Sivilceli Ciltler cilt temizlendikten sonra açılan gözenlekler....

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
M

*Maviş*

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi *Maviş*
cilt temizlendikten sonra açılan gözenlekleri sıkılaştırmak için hatta yok etmek için önerileriniz kızlar.siyah nokta gözenekleri gibi yani..ama soda,limon filan işe yaramadı daha farklı bişeyler varsa doğal olan önerilerinizi bekliyorum..

• Konu Sahibi *Maviş*

Cilt yapın gözenekli ise ne yaparsan yap fayda etmiyor canım. :1no2:En azından ben çaresini bulamadım.
Doğal yöntemler, tonikler, maskeler... Maalesef hepsi kısa süreli toparlanma sağlıyor ama gözeneklerin yok olması bu yöntemlerle mümkün değil.

• Konu Sahibi *Maviş*
Kimyasal peeling,mikrodermabrazyon gibi yöntemleri denemelisiniz.

• Konu Sahibi *Maviş*
arkadaşım ben uzman bir güzellik uzmanıyla konuşmuştum bu konuyu bunu geçirmenin imkansız olduğunu ama cilt bakımlarıyla hafif bir düzelme olacağını söylemişti,yağlı cilde uygun kremler var eczanelerde ilk önce yüz testini yaptır ardından cildine uygun nemlendiricini kullan benim de var geçmeyeceğini biliyorum ama kremi ihmal etmiyorum en azından yüzümün yağ dengesini koruyor bu da çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…