SORMA CANIM YA AYNI DERTTEN muzdalibim sürekli suratımda pudra sürmeyince izler rahatsız edici olmasada beni rahatsız ediyo evet ben devam ediyorum daha 10 gün oldu zaten yan etkileri günden güne azaldı ama bde farkı görmeye başlıyosun parlıyo cildim 6 ay falan kullanım gerekli zaten etkin bi sonuç için diğer türlü 3 gün sonra yine çıkıyo ama siyah noktalara çok kısa zamanda eki ediyo bide gözenklere onlar on gnde yok oldu bende sadece biraz sabırlı olmak gerekiyo sanırım dün yüzümdeki deriler için kesi bile atttım yüzüme 4. gün bunu yaptığımda çok acımıştı ama dün fazlaa acımadı çok sert yapmadım ama pul pul dökülenler bugün yok yüzümde bide yeni başladın söyliyim olur olmadık yerlerde sivilce çıktı benim yüzümde 5. gün heryerden bi patlama yaptı ama söndü ertesi güne:) sancılı bi süreç bide ben bu süreçte makyaj yapıyorm hafif pudra çnkü işte hoş olmuyo pul pul dökülen surat azda olsa kamufle ediyorum böylece sanada geçmiş olsun ama kullanan herkese söylüyorum acıdı dye bırakmayın zaten deri değiştiriyosunuz tabiki acıcak ki bide bu yüz biraz sabır ve acıya katlanma gücü gerektiren bi süreç:)