Lekeler, Çiller Ciltteki lekelerin giderilmesi

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
  • Konu Sahibi konukman2727
ben size blue ocean çil-leke-benek kremini kullanmanızı tavsiye ediorum çok etkli bir krem

• Konu Sahibi konukman2727
arkadaşlar bende biçok şey denedim sivilcelerim ve lekelerim için .doktorada çok gittim ama faydası olamadı.en sonunda tesadüfen eczaneden krem alayım dedim ve dermokozmetik bi eczaneye girmişim :)))) girdim cildimi incelediler cildim yağlı ve nemsiz hatta nem oranına baktılar .çok hassas bi cildim oldunu sölediler.biçok ürün verdiler pahalı oldu için 2 sini aldım ve gerçekten çok faydasını gördüm .önemli olan sivilceyi kurutmak değil tekrarlamasını engellemek beni en çok bu sinir ediyodu sürekli yenisi çıkıyordu.AVENE NİN YÜZ YIKAMA jelini ve maskesini verdiler.günde 2 defa yüzümü yıkıyorum o jelle ve pek sivilce çıkmıyor.yani birden çözüm beklemek yanlış ama yeni sivilcelerim çıkmadı için mutluyum şimdi lekelerim var onunlada ilgili ürün almak istiyorum zaten kontrole çağırdılar .avenenin ürünü güzel özellikle hassas ciltlere fakat direkt alıp kullanmak yanlış olabilir.bi uzmanın incelemesi gerekiyo bence .ayrıca ürünün fiyatı 45 50 falan ama değiyor ve 1 yıl yeter.

X