- 11 Ekim 2019
- 4.407
- 21.735
- 30
Millet saçına kullanıyor faydalı diyor ama ne bileyim cesaret edemedim ..Zeytinyağlı sabun denemiştim, faydalı bir ürün olduğunu düşünüyorum bende
Keçe gibi olur be saçım..
Zaten ince telli gür
Açamam muhtemelen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Millet saçına kullanıyor faydalı diyor ama ne bileyim cesaret edemedim ..Zeytinyağlı sabun denemiştim, faydalı bir ürün olduğunu düşünüyorum bende
Yok canısı.kızlar w-lab ürünlerini kullanan var mı?
Ben kullanıyorum varsa 1 alana 1bedava kampanyası var diye söyledim aslındaYok canısı.
Sana hayırlı olsun o haldeBen kullanıyorum varsa 1 alana 1bedava kampanyası var diye söyledim aslında
Merve intagramda @eczabakim sayfasına bir bak. Şeker va peeling i asla önermiyorlar. Cosmed in enzim peeling i toz halinde onu öneriyorlar. @sosyaleczacı ve @esraile saglık sayfası da 25 yıllık eczacı sorununu yazınca sana iyi gelecek ürün tavsiyesinde bulunuyor.Makyaj yapmıyorum diyebilirim belki cc krem biraz. Lr bende hiç fayda etmedi çöp. Huncalife denemedim. Cildim aşırı aşırı hassas cihaz asla kullanamıyorum. La roche posay biraz iyi geldi ama yine olacak oldu yani. Kesinlikle temizler tonikler nemlendiririm ama bir süre sonra hep şeyde başa dönüyor. İsabel bi tane peeling tavsiyesi vermiş vermiş onu deneyrcem çünkü peeeling de iyi gelmiyo aslında çiziyo. Bundan sonra istiyorum ki birileri aktardan şunu al bunu al desin.
Yapmadım ben onu ya benim cildim çok hassas. Cesaret edemedim.Merve intagramda @eczabakim sayfasına bir bak. Şeker va peeling i asla önermiyorlar. Cosmed in enzim peeling i toz halinde onu öneriyorlar. @sosyaleczacı ve @esraile saglık sayfası da 25 yıllık eczacı sorununu yazınca sana iyi gelecek ürün tavsiyesinde bulunuyor.
gratis indirimleri var bu ara ben ne varsa topladım pandemi de full bakıma girdimmastrojurnal burası konum. İstiyorum ki basit leyler bana iyi gelsin. Tonlarca para harcamayayım. Alışverişi aktardan yapayım.
burası doğalcıların yeriymiş ama ben kozmetikçiyim nolcakkk.neyse takipteyimm belki doğala dönerimmgizemliasli kullanıyor.
Yek ya ben de gratiste 200 tl harcadım geçen. Sadece parfüm alcam bee beautyden 13 tlye diye girdim ama iş büyüdü. Kozmetik ürünlerini de konuşalım ben göremedim öyle bi topik. Hangi markaları seversiniz. Neler kullanırsınız. Başarılı ilerlemişsiniz bize de önerilerde bulunun.burası doğalcıların yeriymiş ama ben kozmetikçiyim nolcakkk.neyse takipteyimm belki doğala dönerimm
ben serum hastasıyımm kremler ciltte ağırlık yapıyor sevmiyorumm.gratiste saf serumlarda var herbaderm markası devamlı kullanırım ben çok faydasını gördüm.üst segmentte de estee lauder i tek geçerim ama çok arttı fiyatları.herbadermleri evde kullan dışarda yağlı durur.40 lı fiyatlarda indirimde doğalda.dışarı çıkarkende ya da banyo sonrası sebamed serum kullanırım.estee lauder i alamadım 4 aydırYek ya ben de gratiste 200 tl harcadım geçen. Sadece parfüm alcam bee beautyden 13 tlye diye girdim ama iş büyüdü. Kozmetik ürünlerini de konuşalım ben göremedim öyle bi topik. Hangi markaları seversiniz. Neler kullanırsınız. Başarılı ilerlemişsiniz bize de önerilerde bulunun.
Şimdi bende bir cilt var ne kullansam ilk ay iyi sonra alışıyo ona da. Sivilce çıkıyo aynı yer kuruyo pulpul da oluyo mesela. Gözenek problemim yok nadiren yağ filamenti olur. Temizliği asla ihmal etmem. Nemlendirmeyi asla ihmal etmem. Tonik bana ağır geliyo aşırı hassas olduğunu düşünüyorum peeling yapmam maske yaparım. Zamanla oturan alışkanlıklarım bunlar. Serum işine girsem diyorum ama hangi serum.ben serum hastasıyımm kremler ciltte ağırlık yapıyor sevmiyorumm.gratiste saf serumlarda var herbaderm markası devamlı kullanırım ben çok faydasını gördüm.üst segmentte de estee lauder i tek geçerim ama çok arttı fiyatları.herbadermleri evde kullan dışarda yağlı durur.40 lı fiyatlarda indirimde doğalda.dışarı çıkarkende ya da banyo sonrası sebamed serum kullanırım.estee lauder i alamadım 4 aydır