cıkss kurtulamadığım gibi '' evde mucizevi leke tedavisi '' adlı saçmalıklarla daha da cildimi berbat ettim
O yüzden sakın google dan özellikle de öyle limonmuş yoğurtmuş kullanma ciltten cilde değişse de çoğumuzun maalesef hassas oluyor ki birkaç cildiye doktorunu takip ediyorum onlar şiddetle karşı bu ürünlere. Leke kremlerine gelince çok derin değillerse doktorun yazdığı kremler işe yarayabilir fakat benim ilkokuldan beri güneşten ve sivilceden kaynaklı lekeler olduğu için baya derinmiş doktor bakmıştı o yüzden lazer değilde daha faydalı seanslı tedaviler şart bana birkaç tane buldum ama İstanbul'a gitmem gerektiği için kaldı onun dışında bir kerelik YOSUN MASKESİ tedavisini uyguladılar cildime asla bir cihazla uygulanmıyor bildiğin yosun maskesi yapıyorlar cildine gece gündüz araştırmasını yaptım tek bir şikayet görmedim o yüzden risk alıp Antalya'da güzellik salonuna ( güvenemeyerek
) gittim gerçekten de cilt soyuldu ilk maskeyi sürüp masaj yaptığında ipne batması hissi oluşuyor sonra bir hafta içinde cilt soyuldu tabi iki üç seans gerekiyordu ama gidemedim ona da leke gitti mi hayır ama lazer gibi cildi incelten bir soyulma olmadığı için temmuz ayında düşün yazın ortasında yaptırdım bu tedaviyi
Çok şükür dedikleri gibi yan etkisi güneşin yakması tarzında sorun yaşamadım ki güneş kremi sürmeden çıkmadım elbette. Ama ben yine de beğendim onu araştırabilirsin lakin kullanılan maske YOSUN PEELİNG ( ALGAA PEELİNG ) diye geçiyor orjinal olması ve markanın DECAAR olması çok çok önemli hatta linkini atayım bir araştır sende
Yosun Peeling (Algae Peeling) Öncesi Sonrası ve takip etmeni tavsiye edeceğim sürekli cilt vücut ile ilgili güzel bilgiler veren doktorun linkini de atayım ki doğru bilgiler edinebilesiniz :) Reklam yapıyor gibi olmuş yalnız
ama bende maalesef leke konusunda çok sıkıntı çeken ve hala çözüm bulamayanlardanım o yüzden böyle bir soruyla karşılaşınca hemen atlıyorum
umarım faydalı olmuştur :)
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.
www.instagram.com