SİVAS İRFAN ECZANESİ İRFAN YILMAZER..Kremı nerden temin ettiniz lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim 3 yıldır resmen boğuşuyorum lekerimle çok üzgünüm insan içine çıkmak istemiyorum bilgi verirmisiniz lutfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SİVAS İRFAN ECZANESİ İRFAN YILMAZER..Kremı nerden temin ettiniz lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim 3 yıldır resmen boğuşuyorum lekerimle çok üzgünüm insan içine çıkmak istemiyorum bilgi verirmisiniz lutfen
Teşekkür ederim bulup görüştüm kendisi ile inşallah şifa olurSİVAS İRFAN ECZANESİ İRFAN YILMAZER..
Sivas irfan eczanesi. Yalnız ben yeni kullanmaya başladım. Etkisini görürsem tavsiye edebilirim. 10 gündür kullanıyorum çok değişiklik yok gibiKremı nerden temin ettiniz lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim 3 yıldır resmen boğuşuyorum lekerimle çok üzgünüm insan içine çıkmak istemiyorum bilgi verirmisiniz lutfen
Öyle mi sizin lekeleriniz ne kadar zamandır var ne lekesi idi çok üzüldüm şu an son umudum duSivas irfan eczanesi. Yalnız ben yeni kullanmaya başladım. Etkisini görürsem tavsiye edebilirim. 10 gündür kullanıyorum çok değişiklik yok gibi
Lekelerim birkaç yıldır arttı. Melazma oluştu. Thilium lazer de yaptırdım. Çok sonuç alamadim. Krem kullanıyorum bakalım en son çare olarakÖyle mi sizin lekeleriniz ne kadar zamandır var ne lekesi idi çok üzüldüm şu an son umudum du
Sizde Sinoplu eczacı Mustafa beyin kremini kullanmismiydinizLekelerim birkaç yıldır arttı. Melazma oluştu. Thilium lazer de yaptırdım. Çok sonuç alamadim. Krem kullanıyorum bakalım en son çare olarak
Hayır kullanmadım. Olumsuz yorumlar var kremle ilgili. Sanırım cildi soyuyormuş.Sizde Sinoplu eczacı Mustafa beyin kremini kullanmismiydiniz
Evet soyuyor bir ay porselen gibi bir cilt ile geziyorsunuz sonra krem bitiyor ve cildiniz ne kadar dikkat ederseniz edin ne kadar güneş kremi kullanırsanız kullanın fayda etmiyor ve dahada kötü oluyor malesefHayır kullanmadım. Olumsuz yorumlar var kremle ilgili. Sanırım cildi soyuyormuş.
Benim bahsettiğim kremimi sordunuz meltem haniminkini mi anlayamadım?Kremin adı ne. Hassas ciltlere uygun mu?
2 ayri krem mi var. Lekeleri hangisi gerçekten geciriyorsa onu sordum. hassas ciltliyim güneş kremi olmadan dışarı çıkamıyorum.Benim bahsettiğim kremimi sordunuz meltem haniminkini mi anlayamadım?
Teşekkürler melis hanım iyi haberlerinizi bekliyoruzBiraz sabirli olun 1 haftadir kullaniyorum gelismeleri yazacagim mutlaka.etkisi olmazsa da kimse masraf etmesin yazik.gun gun resim cekiyorum
Nasıl kullanıyorsunuz? Eşim geceleri kullanıyor,yaklaşık 45 dakika bekleyip yıkıyor ,güneş kremi kullanmıyor. Güneşe çok çıkmamaya çalışıyor. 20 günden sonra etkilerini görmeye başladı.Biraz sabirli olun 1 haftadir kullaniyorum gelismeleri yazacagim mutlaka.etkisi olmazsa da kimse masraf etmesin yazik.gun gun resim cekiyorum
Nasıl kullanıyorsunuz? Eşim geceleri kullanıyor,yaklaşık 45 dakika bekleyip yıkıyor ,güneş kremi kullanmıyor. Güneşe çok çıkmamaya çalışıyor. 20 günden sonra etkilerini görmeye başladı.
Bu ilk halim
Bana gönderdiğiniz resim daha koyu idi bu nerdeyse belli belirsiz olmuş bu şimdiki hali dimiBu ilk halim