- 13 Ocak 2020
- 44.551
- 167.846
- 33
Bence en pratik yöntem. Ben de iki aydır kına yakıyorum içine dolduruyom zeytinyağını. Saçlarım aşırı aşırı kuru.Yaaa deneyeyimmmm:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence en pratik yöntem. Ben de iki aydır kına yakıyorum içine dolduruyom zeytinyağını. Saçlarım aşırı aşırı kuru.Yaaa deneyeyimmmm:)
Canım ben huncalife bir ürününü almıştım Türk Malı olduğu için baya uygun ayrıca temiz içerikliEki Görüntüle 2676178
Aramızda bu ürünü kullanan var mı? Önerir misiniz? Ya da göz çevresi için önerdiğiniz başka ürünler varsa bekliyorum
Göz çevreme bir şey kullanmıyorum. Hatta azcık kırışmayı hasretle bekliyorum.Eki Görüntüle 2676178
Aramızda bu ürünü kullanan var mı? Önerir misiniz? Ya da göz çevresi için önerdiğiniz başka ürünler varsa bekliyorum
Resmini atma şansın var mı canım? Ürün araştırma aşamasındayımCanım ben huncalife bir ürününü almıştım Türk Malı olduğu için baya uygun ayrıca temiz içerikli
Bu markaya da inanılmaz anripatim var. Yani bedava verseler almayacam aşırı aşırı reklamı yapılıyor.Eki Görüntüle 2676180 Gelmişken bir de şunu sorayım. Buna ne dersiniz?
Altın içerikli serumların hepsi güzel oluyor ben başka bir markanın kullanmıştım. Siniz bir de temiz içerikli diye biliyorumEki Görüntüle 2676180 Gelmişken bir de şunu sorayım. Buna ne dersiniz?
Ya bende daha önce göz çevresi için hiç ürün kullanmadım. Bu ara bi merak saldım cilt bakımına, bir düzen oturtmaya çalışıyorumGöz çevreme bir şey kullanmıyorum. Hatta azcık kırışmayı hasretle bekliyorum.
La roche posay effacclar duo iyi gelmişti bana. sudocrem bildiğin pişik kremi o da iyi gelmişti. Ama benimkilerin sonu gelmiyor oynuyorum hep.Yuzumde bu aralar hep sivilve cikiyor ve lekeleri kaliyor cok kotu duruyorlar gordukce sinirim bozuluyor ne onerirsiniz
Yaşın henüz çok erken ama ne kadar az ürün o kadar fazla sağlık bence.Ya bende daha önce göz çevresi için hiç ürün kullanmadım. Bu ara bi merak saldım cilt bakımına, bir düzen oturtmaya çalışıyorum
Sinoz leke kreminin sunduğu ask-i memnu devam edecekBu markaya da inanılmaz anripatim var. Yani bedava verseler almayacam aşırı aşırı reklamı yapılıyor.
Bir ara kendi haline bırakmıştım çünkü ne yapsam fayda sağlamıyordu ama bu sefer de daha kötü oldu cildim, sivilcelerin önünü alamadımYaşın henüz çok erken ama ne kadar az ürün o kadar fazla sağlık bence.
Ben ergenlik caginda sivilce problemi yasamadm hic son 2 aydir yanagimda cenemde alnimda cikmaya basladii agrili oluyor ve sonrasinda izi kaliyorLa roche posay effacclar duo iyi gelmişti bana. sudocrem bildiğin pişik kremi o da iyi gelmişti. Ama benimkilerin sonu gelmiyor oynuyorum hep.
Canım namazdan hemen sonra atayım İNŞAALLAHResmini atma şansın var mı canım? Ürün araştırma aşamasındayım