Cilt ve saç sorularınızı paylaşabilirsiniz...

benim cildim kuruya dönük hassas. son zamanlarda ağız çevremde çeneme doğru uzanan koyuluklar gözüme çarpıyor (çeneme ulaştığında tonu biraz daha artıyor) ve bunlardan kurtulmak istiyorum.
ikinci olarak da ağız çevremde ve göz kenarlarında mimik kırışıklıkları var bunlara çare arıyorum
üçüncü olarak saçlarım açık renk kuru ince telli ve ben bildim bileli hep dökülüyor. buna çare arıyorum.
bu üç sorunuma bir tavsiyeniz var mıdır acaba?
teşekkürler.
(NOT: zaman zaman aralıklarla tekrar eden demir eksikliği problemim var fakat şu an bu sorundan kurtulmuş durumdayım-şimdilik, 1 yıldır)
canım sana çok güzel bir maske yazdım. lütfen bunu düzenli uygula ve memnun kalıp kalmadığını bana yaz. saçların için başka bir öneri de bulunacağım. önce cilt maskeni bir uygula olur mu?

Dudak çevresindeki kararma bende de başladı (Avene köpük temizleyici kullanmaya başlayalı) acaba yanlış ürün mü aldım? Cilt tipim normal, T bölgesi yağlı. Yüzümü tıraş etmiş hissinden yanmalardan kurtarmak istiyorum. yardımcı olursan sevinirim konuyu açan arkadaşım :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kaç yaşındasın bilmiyorum ama ürün sana iyi gelmemiş olabilir. ben pek fazla marka önermiyorum. doğal bir temizleyici önerebilirim. ya da cildinizi temizlemek için masum bir ürün önerebilirim. mesela ben cildimi bebek şampuanı ile temizliyorum. çok beğenerek kullanıyorum. isim verilmiyorum sanırım, hepimizin bildiği bir bebek şampuanı.

kızlar vakit buldukça cevaplayama çalışıyorum, gözden kaçırdığım olursa tekrar hatırlatın lütfen.

merhaba cilt tipim karma ve özellikle çene hatında sivilcelenme kırmızı ve değişik

lekeler mevcüt kendimi bildim bileli...özellikle burun ve alın hemen yağlanıyor

hafif parlamalar mevcüt ...hanhi nemlendiriciyi sürsem çok ağırlık yaptı...bana öneriniz var mı...

canım sana çok güzel bir maske yazdım. lütfen bunu düzenli uygula ve memnun kalıp kalmadığını bana yaz. saçların için başka bir öneri de bulunacağım. önce cilt maskeni bir uygula olur mu?

kaç yaşındasın bilmiyorum ama ürün sana iyi gelmemiş olabilir. ben pek fazla marka önermiyorum. doğal bir temizleyici önerebilirim. ya da cildinizi temizlemek için masum bir ürün önerebilirim. mesela ben cildimi bebek şampuanı ile temizliyorum. çok beğenerek kullanıyorum. isim verilmiyorum sanırım, hepimizin bildiği bir bebek şampuanı.

Tonikten kaynaklanan bir yanmaymış sonradan farkettim. bebek şampuanı da mantıklı geldi teşekkür ederim. Bu arada yaşım 20 :)

canım sana çok güzel bir maske yazdım. lütfen bunu düzenli uygula ve memnun kalıp kalmadığını bana yaz. saçların için başka bir öneri de bulunacağım. önce cilt maskeni bir uygula olur mu?.

çok çok affedersiniz ama yazdığınız maskeyi bulamıyorum :KK43: özel mesajlarımın hepsini yanlışlıkla sildiimm :KK52: :KK52:

doktorum 1 hafta önce ilaçlarımı deiştirdi ve yüzüm daha kötüne yapmam lazım bilemiyorum gerçekten:KK43:((devam etmelimiyim yoksa bırakmalı mı

Arkadaşlar, bir adağım vardı; cilt ve saç sorunları olanlara karşılıksız yardım edeceğim diye. Cilt ve saç bakımı konusunda bilgilerimi paylaşmak istiyorum sizlerle. Ancak başka bir yerle anlaşmam olduğu için bilgilerimi buradan paylaşamıyorum. Siz sorununuzu buradan yazarsanız forumun akışını sağlamış oluruz. Ben de sizin cilt ve saç sorunlarınıza önerilerimi özel mesajla bildiririm. Siz de sonuçları yine buradan açıklarsınız. Tamamen doğal maskeler öneriyorum. Hem kendimi geliştirmeye devam etmek hem de bilgilerimi unutmamak amacındayım. Sizlere de bu şekilde yardımcı olabileceğimi düşünüyorum.
Çalışıyorum ama vakit buldukça cevaplamaya çalışacağım.
Sevgiler...

sivilcesiz bi cilde sahiptim herkes ne kadar pürüzsüz diyordu ama an itibariyle alnımda 3 yanağımda 1 sivilce var nasıl geçer :KK43: en kısa şekilde

merhaba
cildim hassas normal bir cilt ama bölgesel olarak kuruluk (pullanma) oluyor.Birçok kullandığım krem oldu ama yüzümü yıkadığımda yine kuruluk ortaya çıkıyor. Yazın pek sıkıntı yok hava nemli olduğu için ama genelde var bu sorun.Önerebileceğinizbir krem var mı? veya yapmam gereken birşey varsa yardımcı olursanız sevinirim.

27 yaşındayım bi çok kez saç dökülmesi için doktora gittim. tahlillerimi yaptırdım olumsuz bişey yok.En son gittiğim doktor dökülecek yapacak bişey yok dedi şaka gibi :) Senin önerin nedir ?

Benim cildim cok kuru...kaz ayaklarima dogru lekelerim var cil gibi..gòzlerimin alti mor..bir tarafta ödem var...gözlerimin altinda torbalar olustu sanki simdi..kirisikda göz altimda var..bilmiyorum sorun cok yani bende siyah noktalarda burnumda var..yagli cilt degilim ama

sivilcesiz bi cilde sahiptim herkes ne kadar pürüzsüz diyordu ama an itibariyle alnımda 3 yanağımda 1 sivilce var nasıl geçer :KK43: en kısa şekilde
Canım zaman zaman sivilce çıkabilir. Sitres veya adet dönemleri bile sivilceleri tetikler, her zaman çıkıyor ve sıkıntı yaratıyorsa tabii ki önerilerde bulunabilirim.

merhaba
cildim hassas normal bir cilt ama bölgesel olarak kuruluk (pullanma) oluyor.Birçok kullandığım krem oldu ama yüzümü yıkadığımda yine kuruluk ortaya çıkıyor. Yazın pek sıkıntı yok hava nemli olduğu için ama genelde var bu sorun.Önerebileceğinizbir krem var mı? veya yapmam gereken birşey varsa yardımcı olursanız sevinirim.
Söylediğim gibi ben ürün önermiyorum ama kendi kullandığım nemlendiricinin adını yazabilirim, cilt tipin benimkine benziyor.

27 yaşındayım bi çok kez saç dökülmesi için doktora gittim. tahlillerimi yaptırdım olumsuz bişey yok.En son gittiğim doktor dökülecek yapacak bişey yok dedi şaka gibi :) Senin önerin nedir ?
Herhangi bir sağlık sorunun yoksa senin için bir saç maskesi yazıyorum canım, mesaj kutunu kontrol et.

Yine çıktı tam sol yanağımda alnımdakiler için lavanta suyu içtim söndü gibi ama bu aralar niye çok çıkyıor regl değilim ve pek stresli değilim

Merhaba.benim cildim kuru sebamed nemlendirici kullaniyorum ama pek ise yaramadi gibi.ozelliklr alnimda sivilce cikmaya basladi.cilt kurulugu icin oneriniz var mi.en onemli sorunum goz altlarim mor mimik kırışıklıkları olusmaya basladi ve kaz ayaklarimda belirgin.goz cevresi icin nemlendirici yada serum gibi seyler kullanmam gerekiyormu bilmiyorum ama hic kullanmadim.birde agiz cevremde hafif kahverengi renk degisikligi ve mimik cizgilerim var.yasim 28 kansizlik sorunum vardi ama 1 yildir yok normal artik.simdiden tesekkurler.

Merhaba.benim cildim kuru sebamed nemlendirici kullaniyorum ama pek ise yaramadi gibi.ozelliklr alnimda sivilce cikmaya basladi.cilt kurulugu icin oneriniz var mi.en onemli sorunum goz altlarim mor mimik kırışıklıkları olusmaya basladi ve kaz ayaklarimda belirgin.goz cevresi icin nemlendirici yada serum gibi seyler kullanmam gerekiyormu bilmiyorum ama hic kullanmadim.birde agiz cevremde hafif kahverengi renk degisikligi ve mimik cizgilerim var.yasim 28 kansizlik sorunum vardi ama 1 yildir yok normal artik.simdiden tesekkurler.

Sebamed yeterli gelmez canım. Senin için bir maske tarifi yazacağım az sonra, düzenli uygularsan cildin çok rahat edecek, göz altın için de özel bir bakım yapmana gerek kalmayacak, maskeyi göz altlarına da uygula canım

Arkadaşlar, bir adağım vardı; cilt ve saç sorunları olanlara karşılıksız yardım edeceğim diye. Cilt ve saç bakımı konusunda bilgilerimi paylaşmak istiyorum sizlerle. Ancak başka bir yerle anlaşmam olduğu için bilgilerimi buradan paylaşamıyorum. Siz sorununuzu buradan yazarsanız forumun akışını sağlamış oluruz. Ben de sizin cilt ve saç sorunlarınıza önerilerimi özel mesajla bildiririm. Siz de sonuçları yine buradan açıklarsınız. Tamamen doğal maskeler öneriyorum. Hem kendimi geliştirmeye devam etmek hem de bilgilerimi unutmamak amacındayım. Sizlere de bu şekilde yardımcı olabileceğimi düşünüyorum.
Çalışıyorum ama vakit buldukça cevaplamaya çalışacağım.
Sevgiler...

mrb 1 ay expigment %2 kullandım kızarma soyulma kabuklanma yanık gibi lekeler oluştu ama 25 gün sonra yüzüm alıştı artık kızarma olmuyordu %4 olanına geçtim ama aynı sorunları tekrar yaşadım 1 hafta oldu kullanmayı bırakalı artık kestim kullanmayı belirgin kahverengi leker kaldı 1 hafta geçmesine rağmen koyu kahverengi leker duruyor hafif yanık lekesi gibi de diyebilirim sürdüğüm yerlerde yanık gibi koyu kahve leker kaldı gidiyormu kalıyor mu yada ne yapmalı bilgi verirseniz sevinirim şimdiden tşk.ler

Banada cevap yazarmisiniz sorun cok ama ne bileyim

Tamam bekliyorum canim sagol alnim daha yagli sanirim krem surdugumde sivilce ciktina gore ama yuzum genel anlamda kuru sayilir.birde unutmusum goz altlarim mor sigara kullaniyordum ama biraktim morluk icin bir care varmidir.

X