Lekeler, Çiller Cilt lekelerine krem

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Hangi ürünleri kullandın. Bende cildim özellikle koltuk altı kararması için istiyorum. Lütfen bilgi verir misin.

Ben 2 yıldır dudak bölgemdeki güneş lekesiyle mücadele ediyordum.Bu süreçte çeşitli soyucu açıcı kremler,mezoterapi ve altın iğne de yaptırdım.Mezpterapi ve altın iğne kısmen hafifletsede yaz aylarında yine ortaya çıktı.Almanya dan Eucerin anti pigment dual kremi bir tanıdığım vasıtasıyla getirttim.Sonuç muhteşem 3 ton açılma oldu.Ayrıca güneşle teması geçmek için loreal in suya dayanıklı kapatıcısı ve güneş kremini kullanarak mümkün olduğunca güneş ışığıyla temasını kestim.Sonuç çok silik bir şey kaldı geriye.Bu dediklerim 3 hafta sonunda meydana geldi.Eucerin krem Türkiye de yok.Gümrüğe takilabiliyor siparişlerde.Bir şekilde temin edin derim sonuç çok şaşırtıcı.

Merhabalar sizinle nasıl iletişime geçebilirim aynı sorunu yaşıyorum ve inanılmaz mutsuzum 5365175989 ararmısınız

Eczacıya cilt lekeleri için ne kullanabilirim dediğimde , bana Dermoskin Celeritt SPF 25 tavsiye etti.
Kullanan veya bu konuda bilgisi olanlar beni bilgilendirebilirmi?...
Şimdiden teşekkürler...

Keçi sütlü sabun denediniz mi? İlgilenirseniz yardımcı olabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…