Lekeler, Çiller Cilt lekeleri için Tretin krem

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
SORMA CANIM YA AYNI DERTTEN muzdalibim sürekli suratımda pudra sürmeyince izler rahatsız edici olmasada beni rahatsız ediyo evet ben devam ediyorum daha 10 gün oldu zaten yan etkileri günden güne azaldı ama bde farkı görmeye başlıyosun parlıyo cildim 6 ay falan kullanım gerekli zaten etkin bi sonuç için diğer türlü 3 gün sonra yine çıkıyo ama siyah noktalara çok kısa zamanda eki ediyo bide gözenklere onlar on gnde yok oldu bende sadece biraz sabırlı olmak gerekiyo sanırım dün yüzümdeki deriler için kesi bile atttım yüzüme 4. gün bunu yaptığımda çok acımıştı ama dün fazlaa acımadı çok sert yapmadım ama pul pul dökülenler bugün yok yüzümde bide yeni başladın söyliyim olur olmadık yerlerde sivilce çıktı benim yüzümde 5. gün heryerden bi patlama yaptı ama söndü ertesi güne:) sancılı bi süreç bide ben bu süreçte makyaj yapıyorm hafif pudra çnkü işte hoş olmuyo pul pul dökülen surat azda olsa kamufle ediyorum böylece sanada geçmiş olsun ama kullanan herkese söylüyorum acıdı dye bırakmayın zaten deri değiştiriyosunuz tabiki acıcak ki bide bu yüz biraz sabır ve acıya katlanma gücü gerektiren bi süreç:)

bende uzun zaman differin diye krem kullanmıştım baya iyi geliyor....cildimi soyuyor adeta yeniliyor,kullanmak isteyenlere tavsiye derim...çokta pahalı deyil ancak güneşe çıkmak yasak gece kullanın..:21:

dördüncü günümdeyim sadece akşamları tretin kullanıyorum soyulma falan yada kızarıklık yok.bakalım ilerleyen günlere

arkadaşlar, dudağımın üstünde bıyık gibi leke vardı. çok krem denedim tretin de dahil. hiçbirisi bir değişiklik yapmadı. Bir de şu iğneli roll onla tedavi uyguladılar. O iğneler nasıl can yakıyor anlatamam. Neyse hamile kalınca lekeler artar yüzde derler. Kullandığım balık hapı iyi geldi sanırım. Doktor cilde iyi geldiğini söylemişti. Gerçekten 2 senedir geçsin diye uğraştığım dudak üstü lekesi geçti. Deneyin derim. Üç aylık kullanımda değiştiriyor.

ARKADAŞLAR 2 hafta oldu benim yüzümde sivilceler hala var hattaa olmadığı kadar çok çıktı kabuk kabuk duruyo kullanımı bırakıcam dün kullanmadım zaten siinir oluyorum artık ya kurutlalım dedikçe yeni vedaha kötüleri çıkıyo ilkgünler ne kadar ümitliydim şimdi çoküzülüyorum dahada fazla sivilce çıktı hiçte düzelme yok :KK43::KK43::KK43:

merhaba hanımlar,tretini yaklaşık 10 gündür kullanıyorum,2 günden beri cildim soyuluyo ve kızardım açıkcası,sürmediğim yerler bile tretin etkisiyle soyuluyo,normalde sivilce çıkmazdı bende ama yanagımda 1 tane çıktı normal olarak gördüğüm için bol bol nemlendirinci krem sürüyorum.dün sürmedim tretini.bugün sürücem ama,yanagımdaki sivilce çukurlukları için kullanıyorum fazla belli olmayan cildim şimdi acayip belirğin ve yanıyo ama öle çok yanma yok,ben bırakmayı düşünmüyorum,en azından bir tüp bitiricem,pek yorum yazılmıyo arkadaşlar yorumlarınızı yazında topik canlansın :)açıkcası merak ediyorum bende uzun süre kullanan arkadaşların yorumlarını

bende 2 haftadır tretin kullanıyorum yüzüm acayip soyuluyor ama sivilcelere lekelere ve güneş lekelerine bi faydasını görmedim henüz bazı arkadaşlar hemen sonuç almışlar mor renkli bi sivilce lekesini açtı biraz ama dudak çevremde güneş lekeleri oluştu öncedende vardı biraz ama sanki çoğaldı gündüzleri dove nemlendirici sürüp kuruduktan sonra sebamed 45 high güneş kremi sürüyorum ama kremin üzerinde faktör falan yazmıyo 45 high sun care yazıyo acaba yanlış krem mi aldım yardım edin kızlar lütfen:18:bide nemlendirici üstüne güneş kremi sürülürmü?:KK43:

sağol derenyaz sürekli güneş kremi kullanan biri değilim ama artık kremsiz dışarıya çıkmıyorum tretin sağolsun:KK1:e bide konu cilt olunca evham yaptım boşunaymış teşekkürrrrlerrrrr:KK3:

sağol derenyaz sürekli güneş kremi kullanan biri değilim ama artık kremsiz dışarıya çıkmıyorum tretin sağolsun:KK1:e bide konu cilt olunca evham yaptım boşunaymış teşekkürrrrlerrrrr:KK3:

ya bende tretin kullnamaya başladım ama yakma veya soyma etkisi yaratmadı. bende de sarı sivilce lekeleri kaldı yanağımda :KK43: alnımdakiler kendiliğinden geçti ama yanağım geçmedi :/ izotrexin ve sivex kullandm hiç etkisi olmadı. şimdide doktorum imex ve tretin verdi. tretin hç soymuyo. napicağmı bilemiyorum. kimyasal peeling yaptırmayada korkuyorum :KK5:

Tretini 4 gündür kullanıyorum ve bugün cildim resmen isyan etti...resmen yandı kavruldu..suratımın her yerine de sürmedim halbuki..çok mu sürdüm bilmiyorum..cildim o kadar hassas ki şu ana kadar bana yasaklanmış tam 8 tane krem ismi var..tretin de onlardan birisi mi olacak acaba :KK43:(( napıcam ben off..bi de bu tretinin etretin versiyonu var o ne için..ve şu MEDACASSOL u ne için kullanıyorsunuz..lütfen yardımcı olunuzz lütfennnnn

Tretini 4 gündür kullanıyorum ve bugün cildim resmen isyan etti...resmen yandı kavruldu..suratımın her yerine de sürmedim halbuki..çok mu sürdüm bilmiyorum..cildim o kadar hassas ki şu ana kadar bana yasaklanmış tam 8 tane krem ismi var..tretin de onlardan birisi mi olacak acaba :KK43:(( napıcam ben off..bi de bu tretinin etretin versiyonu var o ne için..ve şu MEDACASSOL u ne için kullanıyorsunuz..lütfen yardımcı olunuzz lütfennnnn

Canım ben tretin kullandım. Cildinin verdiği tepkiye göre ayarla kullanımını. Mesela çok mu gerildi, kızardı bir gece sür bir gece sürme. Uyguladığın miktar (tüm yüzüne dağıtacağın miktar) minik bir bezelye tanesini geçmesin. Mutlaka yagsız bephanten kullan cildi kuruttuğu için nemsiz kalmamalı. Gün içinde ihtiyacın oldukça bephanten kullan. Tretin sabır isteyen bir ilaç sonuçtan memnun kalacaksın ve güneş koruyucusuz çıkma dışarıya :KK34:

Selam kızlar, ben de sivilce sorunumu Tetradox ve Benzamcyn ile bitirdim sayılır diyerek doktora gittim ve Tretin yazdı lekeler için. Bende içe çökerek degil de normal cilt altında kalmış bir sivilce görünümünde kırmızımsı, hafif morumsu gibi lekeler var.
Sizce işe yarar mı? Ben nemlendirici olarak M.asam kullanıyorum ayrıca Güneş koruyucu olarak da Solante Pigmenta.

Bunların dısında sormak istediğim, Tretin kullanımı sırasında fondoten kullanabiliyor muyuz? Sadece lekeli alana uygulasam cildimde ton farklılıkları olusur mu?

:KK51:

ben tretın kullandım cok ısıme yaradıgını soylıyemıcem :s
Ben işime yarayacagını düşünüyorum. Sadece biraz acıya sabır. Ben dün basladım ve cildime verdigi hassasiyet ve germe hissini hemen aldım. Ama ben de hergün kullanmamayı düşünüyorum. 2 güne bir süreceğim. Hadi hayırlısı...

:KK76:

doktor bana okyanus sabun ve tretin kremi verdi. kremi nasıl kullanacagımı söyleddi aslına ama dikkatli dinlemedim galiba unuttum. Bu kremin leke üzeride etkisi oldugnu bilmiyordum.bana burnum daki siya noktalar için verdi . saece burnumamı kulanmam gerekiyor bikaç yerde sivilce lekesi var onlarada kullansam olurmu? sadece sorunlu bölgerin üzerinemi sürücem ? yardım edermisiniz ?

Arkadaşlar, ben tretin e başlayalı tam 1 hafta oldu. 2 güne bir sürdüm ve son 2 gündür toplamda 3 kez kullanmıs olmama ragmen cildim soyulmaya basladı. Hic acı cekmiyorum ya da hic yanma yaşamıyorum. Yalnızca bu soyulmalar sonucu güzel bir cilde kavuşabilecek miyim bunu merak ediyorum.
Soyulmalar sonrası cildim pürüzsüzleşti diyen var mı aranızda?

X