- 26 Ocak 2008
- 166
- 1
- Konu Sahibi konukman2727
en iyisi arkadaşlar cildiyeye gitmek böle maskeler her cilde uymaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm bu dediğin krem Türkiyede var mı ?:sm_confused:bunu ben de denedim sanirim ordaki br tatli kasigi bir cay kasigi olacakmis. karbonat cok fazla geldi ve derimi yakti. ayrica daha once de bahsetmistim lekeleri acmak icin Yves Saint Laurent'in Blanc Absolu adli urunu birebir, tabi duzenli kullanildiginda
cnm bu dediğin krem Türkiyede var mı ?:sm_confused:
valla kızlar dün oturdum internetin başına cilt lekeleri nasıl giderilir diye baya araştırdır en sonunda SUNA DUMANKAYANIN sitesinde çok kolay bir maske yapımı buldum ve bugün uyguladım bayada faydasını gördüm sizlerede tavsiye ederim bir yemek kaşığı yoğurdun içine bir çay kaşığı kabartma tozunu koyup iyice karıştırın bu karışımı yüzünüze sürüp 15 dakika bekletin ve bol su ile yıkayın değişikliği hemen farkedeceksiniz benim eşim hemen farketti bence deneyin hadi kolay gelsina.sa.sa.s
arkadaşlar benim ablamında yüzünde güneş lekeleri vardı zaman ilerledikçe karardılar yayıldılar morali çok bozuluyordu gitmedi cilt doktoru kalmadı pahalı ilaççar kozmetik ürünleri verdiler yüz bu tabii ablam çok üzülüyordu aldı ve kullandı ama sonuç hüsranher sene yazları daha kötüye gitti doktorlar güneş lekelerinin kesin birçözümü yok dediler ama en sonunda buldu... şimdi yüzünde lekeden eser yok tertemiz... birinden duyduğu bir karışımı getirtti ben de inanmıyordum ama yine hayal kırıkığı olacak dedim sonuama daha bir ay olmadı yüzünde leke kalmadı şimdi kendine güveni ger geldi canımablacım o mutlu olduğu için bende seviniyorum umarım herkes dertlerine derman bulur
merhaba
ben yeni katıldım aranıza benim sorunum cilt lekeleri hamilelikte çıktı ortaya yaklaşık 3 sene oldu.geçen kış fraxel lazer diye bir uygulama yapıldı.lekelerim açıldı ama bu sefer lazer in yanıkları kaldı yüzümde.ne yapacağımı bilimiyorum.en iyisi diye gittim hemde türkiye nin en iyi merkezi burası ama sonuç böyle işte.aranızda böyle bir sorun yaşıyan varmı ve bu lekelerin geçmesi için yapabilirim paylaşırsanız sevinirim.