveni ger geldi canımablacım o mutlu olduğu için bende seviniyorum umarım herkes dertlerine derman bulur

ablan adına çok sevindim,umarım bir daha olmaza.s...da gördüğün gibi tüm katılımcılarda burda fellik fellik bu sorunlarına çare arayan mesajlar yazıyorlar...:sm_confused:yani şu mübarek günlerde ablanın bulduğu o şey nedir?? karışımın içeriğinde ne var bellimi..yani o malzeme tedarik edilip evde hazırlanılacak bir şey mi??...değilse ablan nerden tedarik etti...tedarik ettiği yerden herkes tedarik edebilirmi?? maliyeti ne???bunlara bir açıklık getirsende ablan gibi herkes mutlu olsa :1rolleyes:ne iyi olur değil mi??
yani seninki biraz leblebiyi cebinden çıkarıp baaaaaaakk deyip tekrar cebine atmak gibi olmadı mı??:roflol::roflol::roflol:

ilginenler olursa tabii ki de bilgi veririm ama ablam bu karışımın ne olduğunu bilmiyor ki oda sipariş verdi biraz pahalı birşey sanırım ama sonuçta derdine derman oldu bu güne kadar bunun çok daha fazlasını harcadı o kesin çözüm olarak da bu karşım derdine derman oldu tam içeriğini bende bilmiyorumama yurt dışından getirtti bu karışımı ordaki bir yakınımızdan... onunda böyle bir sorunu varmış halletmiş ablam sipariş edincede oda getirdi ama ablama ayrıntılarını sorarım yinede böyle bir sorun yaşayanlar varsa ve bilgi isterlerse...

Sinopta bir eczane kendisi bu lekeler için ilaç hazırlıyor,samsunda iki kişiye hamilelikten kalan lekeleri için göndermiştim hiçleke kalmadı.Çok sevindiler. Lazer yanıkları için bir şey diyemiyeceğim, ama eczacıyla telefonda konuşup sipariş verebilirsin,o kadar çok pahalı olduğunuda sanmıyorum.Ben 3-4 sene evvel almıştım.8 YTL civarında idi. Eczanenin adını da yazacağım yasak mı bilmiyorum . Merkez Eczanesi.

Son düzenleme:
sevgili selin senden daha detaylı bilgi bekliyoruz bizleri aydınlatırsan çok sevinirim . Ablanın kurtulmuş olmasına inan çok sevindim cevabını merakla bekleyeceğim

birde leke kalemleri oluyor eczanelerde biodermanın varmıs fiyatı da öyle pahalı diil. kahverengi lekeler için yazıor arastırdım denemeyi düşünüyorum . deneyen varsa paylasırsa sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…