Lekeler, Çiller Cilt lekelerine krem

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

terlik

İYİLİK MELEĞİ
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2008
2.802
15
Eczacıya cilt lekeleri için ne kullanabilirim dediğimde , bana Dermoskin Celeritt SPF 25 tavsiye etti.
Kullanan veya bu konuda bilgisi olanlar beni bilgilendirebilirmi?...
Şimdiden teşekkürler...

Sivilcelerden kalan leke mi yoksa normal ciltte olusan lekelerden mi söz ediyorsunuz ?
Bunu bi öğreneyim ona göre cevap vercem

Sivilcelerden kalan leke mi yoksa normal ciltte olusan lekelerden mi söz ediyorsunuz ?
Bunu bi öğreneyim ona göre cevap vercem

Merhaba, sivilcelerden kalan lekeler canım... İlgine şimdiden teşekkürler...

Merhaba, sivilcelerden kalan lekeler canım... İlgine şimdiden teşekkürler...

Hmm canım benimde minik minik yanagımda lekeler kalmıştı ,, doktora gittim geceleri sürmem için "Acnelyse" adlı kremi verdi memnunum gerçekten ..
İstersen nette araştırma yapabilirsin ,, gayet memnun olanlar var canım

Acnelyse soyucu etkiye sahip

Eczacıya cilt lekeleri için ne kullanabilirim dediğimde , bana Dermoskin Celeritt SPF 25 tavsiye etti.
Kullanan veya bu konuda bilgisi olanlar beni bilgilendirebilirmi?...
Şimdiden teşekkürler...

Selam,ben de bu kremi internetten araştırırken buldum birisi kullanıp memnun kaldığını yazmıştı.Öncesinde denemediğim şey kalmadı.Expigment,sis leke kremi,sirke,limon vs.Hepsi daha beter yaptı.Öncelikle daha da koyulaştı lekeler bunları kullanırken ve yine burda elocon pomad diye bir kremin iyi geldiği yazıyordu ama kortizonlu bir krem.5 gün gece yatarken az miktarda sürdüm.Kızarıklıklar falan gitti.Şimdi de 2 hafta bitti celeritt kullanıyorum yani şu an aman aman beyazlık falan yok ama eskisinden çok daha iyi en azından kapatıcı sürmeden de durabiliyorum.3. haftada sonuç görülüyormuş,eğer 6 haftada düzelmezse daha da düzelmesini beklemeyin yazıyor.İlaç gibi birşey prospektüsü var içinde.Boyutu küçük ama nekadar gider bilmem ben sürekli sürüyorum,içinde sabah demiş.Nette güneşe çıkmadan önce sürün yazıyodu ben de aklıma geldikçe sürüyorum.Gelişmeleri yazarım yine.Düzelmezse yurtdışından meladerm diye bir krem var onu getirtmeyi düşünüyorum artık son çare.

benim bu aralar takilip kaldigim bir marka var. dermactive ve dermycin. alip kullandinmi diye soran olursa maleseff :) arastirma asamasindayim. celeritt spf25 dedigin krem icinde su teresi var ve etki eden o diye biliyorum. digerinde ise su teresi yaninda baska bitkilerde var ve spf30. o kadar cok urune para verdimki ve ise yaramadilarki bu urunlere sans verip vermemekte tereddutteyim. muhtemelen antiaging kremini alicam begenirsem digerlerinide deneyecegim. bu arada lekeli cilt icin bildigim en net ve kesin sey spf olmasi gerekttigi gunes isigi lekeleri cok arttiriyor...

Hâlâ kullanmak için tereddütlerim var Kortizonlu bir ilaç değil anladığım kadarıyla, eczacı bitkisel dedi.

ürünü dü<enli olarak kullanıyorum çok ama çok memnun kaldım. 3. ambalajı kullanmaktayım gerçekten tavsiye ederim

ürünü dü<enli olarak kullanıyorum çok ama çok memnun kaldım. 3. ambalajı kullanmaktayım gerçekten tavsiye ederim

selam semraz ,
hangi ürünü kullanmaktasın ki bu kadar memnun oldun ,bir üst yazında 2 tane üründen bhasetmişsin ,tam olarak memnun kaldığun ürünü anlayamadım ,umarım görüp cevaplayabilirsin.

merhabalar. benim alın kısmımda mora dönük güneş lekesi gibi lekeler oluştu.Expigment 4 kullandım nafile ersag marka leke açıcı krem kullandım çok faydasını görmesemde geceleri hala sürüyorum ve cildime Duolift yaptırıyorum.Duolift sonrası lekelerimde açılma oldu ama tamamen kaybolmadı şimdi güneş in bitmesini bekliyorum duolift bu sefer meyve asitleriyle desteklenerek uygulanacak.bugün ise eczacıya lekelerimi gösterdim ve ne önerebileceğnii sordum bana dermoskin marka celeritt diye bir ilaç krem önerdi bende aldım.prospektüsünde gündüzleri sürün diyor aynı zamanda 25sph koruma faktörlüymüş.BU kremi kullanan ve sonuç alan varmı ? sanırım 4-6 ay gibi bir süre kulalnılması gerekmekteymiş.
Teşekkürler

Son düzenleme:
arkadslar her cılt farklıdır oyuzden farklı ılaclar etkı edebılır dha oncesıde cok sey denedım fakat en son gttıgım cıldıyede bıle verdıklerı krem sadece cıkan sıvılceyı gecırdı yanı bı ıse yaramadı lekeler duruo bnde gttım kıl alıcaktım bana kadıfe cılt maskesı dıe kıle benzer bısey onerdıler deneyım dedım ve 1 haftada gercekten butun lekelerım yok olmaya basladı yok denılebılır eger ıse yararsa dene derım

Kızlar benim bikini bölgemde kararma oluştu. lazer epilasyon falan yaptırmıştım sonrasında oldu. Renk açıcı krem arıyorum ama bazılarının içeriğinde ağır metaller varmış öyleki iç organlara bile zarar verebilirmiş. Sizin kullandığınız bir krem var mı ya da bildiğiniz..

cildin rengini açmadan izleri geçirecek ,enazından hafifletecek bir krem yok mu?birkaç krem kullandım lekeler için,ama cilt beyazlatıcı özellikleri vardı. cildim iyice beyazlaştı bu durumu hiç sevmedim,orijinal ten rengimi kaybediyorum gitgide esmerliğimi özledim

mytwins lekelerin ne durumda ? bir sonuç alabildinmi haber veririmisin bize ? kızlar bu arada ben renk açıcı olarak expigment ve ersağ marka leke açıcı renk açıcı kullandım ersağ ı hala kullanıyorum.birde bir hafta önce celeritt diye bir leke giderici aldım eczaneden .

Sevgili arkadaşlar benimde yüzümde önce çil çil kahverengi lekeler çıktı,sonra bunlar kol kola girip alnımı kapladılar :) Bende expigment %4 kullandım 6 ayda ancak azıcık rengini açtı ama geçirmedi,üstelik lekeler genişlemeye devam etti. Çareyi evde doğal yöntemlerde buldum işte açıklıyorum... Yarım (doğal hormonsuz) domatesi robotta püreye çevirdikten sonra içine 1-2 kaşık un koyun,ne çok katı ne de çok sıvı olacak iyice karıştırıp yüzünüze sürün,bir-iki gün arayla taze taze yapıp sürdüğünüzde lekelerden eser kalmayacak...

1 aya yakındır celeritt kullanıyorum yüzümdeki koyu güneş lekesi bariz şekilde açıldı.1-2 ay daha kullanınca tam olarak bitermi hiç bilmiyorum.

mrb ben expingmen kremini biyik bölgeme kullandım ilk etapta kızarıyr ve yüzülüyor sonrasında kullanmaya devam ettim fakat sürdüğüm yerlerde kahverengi iz bıraktı ve bu kahverengi izlerle geziyorum sonrasında bu kremi kullanmayı bıraktım bu kahverengi izler geçer mi ne olur yardımcı olsun bunla iygili bilgisi olan lütfen yazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…