- Konu Sahibi gozdedavut
bu hafta 3 krem almayı düşünüyorum.. Acnelyse,expigment,locoid. yüzümdeki lekeleri açacağına inanıyorum birlikte kullanımla hepsi geçiyormuş kullanmayı düşünüp cesaret edemeyenler bilgileri burda paylaşıcam.. :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ıstorexın ve expıgment kullanarak yuzumde sıgılden olusan lekelerden bende kurtuldum ancak bu aylarda baslamanızı onermem daha kotu bır hal alabılır![]()
soyle anlatıyım sana benım yuzumdekı lekeler yara seklındeydı yanı derının altında degılde derının ustundeydı ve sureklı pul pul olup kalkıyodu ama 2 senedır gecmemıstı ılk basta sadece expıgment kullandım baya bı faydasını gordum ama ocak ayında olmamıza ragmen gunes kremı kullanmadıgım ıcın tekrar gerı geldı lekelrım sonra doktora gıttım doktorda istorexın verdı bunula beraber expıgmentı tekrar kullandım gunes kremıyle beraber 1 ay dan fazla ve sonrasında lekelrım kayboldu suanda sadece o yerlerde cok az ır ton farkı var ama sukur yanı bu kadar gecmesı bıle cok ıyı o yuzden bu aylarda degılde ekım kasım gıbı baslamanı tavsıye ederım ben yoksa bu sekılde sureklı gunes kremını tazelemek zorunda kalıcaksın ve o da sıcaklarda pek cekılmez gıbı gelıyo ama sen bılırsın genede![]()
bırde gunduz kullanıp kullanmaman onemlı degıl expıgment cıldı soyuyo ve alttan gelen cılt cok hassas bu sebepten en ufak bı gunes gormede kararıyo ve daha kotu oluyo yoksa kapalı havalarda evden cıkmadıgın zaman expıgmentı gunduzde kullanabılırsın![]()
yok yok hayallerın hayal olmaz merak etme:) yaglılık ve cukurlar ıcın bısey dıyemem ama sıyah noktalar ıcın neutrogena onerebılırm yıllardır kullanıyorum cokta memnunum banyodan cıkınca surup 5 dakıka bekletıp yıkıyorum bak resmınıde atıyım Product Pimpin: Neutrogena Deep Clean Cream Cleanser | Mayoress tavsıye edebılırım:)
Merhaba öncelikle. Bende dün cilt doktoruna gittim . Omuz kısmımda daha önceden zona ( gece yanığı) çıkmıştı . Onun izi kalmıştı tesadüfen onuda gösterdim doktora . Ve bu kremi verdi geceleri yatmadan önce sür dedi sabahleyın yıka dedı bende dun omzuma sürdüm ve şöyle birşey varki omzumdaki fazla büyük değildi ama siyahımsı kahverengiydi . Ve 1 kere sürdüm sabah uyandıgımda ızın rengının açıldığını gördüm gercekten çok sevındım . Birde yüzümdeki bir kaç yerde leke vardı onlarada sürdüm çok hafaf kızarıklık oldu ama yıkadıktan sonra kızarıklık geçti ve lekelerimin rengi gercekten belırgın sekılde acıldı . Sadace 1 gece kullandıgım halde açıldı Bakalım hergun kullanıcam . Şuan çok memmunum gercekten ılk gun olmasına ragmen harıka bence.